Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,7 ud af 10 baseret på 325 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,7 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-04-06


7 ud af 10

+
Rent og pænt. Meget vedligeholdelse i forhold til alderen. Fin beliggenhed. Obs på musik fra centeret, musik
-
Vores lejlighed lå ovenpå en større elektrisk pumpe eller motor, som støjende hele natten .

Bekræftet køb : 2024-04-06


8 ud af 10

+
At vi fik et værelse nede ved jorden. Det var nemt når man rejser alene med tre børn. At vi boede så tæt på indkøb så jeg kunne lade drengene være alene den halvde time uden at være bange, når bare de var på værelset sammen. Rigtig skønt værelse med få minusser. Havde læst der skulle være meget larm. Vi oplevede ingen larm om aftenen overhovedet.
-
Jeg kunne have ønsket mig at der var myggenet eller andet så man kunne få lidt ind om natten. Det var meget varmt men ville ikke sove med vinduerne åbne i fht smådyr. Vi savnede en rigtig ovn /miniovn til madlavning og en kniv til grønt/salat/kød. Meget sløv brødkniv og smørknive var eneste mulighed. Den ene af vores senge stod ret ustabilt på benene.

Bekræftet køb : 2024-04-06


10 ud af 10

+
Rent og pænt
-

Bekræftet køb : 2024-04-06


5 ud af 10

+
Alle de trapper, er ikke iorden, når man ankommer og skal slæbe kuffer op af mange trapper, for at komme frem til værelse, der var 135 trapper ned og op, igen for at komme hjem fra center, for at spise osv. ville ønske jeg var 20 år ynger.
-
Hotellet reception dårlig service, der var aldrig nogen, i de få timer den var åben.

Bekræftet køb : 2024-04-06


8 ud af 10

+
Pool og poolbar/mad indkøbscentret nedenfor hotellet
-
vi synes det var dårligt at de ikke håndhævede rygeforbuddet fx ved poolen - folk røg både ved solstolene og ved bordene hvor man kunne spise

Bekræftet køb : 2024-04-06


4 ud af 10

+
Wifi i lejligheden.
-
Troede de havde fået bedre senge og andre møbler, istykker gardiner eller slet ingen. Samt bedre køkkenudstyr. Der er ikke sket noget fra vi var der for 20 år siden.

Bekræftet køb : 2024-04-06


8 ud af 10

+
Ved ikke
-
I beskrivelsen af hotellet, gjorde man opmærksom på evt støj fra nyopførelser i Puerto Rico. Det hørte vi intet til. Istedet for var der særdeles meget støj, fra barer og andre steder folk kunne blive underholdt med høj musik og sang, til klokken 4 om morgenen. Det stod der IKKE noget om nogen steder. Det var lidt øv, da vi ikke er typerne der går i byen om natten og sover LÆNGE om morgenen. Husk denne lille opsang i jeres beskrivelse af hotellet, så man har mulighed for at vælge til eller fra🫣🤗 Personalet var super søde og smilende

Bekræftet køb : 2024-04-06


6 ud af 10

+
Staff
-
Gammelt værelse

Bekræftet køb : 2024-03-30


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-03-30


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

56% af gæsterne anbefaler

130 bedømmelser
Meget godt
 
24
Godt
 
54
Middel
 
29
Mindre godt
 
14
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

19-01-2020

af 74dennisz Århus, Danmark

Hyggelig hotel og god beliggenhed

Fine lejligheder til prisen, lejligheder bære præg af mange års brug, og kunne godt trænge til en renovering. Sengene var meget hård, Køkkenet har de ting man skal bruge. Ved poolområdet er der en grillbar, der laver alt fra burger til pizzaer m.m. Selv om lejlighederne er af ældre dato og slidte. Kommer vi gerne tilbage. For placeringen var rigtig god.

 
11-06-2019

af stineelmose Århus, Danmark

central beliggenhed

ok udsigt der var meget larm fra byggeplads , poolen var ikke indbydende "plummert vand" . der var rent og pænt og det lå super centralt. vi var ikke på hotellet om dagen og benyttede de nærliggende strande , derfor vil gerne tilbage til dette hotel hvis prisen er billig nok

 
20-01-2019

af Julipigen

Dejligt lejlighedshotel med super central beliggenhed

Fint lejlighedshotel med central beliggenhed på solsiden i Puerto Rico. Der er 80 trin fra hotellet direkte ned i centeret med butikker, restauranter osv. Også en del trapper på hotelområdet. Der er sol fra kl 8.30 om morgenen, hyggeligt poolområde med opvarmet pool. Vores lejlighed nr 502 var beliggende øverst i komplekset og havde en super udsigt over dalen. Lejligheden er enkelt indrettet med det mest nødvendige køkkenudstyr osv. Medbring evt selv opvaskebørste, karklud, sæbe osv. Hotellet er pænt og rent og personalet er venlige. Der må forventes noget støj fra restauranter og barrr i centeret om natten. Vi kommer gerne igen.

 
08-12-2018

af 8800Henny Viborg, Danmark

Tæt på indkøbscenter med mange restauranter

Hvis man går efter luksus skal man ikke vælge dette lejlighedskompleks. I lejlighederne er der det, man har brug for af køkkengrej m.v. når man kun spiser morgenmad og frokost på hotellet. Lejlighederne er af ældre dato, selvfølgelig kan de godt som andre skriver trænge til en renovering, men da det meste af tiden tilbringes på terrassen, kunne vi sagtes leve med den stand som lejlighederne har. Fine balkoner og terrasser, hvor der er sol fra ca. kl. 8. Rengøringen var der ikke noget at udsætte på. Der er en trappe på ca. 80 trin, uden for hotellet der fører direkte ned til indkøbscenteret. Der er også en del trapper på hotelområdet. Hotellet er derfor ikke velegnet til gangbesværede. Til stranden er der en lille kilometer. Et hotel vi gerne vender tilbage til.

 
04-11-2018

af JesperE230

Trænger til renovering

Beliggenhed fin - tæt på shopping/centrum. Lejligheden (2 værelser) rummelig - sparsomt udstyret. God altan - ville være rart med parasol og liggestole - parasol + parasolfod kan lejes via receptionen fra eksternt firma - eur ca 22 + depositum for en uge. Liggestole kan ikke lejes. Ved poolen var flere liggestole optaget af håndklæder fra morgenstunden - blev ofte først benyttet formiddag/middag. Venligt personale i pool baren. Hotellet virker meget slidt. Håndklæder slidte og hullede. Damen i receptionen ikke serviceminded og taler et svært forståeligt engelsk. Vi vil ikke benytte dette hotel igen.