Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 45 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
8,3 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Hele opbygningen som en landsby, Ron på hotellet/hele området, servicen og i det hele taget ALT
-
Personalet kunne være bedre til engelsk, især i restauranterne. Der var for lidt justits med børn der badede i voksen poolen. Der var en fantastisk børne pool, hvor de burde være henvist til. Fjollet der var tvunget dresscode på restauranterne om aftenen, når der var over 30 grader og man kun havde 1 par langbukser med + masser af fine shorts. Apollo burde have poienteret dette tydeligere inden afrejse. Det er ikke normal kutyme

Bekræftet køb : 2023-04-02


9 ud af 10

+
Deres have og ånden på hotellet
-
Kunne godt have flere ture på øen når Apollo ikke har personalet til det. Apollo har ingen service på hotellet, kun tlf.!!! Det er bare for dårligt, når øen er fantastisk.

Bekræftet køb : 2023-03-19


10 ud af 10

+
Beliggenhed! Alle vegne omgivet af skønhed/natur - velholdt og æstetisk - stilhed så naturen kunne høres - også omkring pools. gode senge - og lækkert mad.
-
Flere af aqua fitness instruktørerne kunne godt være en smule mere professionelle i instruktionerne. Nogen var mere optaget af at charme og være fancy. De måtte gerne være på niveau med yoga instruktøren. En smule mere professionel optræden ved diverse aften "shows". Men så fint at man sagtens kunne nyde ophold og musik andre steder på hotellet - fx med flyglet og spansk guitar. Mere af det!

Bekræftet køb : 2023-03-19


8 ud af 10

+
Hele hotelområdet med alle deres faciliteter og tilbud.
-

Bekræftet køb : 2023-02-12


9 ud af 10

+
Vi havde ikke fået værelse med balkon, som bestilt. Hotellet fik dog flyttet os efter en uge, hvilket var fin service.
-

Bekræftet køb : 2023-02-05


9 ud af 10

+
Morgenmaden og personalet er fremragende
-

Bekræftet køb : 2023-01-22


9 ud af 10

+
Den flotte have
-

Bekræftet køb : 2023-01-15


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-12-25


9 ud af 10

+
At der altid var plads ved poolen og beliggenhenden.
-

Bekræftet køb : 2022-11-27


9 ud af 10

+
Club Laurel
-

Bekræftet køb : 2022-11-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

2503 bedømmelser
Meget godt
 
1188
Godt
 
825
Middel
 
280
Mindre godt
 
126
Dårligt
 
84

5 nyeste bedømmelser

17-07-2023

af Lars J Ringkøbing, Danmark

Dejligt

Suoerdejligt hotel med super faciliteter. Fuld pension gav os totalt indblik i det kanariske køkken og hver dag var der mange nye retter - morgen middag og aften. Hotellets beliggenhed højt hævet over stranden afbødes med elevator fra toppen af klippen til bunden.

 
18-05-2023

af Jens Jørgen Gaa... H Hvidovre, Danmark

Et fredfyldt og smukt hotel med flot natur

Vi kom til færgen i Los Cristianos og checkkede ind på hotel Tecina i afgangshallen. Der var rigtig god service. Der var transport til hotellet på Gomera. På Tecina blev bagagen leveret til lejligheden. Det var så smukt og fredfyldt. Vi var der en uge og nød den gode mad i restauranten. Vi havde morgenmad og aftensmad. Som sagt var maden fantastisk. En enkelt aften kom vi sent tilbage fra en tur til Tenerife, de havde holdt åben i restauranten! Stedet er med mange stier og trapper, så for gangbesværede er det ikke optimalt. Der blev gjort rent hver dag, perfekt. Den sidste aften betalte jeg for de drikkevarer der ikke er inkluderet. Vi kommer gerne igen!

 
20-03-2023

af Jane G

Opløftende og berigende

Vi er netop kommet hjem efter 9 dages fantastisk ophold på Hotel Jardin Techina, Playa De Santiago. Det var været vitaminer til sjælen, med høj sol fra morgen til aften, skønne bade og vandreture, Massage og diverse aktiviteter på stedet. Skøn morgenmadsbuffet. Om aftenen lavede fantastiske unge mennesker diverse shows, from around the World. Gode energier. : 0 ) Herefter kunne vi slutte dagen af med fantastisk klaver spil af Anne-Tina (Der viste sig også at være fra Danmark) Virkelig hyggeligt at møde A-T, der gør sig stor umage for at spille et alsidigt repertoire til et alsidigt publikum. Blev der ønsket en sang hun ikke kendte, øvede hun den op til næste dag, Amazing. Tak for det. Nyder i skrivende stund A-T`s egne kompositioner og Egne skønne billeder fra La Gomera (Kan købes på stedet. ) Tak til hele det fantastiske personale. Vi håber bestemt at komme tilbage til denne skønne plet.

 
02-11-2022

af Larsen62 Fredericia, Danmark

Suverænt Hotel

Fantastisk Hotel, smilende personale overalt, der altid hilser, hele vejen rundt på hotellet. Vi havde halvpension, virkelig fremragende, både morgen og aften, varierende aldrig det samme, den eneste ulempe, at der var så meget lækker mad at man tager på i ferien.😀 Skønne pool områder, velholdt Hotel overalt, kommer helt sikkert igen. Det skal tilføjes at La Gomera er en utrolig smuk og speciel ø, uden alt for mange turister, de fleste steder.

 
31-01-2022

af claush974

Udemærket som altid

Vi har været her en del gange, så det er gennemprøvet! Tag endelig en 14 dages tur gennem Spies - turen herned er for lang (10 timer) til 7 dage, men så er det også givet godt ud, selv for børn. Turen henover til hotellet med bus er en neglebider første gang. Men sådan er Gomera: 90% stigninger og fald og hårnålesving. Øen er på størrelse med Mors men 1.45 km høj på midten (Garajonay)! Er du til golf er det efter sigende fantastisk, nok også lidt dyrt, men så hænger din 'field' altså også bogstaveligt talt ud over klippekanten og den er er vanvittig flot vedligeholdt. Er du ikke til golf er det oftest gåtur folk kommer her for (poolsene er også meget fine, stranden meget tough) Den bedste gåtur er ikke til Garajonay (toppen 1400 m), mod forventning. Nej, den er (10km ialt stejlt opad) fra hotellet til Imada gennem Benchigigua klippespringet og hjem med taxa fra Imada. Tag via blid asfaltvej til El Cabezo og følg sporet. Imada turen fra El Cabezo er en klassiker og helt igennem malerisk med udsyn til Rogue Agando under vejs. 4km turen fra hotellet på asfalt til El Cabezo er fint nok til dem der bare skal se Agando eller ikke har gåturs-ben/udstyr. Snyd ikke jer selv for denne tur! Hotellets buffet er fin fin, bare bestil deres halvpension. Personalet knokler over det hele, specielt med den fine have og golfbane, men kan ikke helt finde ud af at administrere kundeklubben 'Club Tecina' med dens medlemsfordele. Men du får som regel hvad du tilkommer, når du henvender dig og insisterer. Trods alt ok de har en klub for folk der kommer igen, for det gør du altså :-)