Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,6 ud af 10 baseret på 261 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,6 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
6,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


4 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-03-25


6 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-03-11


5 ud af 10

+
God udsigt, nem adgang til indkøb
-
Vi kunne ikke regulere vandet til brusebadet, det var så varmt at vi var ved at blive skillet på det. Vi klagede over det men det blev ikke udbedret😨😨vi boede på værelse 208

Bekræftet køb : 2023-03-04


8 ud af 10

+
gode men meget slidte værelser og rengøringen var god
-
aal indklusiv burde være bedre polen åbner kl.10 men det burde aal inklusiv også gøre ,personalet ved pool baren ved ikke rigtig om de gider at servere for gæsterne vi kan stå og vil have en drink men personalet har mere travlt med at gøre andre ting og stå og snakke

Bekræftet køb : 2023-03-04


9 ud af 10

+
-
Trænger til en opdatering. Malinger faldet af skabe.

Bekræftet køb : 2023-03-04


8 ud af 10

+
Udsigten
-
Hotellet håndhæver ikke deres regler om at man må ikke ligge håndklæder på liggestole, der lå mange håndklæder på liggestole allerede tidlig på dagen, og nogle blev ikke taget i brug før middag, hotellet burde fjerne dem. Sådan noget er bare det værste ved charter ferie. Ellers var der hyggeligt ved poolen.

Bekræftet køb : 2023-02-25


6 ud af 10

+
Der var rent og pænt
-
maden var ensformig ,og for lidt at vælge imellem

Bekræftet køb : 2023-02-25


10 ud af 10

+
Poolen baren og underholdning om aftenen. Balkon med udsigt.
-
Rengøring kom meget tidlig om morgenen. Meget støj tidligt hver dag.

Bekræftet køb : 2023-02-25


8 ud af 10

+
Morgensol på terrassen. Hyggelig musik på terrassen om aftene Rigtig god udsigt fra terrassen over havn, strand og by.
-
Vasken var stoppet på badeværelset og der var ofte problemer med at der ikke var koldt vand tilgængeligt, hvilket havde betydning dels når man skulle i bad dels når der skulle vaskes op. Derudover svingende temperaturen af vandet meget når man var ibsd, jeg oplevede enddog at blive skoldet.

Bekræftet køb : 2023-02-25


3 ud af 10

+
poolen var fin. værelset var også ok.
-
der var næsten ikke var tryk på det kolde vand. de forsøgte at løse det men havde ikke rigtig held med det. Der var ikke dyne til vores ekstra opredning. Så der brugte vi et tæppe der lå. Især morgenmad og frokost var rigtig ringe og ensformig. Personalet var ikke specielt serviceminded. wifi virkede kun på værelset. Der fungerede det tilgengæld også godt. alle andre steder på hotellet var der ikke forbindelse.

Bekræftet køb : 2023-02-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

68% af gæsterne anbefaler

1789 bedømmelser
Meget godt
 
467
Godt
 
674
Middel
 
364
Mindre godt
 
142
Dårligt
 
142

5 nyeste bedømmelser

08-01-2023

af mariannewQ7194WY

Direktør

Luk det hotel. Meget dårlig service og elendig mad. Personalet er sur hele dagen. Hotellet er meget slidt og det er Inge hygge nogen steder. Det mest elendige hotel jeg har været på. Hold jer væk, hvis i ønsker jer en dejlig ferie!!!

