Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

2387 bedømmelser
Meget godt
 
1124
Godt
 
801
Middel
 
273
Mindre godt
 
116
Dårligt
 
73

5 nyeste bedømmelser

31-01-2022

af claush974

Udemærket som altid

Vi har været her en del gange, så det er gennemprøvet! Tag endelig en 14 dages tur gennem Spies - turen herned er for lang (10 timer) til 7 dage, men så er det også givet godt ud, selv for børn. Turen henover til hotellet med bus er en neglebider første gang. Men sådan er Gomera: 90% stigninger og fald og hårnålesving. Øen er på størrelse med Mors men 1.45 km høj på midten (Garajonay)! Er du til golf er det efter sigende fantastisk, nok også lidt dyrt, men så hænger din 'field' altså også bogstaveligt talt ud over klippekanten og den er er vanvittig flot vedligeholdt. Er du ikke til golf er det oftest gåtur folk kommer her for (poolsene er også meget fine, stranden meget tough) Den bedste gåtur er ikke til Garajonay (toppen 1400 m), mod forventning. Nej, den er (10km ialt stejlt opad) fra hotellet til Imada gennem Benchigigua klippespringet og hjem med taxa fra Imada. Tag via blid asfaltvej til El Cabezo og følg sporet. Imada turen fra El Cabezo er en klassiker og helt igennem malerisk med udsyn til Rogue Agando under vejs. 4km turen fra hotellet på asfalt til El Cabezo er fint nok til dem der bare skal se Agando eller ikke har gåturs-ben/udstyr. Snyd ikke jer selv for denne tur! Hotellets buffet er fin fin, bare bestil deres halvpension. Personalet knokler over det hele, specielt med den fine have og golfbane, men kan ikke helt finde ud af at administrere kundeklubben 'Club Tecina' med dens medlemsfordele. Men du får som regel hvad du tilkommer, når du henvender dig og insisterer. Trods alt ok de har en klub for folk der kommer igen, for det gør du altså :-)

 
21-01-2022

af Plambech1711 Holbæk, Danmark

Dejligt hotel på La Gomera

Er her på yogaferie, og her er lækker mad og skøn natur. Aftensmaden er i spisesal med buffet, og det føles noget kaotisk med alle de mennesker, der render frem og tilbage. Dejlig pool, føles dog ikke som opvarmet. God frokost poolbar med lækre salater.

 
04-01-2022

af 303henningh Aalborg, Danmark

En ren perle

Vi ønskede, at vores første charterrejse i to år skulle være en ekstraordinær oplevelse (og måske lidt dyrere end normalt), og valget af Jardin Tecina på La Gomera indfriede alle forventninger - fantastisk beliggenhed, fine faciliteter og venligt personale. Vi havde bestilt lejlighed med begrænset udsigt og boede perfekt i lejl. 3 med udsigt til Atlanterhavet og Tenerife inkl. Teide. Også valget af halvpension var perfekt med stor, frisk og varieret buffet morgen og aften, således at vi i løbet af 14 dages opholdet på intet tidspunkt blev trætte af maden. Vores rejsearrangør Spies skuffede os flere gange undervejs, men det er en anden historie, og Jardin Tecina fortjener 5 stjerner - vi vender gerne tilbage til denne perle

 
08-08-2019

af Kim C Randers, Danmark

Utrolig smuk hotel

Smukt hotel med en flora der overgår det meste. Både klor- og havpool. Flere forskellige restauranter, men alle sammen med dresscode om aftenen. Dette giver ingen mening på den store restaurant, da det mest af alt ligner et cafeteria. Mad på hotellet er i den dyre ende.

 
12-06-2019

af finn2605

Rejsetiden er alt for lang

Manglende oplysning om rejsetidens længde. Manglende guide, man får en kort besked i lufthavnen, så er man ellers på egen hånd. Man køber en uges ferie, men får reelt kun 6 dage. Kan ikke anbefales!!!!