Gran Rey

  • • Nær stranden
  • • Høj gæstetilfredshed
  • • Flot udsigt ud over havet
Covid-19 indrejsekrav: Coronatest • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Gran Rey er et pænt hotel med dét lille ekstra, der gør, at du har lyst til at vende tilbage. Med sin rolige beliggenhed lige ved stranden i Valle Gran Rey på La Gomera venter afslapning i bedste stil. Her kan du gå langs med stranden, nyde poolen og afslutte dagen med at nyde solnedgangen på tagterrassen.

SPECIALTILBUD

Book senest den 30/6 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng med afrejse i perioden 1/10 2021-1/5 2022. Gælder kun charterrejser og nybookinger. Gælder ikke uspecificerede rejser eller kun fly. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Hotel Gran Ray var bare udmærket med en fin fin service Bahia Principe var også ok men ikke så godt som Gran Ray
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 40 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Gran Rey er beliggende nær stranden i den lille by La Puntilla på det vestlige La Gomera. På hotellet er der tagterrasse med pool og separat børnepool. Solstole og parasoller samt poolhåndklæder. Ved poolen er der også en pool-/snackbar, der serverer enkle retter.

Hotellet har en morgenmadsservering på 3. etage med smuk udsigt over havet. Buffetrestaurant der serverer aftenens middag. Bag ved hotellet dyrker hotellet økologisk frugt og grøntsager, der serveres i restauranterne.

Gratis wifi på fællesområder. Tennis mod betaling. Aftenunderholdning der bl.a tilbyder livemusik 2-3 gange om ugen. Den populære og bedre strand, La Playa, ligger ca. 1 km fra hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Hvis du tilkøber halvpension over jul og nytår, indgår også julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Værd at vide

  • Vej skal krydses for at komme til stranden.
  • Aircondition bliver slukket, hvis temperaturen udenfor er under 17 grader.