Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 47 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
6,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,2 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Dejlige lejligheder, roen og et meget imødekommende personale
-
Det var udelukkende udbud af aftensmad og evt ville det være en stor opgradering med 2 liggestole på den store dejlige altan

Bekræftet køb : 2024-03-09


10 ud af 10

+
At det er af nyere dato, og de lyse meget rummelige lokaliteter. Beliggenheden.
-
Tv kanal udvalget kunne være bedre. Vi tilkøbte morgenmad, de burde have en pakke til 7 eller 13 morgener istedet for en på 4 morgener.

Bekræftet køb : 2024-01-27


9 ud af 10

+
Velholdt og flot hotel.
-
Morgenmaden var fin fin. Aftensmaden var ok , men udvalget var mangelfuld. Der manglede isen som dessert !

Bekræftet køb : 2024-01-27


10 ud af 10

+
Det opfylde vores behov der var dejligt stille om aften hvor man kunne nyde den dejlige store terrasse og se ud mod vande alle de flotte lys fra de andre hoteller. Det lå tæt på de stor veje uden særlig meget trafik. Lejlighed/ hotellet var MEGET FLOTTERE end det gav sig ud på billederne på apollos hjemmeside. Der var så flot og rent alle vegne.
-
Jeg manglede 1-2 liggestol på altanen samt en ekstre stol på terrassen vi var 3. Jeg synte også godt der kunne være lidt mere service så men havde lidt mere end 3 stk af hver ting

Bekræftet køb : 2023-11-18


7 ud af 10

+
Lejlighed og service
-
Rengøring af ledighed skal optimeres ,udstyr i lejlighed skal forbedres, håndklæder til pool burde være inkluderet.

Bekræftet køb : 2023-04-08


7 ud af 10

+
Pæne værelser og stor balkon. Dejlig fred og ro. God wifi. Veludstyret køkken, hvis men selv skulle lave mad.
-
Der var meget varmt , men aircon. fungerede ikke. Trods henvendelse til receptionen skete der ikke noget. (29 grader om natten i lejligheden) Balkonen lå i sol det meste af dagen, så parasol eller baldakin, som mange andre hoteller har, er ønskeligt. Kun meget skarpe loftslamper indendørs. Mangler hyggebelysning. Vi havde ikke forventet at Taurito lå så afsondret. Det var besværligt at komme uden for byen med offentlig transport. Apollo manglede at give oplysninger på hjemmesiden om manglende aircon., betaling for leje af poolhåndklæder, at man i Taurito er “spærret inde”. Der er i øvrigt kun et par restauranter i byen, så den elendige halvpension er nærmest påkrævet. I lejlighed kunne man selv lave mad, men det er ikke muligt at købe frisk kød i byen,end ikke frosset. Kun frosne færdigretter,

Bekræftet køb : 2023-04-01


9 ud af 10

+
rent, nyt og pænt, dejligt roligt og ikke for mange mennesker, god service og hurtig handling ved spørgsmål. maden var lækker de fleste dage.
-

Bekræftet køb : 2023-02-04


10 ud af 10

+
Rent og pænt
-

Bekræftet køb : 2023-02-04


9 ud af 10

+
Nyt og flot
-

Bekræftet køb : 2022-12-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

55 bedømmelser
Meget godt
 
38
Godt
 
10
Middel
 
6
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

30-03-2024

af Allan B Køge, Danmark

En perle i Taurito.

Vi var en uge på dette fantastik dejlige hotel Magec (udtales Mahæg) et sted der er af nyere dato og derfor fremstår lyst og indbydende hvor alt virker, og hvor der er rent og pænt. Hotellet er meget handicap venligt, vi boede faktisk i en lejlighed for kørestolsbruger uden at være det, men de ydre forhold generelt i Taurito er ikke til kørestol/gangbesvær. Der er en fin udsigt fra alle lejligheder, der er et dejligt pool område med bar og opvarmet pool (Januar) en livredder der er langt ud over det sævanlige, fungere også som altmuligmand og legeonkel helt af fri vilje. Deres morgenmadsbuffet indeholder alt hvad der skal være til en morgen/brunch. Morgenmad pr. dag 13,50 € tilbud 4 dage 42 € sjovt de ikke har et tilbud på 7 dage. Vi fik forhandlet os frem til 2x7 morgener til 147€. Deres WIFI er gratis og hurtigt, dækker hele hotellet med ca 130mbit. Et hotel vi gerne vender tilbage til, Taurito er ikke så lille som man godt kunne frygte, der er flere butikker og lejeland, et stort vandland og en stor scene med underholdning hver aften, der er ikke så mange restaurenter at vælge imellem, man kan også spise på hotellet.

 
14-12-2022

af janbN3726KU Sønderborg, Danmark

Simply the best..

Cordial Magec er et fantastisk fint og roligt hotel beliggende i den rolige del af Taurito dalen. Vi havde en dejlig lejlighed med en stor balkon med udsigt mod havet. Personalet er meget imødekommende. Man bestræber meget sig på at imødekomme alle ønsker. Vi har aldrig oplevet en sådan imødekommenhed - heller ikke på dyrere hoteller. Maden levede helt op til vores forventninger. Sunde og veltillavede retter. Buffeten blev varieret hver dag. Fin aflåset garage til en meget lav pris. Lækkert, stort swimmingpool. Hotellet er nyt og alt er derfor i meget fin stand. Interiøret virker skandinavisk. På dette hotel føler man sig som gæst. Vi vender derfor meget gerne tilbage og giver hermed vores bedste anbefaling.

 
12-05-2024

af Magali_Rose_06 Nice, Frankrig

Ideal

Tout était parfait, l’emplacement, la propreté, la gentillesse du personnel. C’était un séjour idéal en famille. La piscine est magnifique. Les chambres sont spacieuses et confortables. Petit plus de Taurito qui a une superbe place avec un beau couché de soleil. On y trouve pas loin un petit supermarché et une mini fête foraine. Sans compter le parc aquatique à 10mn à pied.

 
14-01-2024

af Jan L

Leilighetshotell

Greit nytt hotell, men noe dårlig rengjøring. Senger som sklir ifra hverandre, men ok å ligge i. I begynnelsen av Januar når ikke solen hotellets basseng område før ca 10,30. Grei frokost men serveres stort sett det samme hverdag, positivt til egen omelett kokk, men gjelder ikke alle dager. Fint oppvarmet basseng. Stor og romslig balkong med utgang fra stue og soverom.

 
13-01-2024

af Miguel B Spanien

Increíble alojamiento...un 10 para el personal.

¡¡Apartamentos recomendables 100x100!! Queremos dar las gracias a todo el personal que te hacen sentir como en casa y te tratan con mucha profesionalidad. Nos fuimos encantados y sin duda si tenemos la oportunidad volveremos a repetir. 👌👌