 
18-12-2022

af Christoffer N

Gammelt discount hotel

Ved ankomst blev vi indlogeret på et værelse på 3. sal. Værelset lugtede fugtigt og over vores lejlighed sad en generator og larmede hvert tiende minut. Det var en forfærdelige første nat. Dagen efter blev vi flyttet til et værelse på 4. sal. Udsigten var rigtig god og værelset duftede rent. Hotellet bar præg af at det er en gammel bygning. Væggene var papirstynde, så man tydeligt kunne høre sin nabo. Diskotekerne ved det store center i midten af byen spillede tung bas musik hele natten, hvilket gjorde det svært at sove. Maden i buffeten var ikke god, det var ikke særlig varieret og de varme retter var typisk ikke særlig varme. Drikkevarerne til A.I. var discount opblandet produkt og rigtige drinks tog de betaling for. Wifi på værelset kostede ekstra. Der var ingen badehåndklæder eller håndsæbe på badeværelse - receptionen sagde, at man ikke kunne forvente sig det af et to-stjernet hotel. Der var ironisk nok et supermarked som en del af hotellet, hvor man kunne købe de ting som hotellet ikke ville tilbyde. Generelt et dårligt hotel, personalet var ikke venlige (på nær enkelte individer og rengøringen). Vi kommer aldrig tilbage på dette hotel og vil ikke anbefale nogle at tage dertil.

 
06-02-2022

af 105cecilies

Hold jer langt væk fra dette hotel

Vi ankom til hotellet lørdag eftermiddag, vi var afsted 3 generationer. Efter at have tjekket ind vil alle mand gerne en tur i poolen. Klokken var omkring 16.00 vi bliver mødt af en sur og arrogant pool-mand / livredder som er hurtig til at skælde børnene ud for at sprøjte vand på fliserne. (Hvilket var fuldstændig umuligt at undgå) vi undrede os over denne opførelse men havde fokus på at nyde ferien. Hverdag Omkring kl. 16.15 blev solsenge samlet sammen og rengøring begyndte højlydt omkring poolen dvs. personalet gik med en larmende maskine ind mellem de solene gæster og meget passiv-agressivt ryddede op da poolen lukkede klokken. 17:30. Generelt et ubehøvlet personale omkring pool området. Især livredder som for det meste sad og så iPad og føjtede med sin fløjtede hvis folk gik forkert ned i poolen. Generelt mange usammenhængende regler ved poolområdet. Vi måtte af flere gange markere os og bede manden og at slappe af, at han simpelthen var ubehagelig over for os og flere af gæsterne som han henvendte sig til. Der blev spillet meget højt musik ved pool området, til gene for gæster som bare ønskede at slappe af. Vi rejste med Barvo tours februar 2022. Rejser i med børn så hold jer væk, børn var ikke velkomne. Trænger i til ro og vil gerne nyde en lille stund ved poolen så hold jer langt væk fra colina mar

 
09-01-2022

af Henrik A

Godt, men slidt

Colina Mar ligger med udsigt ud over Puerto Rico, og udsigten er virkelig god. Er man gangbesværet er dette hotel ikke et godt valg. Værelserne virker slidte og væggene er papir tynde så naboernes samtaler (og andet) kan høres højt og tydeligt. Ved ankomst er der ikke håndsæbe på toilettet! Wifi kan tilkøbes for 10€ for 3GB og kun 2 kan bruge det på værelset. Jeg mindes ikke noget så åndsvagt andre steder. Vi havde bestilt rejsen med morgenmad. Lad være med det. Elendigt! Alt var koldt… Spejlæg, bønner, røræg, pølser… Helt utroligt. Pga corona restriktioner var det til tider svært at få plads, og den engelske tjener har bestemt ikke være på høflighedsskole. Generelt var tjenerne dog søde og smilende. Specielt Anne i receptionen er virkelig kundeminded. A la carte restauranten var faktisk ganske god. Poolområdet er fine, ikke prangende men ganske fine. De normale all-inclusive englændere er der selvfølgelig fra når baren åbner, men da vi var der var kun ganske få af dem larmende. Hotellet er fint, men slidt og med plads til forbedring.

 
18-02-2020

af 687s_rens Brøndby, Danmark

Restaurant

Rigtig lækker mad, og til en god pris, men men, man bør servere lækker mad på varme og ikke iskolde tallerkner, men dejlig betjening og skøn modtagelse af Anne. Trods disse mangler, er det et sted vi vil besøge igen.