Gran Rey

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Gran Rey er et pænt hotel med dét lille ekstra, der gør, at du har lyst til at vende tilbage. Med sin rolige beliggenhed lige ved stranden i Valle Gran Rey på La Gomera venter afslapning i bedste stil. Her kan du gå langs med stranden, nyde poolen og afslutte dagen med at nyde solnedgangen på tagterrassen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed, roen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 40 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Gran Rey er beliggende nær stranden i den lille by La Puntilla på det vestlige La Gomera. På hotellet er der tagterrasse med pool og separat børnepool. Poolen er opvarmet med solpaneler. Solstole og parasoller samt poolhåndklæder. Ved poolen er der også en pool-/snackbar, der serverer enkle retter.

Hotellet har en morgenmadsservering på 3. etage med smuk udsigt over havet. Buffetrestaurant der serverer aftenens middag. Bag ved hotellet dyrker hotellet økologisk frugt og grøntsager, der serveres i restauranterne.

Gratis wifi på fællesområder. Tennis mod betaling. Aftenunderholdning der bl.a tilbyder livemusik 2-3 gange om ugen. Den populære og bedre strand, La Playa, ligger ca. 1 km fra hotellet. Vejen skal krydses for at komme til stranden. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension

Hvis du tilkøber halvpension over jul og nytår, indgår også julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Alle hoteller i La Gomera

Jardin del Conde

Bo i første parket til havet, nær den lille strand og centrum af La Puntilla. Det hyggelige poolområde ligger mellem hotellets tre bygninger, smukt beklædt med palmer og frodige blomsterbede. I nærheden findes restauranter til de aftener, du ikke ønsker at lave mad i lejligheden.

Playa Calera Apartments

Playa Calera Apartments er et lejlighedshotel med en god central beliggenhed i den hyggelige bydel La Playa i byen La Puntilla på La Gomeras vestkyst. Fra nogle lejligheder kan du nyde de smukke udsigter over bjergene, og på taget ligger det charmerende poolområde med solterrasse.

Playa Calera

Du tager til Playa Calera for at få fred og ro. Den lille beskyttede lavastrand ligger kun et stenkast væk, og tagterrassens hyggelige poolområde har udsigt over havet. De rummelige lejligheder og den velsmagende morgenbuffet gør opholdet ekstra skønt.

Jardín Tecina

Jardín Tecina er et populært hotel på La Gomera, og hotellet er velegnet til dem, der vil spille golf, nyde smuk natur, spise godt og slappe af i spaen. Hotellet har flere restauranter, poolområder og en Beach Club på den private strand. Lej en bil og oplev en meget smuk, frodig og grøn ø - La Gomera.