Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 79 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2024-03-10


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-03-03


10 ud af 10

+
På grund af konstruktionen mærkede man ikke at det var så stort
-

Bekræftet køb : 2024-02-04


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-01-28


8 ud af 10

+
Det var dejlig roligt selv om det er stort.
-
Det er forkert at man skal deponere kortoplysninger ved ankomst, ugennemskuelige og høje priser i baren.

Bekræftet køb : 2024-01-14


9 ud af 10

+
Værelset med udsigt over havet
-
Måske flere mindre restauranter

Bekræftet køb : 2024-01-14


9 ud af 10

+
flot balkonudsigt
-
manglede kaffemulighed på værelset

Bekræftet køb : 2023-11-26


10 ud af 10

+
Beliggenhed og udsigt
-

Bekræftet køb : 2023-11-05


8 ud af 10

+
Alsidigheden i tilbud, ture, sport, mad etc. Venligt personale.
-
Se ovenstående.

Bekræftet køb : 2023-10-29


10 ud af 10

+
Hele opbygningen som en landsby, Ron på hotellet/hele området, servicen og i det hele taget ALT
-
Personalet kunne være bedre til engelsk, især i restauranterne. Der var for lidt justits med børn der badede i voksen poolen. Der var en fantastisk børne pool, hvor de burde være henvist til. Fjollet der var tvunget dresscode på restauranterne om aftenen, når der var over 30 grader og man kun havde 1 par langbukser med + masser af fine shorts. Apollo burde have poienteret dette tydeligere inden afrejse. Det er ikke normal kutyme

Bekræftet køb : 2023-04-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

2556 bedømmelser
Meget godt
 
1215
Godt
 
837
Middel
 
287
Mindre godt
 
129
Dårligt
 
88

5 nyeste bedømmelser

12-03-2024

af Andrea Isabel F... L

En uge på Hotel Jardin Tecina - Næsten som at være i paradis

Min mand og jeg har haft et rigtig dejligt ugeophold på Hotel Jardin Tecina. Det oversteg vores forventninger. Vi havde fundet hotellet pga at de udbyder vegansk mad og vi blev ikke skuffet. Hver aften var der rigeligt at vælge imellem og det var varierede fra aften til aften. Der var generelt en afslappet stemning på hotellet, venlige imødekommende personale og mange aktiviteter at foretage sig udover at nyde varmen og solen ved de forskellige pools. Club Laurel blev hurtigt vores favorit sted med udsigt til klipperne og et meget roligt poolmiljø og visse dage kan man høre havet da det ligger i samme niveau. Om aftenen efter den overdådige middag nød vi ofte at sidde på Kristina bar, hvor den danske dygtige pianist Anne-Tina spillede forskellige klaverstykker med stor indføling. Hun havde god kontakt til sine tilhørere og spillede gerne et særligt stykke, hvis man ønskede det. Hun er i den grad en imødekommende og meget venlig sjæl, der kun ønsker gæsterne det godt. Det kunne vi tydeligt mærke. Vi sov godt på hotellet i gode store senge, vugget i søvn af havets lyde og kan absolut anbefale at vælge et af værelserne nær havet. Alt i alt kunne vi meget vel tænke os at vende tilbage dertil. Det var ren selvforkælelse, dog føles en uge lidt for kort. Det vil vi huske en anden gang.

 
02-03-2024

af Rikke b

Dette hotel skuffer ikke

Efter at have læst de mindre gode anmeldelser var jeg meget kritisk, men sandheden er at det er et utroligt smukt sted med fantastisk beliggenhed og de værelser der ikke er renoverede bliver det nu hotellet lukker resten af året for en større renovation.

 
23-12-2023

af ElleElle_DK

Too bad

Hotel Jardin Tecinia, et sted mellem himmel og hav, Hvor service stråler som solens varme favn. Dog, er underholdningensmelodien som en dæmpet klaverlyd, Hvor monotoni hersker, og hver dag synes som en gentagelse af en tid. Vores værelse med havudsigt var som et maleri af ro, Men nogle fandt deres udsigt lidt for kold. Baren var en verden af smagfulde drinks og toner, Dog mangler pulsen af liv, som om det var tomme troner. Aftensmaden var en gastronomisk tragedie udi ensformighed, Prisen for en symfoni af smag, ente i stedet med tomhed. Ledelsen, som var et mysterium af arrogance og stivhed, Som en sky over paradis, som skaber en uønsket kløft. Priserne for aktiviteter, er en komisk ydmygelse, På en rejse, der skulle værdsætte af gæsternes skøn. Fred. Olsen, en forladt partner på et eventyr og rejse, Vores fødder finder ikke tilbage igen, i stedet drager vi ud og erobre nye horisonter, når vi rejser. Bella Ciao Fred. Olsen

 
27-10-2023

af Lærke K Danmark

Skøn ferie

Hotellet og dets omgivelser var utrolig smuk. Lå i rolige og grønt område. Man så dagligt personale som hele tiden sørgede for, at vedligeholde hotellet og omgivelserne, så det altid stod smukt. Servicen på hotellet var i top, og personalet var så søde og service-minded. Stort udvalg i restauranten. Nogle enkelte retter var som standardretter, men ellers var der hver dag et nyt udvalg/tema for maden - dejlig varierende. Daglig rengøring på værelserne samt skift af håndklæder - såfremt man ønskede dette. Man får sammen med nøglekort til værelset, udleveret et kort som giver én mulighed for, at låne et frisk håndklæde til poolen.

 
16-10-2023

af Maibritt D

En skøn perle på La Gomere

Vi er netop kommet hjem efter en fantastisk uge på Hotel Jardin Techina, Playa De Santiago. Det var absolut varmere en forventet på denne årstid, lidt overskyet, men stadig varmt,super skønt. Vi havde morgen-og aftensmad med i vores ophold, hvilke alt var af super god kvalitet og der var meget at vælge imellem. Mætte og veltilpas kunne vi slutte dagen af med fantastisk klaver spil af Pianist Anne-Tina (som også kommer fra Danmark) som har et stor bredt og alsidigt repertoire, havde man ønsker opfyldte hun dem straks. Tak til hele det fantastiske personale, som alle var meget hjælpsomme. Da vi skulle tidlige afsted, blev restauranten åbnet så vi kunne spise inden afgang. Turen er meget lang og trættende, så næste gang skal den planlægges lidt anderledes for vi satser bestemt på at komme tilbage til denne skønne plet.