Cordial Mogan Playa

  • • Høj gæstetilfredshed
  • • Førsteklasses luksushotel
  • • Central beliggenhed
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Cordial Mogan Playa er et luksushotel, som ligner en kanarisk by med springvand, vandfald og kirke. Hotelområdet har smukt udsmykkede balkoner, omgivet af eksotiske planter, kaktusser og papayatræer. Stranden og den pittoreske havn ligger blot en kort gåtur herfra. Desuden har en af hotellets stjerner en Michelin-stjerne. Det er svært at bo bedre end her!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alt var dejligt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Cordial Mogan Playa er et flot hotel bygget i kanarisk arkitektur, omgivet af eksotiske planter og blomster. Der er to dejlige poolområder, som er opvarmede til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Omkring alle pools er der sandstrande og jacuzzi. Solstole, parasoller og håndklædeservice.

Receptionen ligger i en smuk bygning med glaskuppel i fantastiske farver. Spa (for gæster over 18 år) med opvarmet pool, massagebrusere, massage og en række forskellige behandlinger mod betaling. Jacuzzi, sauna og få fitness-faciliteter.

På hotellet findes flere restauranter med både internationalt og kanarisk køkken. En af hotellets restauranter, Los Guayres, har modtaget en Michelin-stjerne. Barer og natklub. Aftenunderholdning arrangeres flere gange om ugen. For den aktive er der mulighed for bowling og tennis mod betaling. Man kan leje mountainbikes på hotellet og deltage i arrangerede cykelture mod betaling. Spillehjørne mod betaling. Legeplads. Børneklub i hotellets regi.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Roomservice. Ca. 100 m til et lille centrum med et par butikker og restauranter. Ca. 800 m ned til Puerto de Mogán hyggelige havn med gode restauranter, caféer og supermarkeder. Busstoppested i nærheden.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halvpension, indgår også julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Værd at vide

  • Elevator findes kun i bygningen med dobbeltværelserne.