Jardín Tecina

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Jardín Tecina er et populært hotel på La Gomera, og hotellet er velegnet til dem, der vil spille golf, nyde smuk natur, spise godt og slappe af i spaen. Hotellet har flere restauranter, poolområder og en Beach Club på den private strand. Lej en bil og oplev en meget smuk, frodig og grøn ø - La Gomera.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 2-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Jardín Tecina er et meget populært hotel på La Gomera og lokker med egen golfbane, smukke omgivelser, flere restauranter og fine poolområder. Lej gerne en bil og oplev La Gomeras dramatiske natur. Øen er grøn og frodig med mange bjerge og dale – og her bruger befolkningen sit helt eget fløjtesprog. Hotellet er bygget som en by i klassisk kanarisk stil omgivet af en smuk have. Hver uge arrangeres der guidede ture i haven, hvor du kan se 350 forskellige sorter af planter og træer. Nede ved hotellets Beach Club er der en have, hvor hotellet dyrker krydderier, grøntsager og frugt.

Hotellet råder over tre poolområder med i alt fem pools, hvoraf det ene poolområde har et separat børnepool og det ene har en pool med saltvand. Alle pools er opvarmet til omkring 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole, parasoller og poolhåndklæder. Bali-solstole er mod betaling.

Hotellet har sin egen strandklub, Club Laurel, på Playa Santiago Beach. Gratis adgang for hotellets gæster. Der er en saltvandspool med solstole og parasoller. Fra hotellet kommer du til stranden med elevator eller via trapper. Flere restauranter og en bar. Bali-solstole mod betaling.

I buffetrestauranten spises morgenmad og aftensmad. Hotellet har fire à la carte restauranter, hvor du kan spise aftensmad (ikke inkluderet i nogen måltidspakke), fx i Tasca Fandango spiser du spansk, i La Trattoria spiser du italiensk og i Cave for Two kan du nyde en romantisk middag på tomandshånd. Hotellets restaurant Gara frister med forskellige menuer hver dag. Ved poolen er der også en kombineret bar og frokostrestaurant med grillretter. Hotellets Beach Club har restauranter El Laurel, La Trattoria og Cave for Two, hvor du kan spise. Hotellet har fire barer, hvoraf to ligger ved to af poolområderne, en i hovedbygningen og en på stranden ved Club Laurel. Hotellet tilbyder vegetariske og veganske retter samt gluten- og laktosefrie retter i buffetrestauranten.

Hvis du vil være aktiv på ferien, er Jardín Tecina det perfekte valg. Hotellet har tennis-, padel- og squashbaner - alt sammen mod betaling. Flere forskellige træningsformer f.eks. pilates, yoga og aerobics er inkluderet. Der er også et veludstyret fitnessrum. Hotellets spa (aldersgrænse 16 år) har to opvarmede udendørs pools, en hamam, sauna og forskellige skønhedsbehandlinger - alt sammen mod betaling. Flere aktiviteter er inkluderet, såsom minigolf og volleyball. Hotellet har et PADI dykkercenter (ikke i hotellets regi). Hvis du ønsker at opleve La Gomera, arrangerer hotellet flere udflugter i nærheden og til San Sebastian - nogle mod betaling.

For de mindste i familien er der en international børneklub med engelsktalende personale. En klub for børn mellem 4 og 8 år og en klub for de større børn mellem 9 og 15 år. Legeplads.

Ønsker du at spille golf, bookes starttiderne direkte hos hotellet afhængigt af tilgængelighed og mod betaling. Transport fra hotellet til golfklubben er inkluderet. Golfvært medfølger ikke. HCP-grænsen for både mænd og kvinder er 36. Golfbanen har 18 huller. Læs mere om golfbanen Tecina Golf her.

Reception. Der er kun elevator i hovedbygningen og til hotellets Beach Club. Bygningerne med værelser har ikke elevator. Ramper er tilgængelige overalt på hotellet. Gratis wifi på hele hotellet. Gratis parkering afhængig af tilgængelighed. Bagage opbevaring. Hæveautomat. Vaskeservice. Minimarked. Elevator og trappe til hotellets private strand bestående af klipper og sten. Niveauforskelle i og uden for hotellet. Omkring 700 meter til centrum af Playa de Santiago og 35 kilometer til San Sebastian. Du kan tage den lokale bus til San Sebastian.

Renovering af hotellet
I december genåbner hotellet efter en renovering. Værelserne vil blive totalrenoveret, og restauranten og barerne vil blive redesignet og nyindrettet. Der vil blive bygget en helt ny splash pool med vandrutsjebaner til familiens yngste medlemmer. Desuden bliver der installeret et helt nyt fiberoptisk system til bedre og hurtigere wifi-forbindelser. De sidste 18 billeder her i slideshowet er skitser og vil blive opdateret, så snart Apollo modtager rigtige billeder fra hotellet. Skitserne kan afvige fra virkeligheden.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Festlig julebuffet (25/12). Dresscode i form af mørkt jakkesæt

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Halvpension Extra (morgenmads- og middagsbuffet eller a la carte-middag)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middagsbuffet)

Halvpension er inkluderet i perioden 24/12-4/1. Ved middagene juledag og nytårsaften er dresscoden et mørkt jakkesæt.

Halvpension Ekstra inkluderer, udover morgen- og middagsbuffeten, også à la carte-middage på udvalgte à la carte-restauranter. Middagen er en fast menu. Måltidsdrikke ikke inkluderet.

Helpension inkluderer vand, sodavand, lokal øl og 1/2 flaske husets vin pr. værelse. Frokosten indtages enten i restauranten ved poolen eller i buffetrestauranten.

Alle hoteller i La Gomera

Gran Rey

Gran Rey er et pænt hotel med dét lille ekstra, der gør, at du har lyst til at vende tilbage. Med sin rolige beliggenhed lige ved stranden i Valle Gran Rey på La Gomera venter afslapning i bedste stil. Her kan du gå langs med stranden, nyde poolen og afslutte dagen med at nyde solnedgangen på tagterrassen.

Jardin del Conde

Bo i første parket til havet, nær den lille strand og centrum af La Puntilla. Det hyggelige poolområde ligger mellem hotellets tre bygninger, smukt beklædt med palmer og frodige blomsterbede. I nærheden findes restauranter til de aftener, du ikke ønsker at lave mad i lejligheden.

Playa Calera Apartments

Playa Calera Apartments er et lejlighedshotel med en god central beliggenhed i den hyggelige bydel La Playa i byen La Puntilla på La Gomeras vestkyst. Fra nogle lejligheder kan du nyde de smukke udsigter over bjergene, og på taget ligger det charmerende poolområde med solterrasse.

Playa Calera

Du tager til Playa Calera for at få fred og ro. Den lille beskyttede lavastrand ligger kun et stenkast væk, og tagterrassens hyggelige poolområde har udsigt over havet. De rummelige lejligheder og den velsmagende morgenbuffet gør opholdet ekstra skønt.