Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 51 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,2 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-03-18


10 ud af 10

+
Det er indrettet så der er rammer som passer perfekt hvad enten du har små børn, mellemstore eller slet ingen børn med. Fedt at der er mulighed for pool uden musik - og fred og ro. Der er ingen larm sent om aftenen, underholdningen er ikke forstyrrende for dem der ikke er en del af det. Fantastisk godt hotel. Meget imødekommende og friske personaler i restaurant, skønt
-

Bekræftet køb : 2023-03-11


4 ud af 10

+
Poolen var omkring 20gr, lun nogle gange kold, hvis solen ikke skinnede direkte på, men den er større end mange andre hoteller. Men må kun bruges 8 til 18
-
Hotellet bliver solgt som børnevenligt. Børne pool virkede vandkanon og vandet til vand rutschebanen ikke. Der var højt festligt musik fra formiddagen indtil midnat hver dag fra pool baren og baren i under etagen, godt med alkohol indtag. Pool må kun bruges 8:00 til 18:00. Boble bad fra 8 til 19:00. A/C virker ikke, wifi/internet virker i barene og restaurant kommer du til et værelse i 2 sal eller længere får du 2mbit internet som forsvinder hele tiden. Personalets holdning var deres internet i receptionen virker så gør de intet ved det. Tallerkener og bestik til maden man selv tager var beskidt eller dårlig rengjort. Selv for spansk standarder var det lavt. Maden kan spises men selv lavt vurderet spise steder var bedre. Hotellet overlever på varmen/solen og den store fede pool.

Bekræftet køb : 2023-02-18


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-02-11


9 ud af 10

+
At det lå tæt på byen
-

Bekræftet køb : 2023-02-04


10 ud af 10

+
Helt klar maden og baren
-

Bekræftet køb : 2023-01-21


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-01-14


5 ud af 10

+
Skridsikre fliser ved pool
-
Kantine agtig restaurant og mad. Maden havde ikke fået varme nok eller alt for meget. Ikke indbydende buffe generelt. Ingen hygge i restaurant. Børnepool område lå meget i skygge og blæst. Legehusområde kun åben fra kl. 15-17 og legeplads i blæst og skygge. Fik aldrig sol på altanen og der stormede helt vildt. Morgen med regn hvor tappeopgang var våd, fordi der regnede ind grundet manglende tag på bygningen. Billeder af et børnevenligt hotel er taknemlige.

Bekræftet køb : 2023-01-14


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-01-07


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-12-31


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

72% af gæsterne anbefaler

3486 bedømmelser
Meget godt
 
1199
Godt
 
1292
Middel
 
662
Mindre godt
 
191
Dårligt
 
142

5 nyeste bedømmelser

15-02-2023

af Christina S København, Danmark

Dejlig ferie på Waikiki

Fint hotel med stor og lækker pool. Masser af aktiviteter til hele familien. Sødt personale. Maden var ikke særlig god så jeg kan ikke anbefale all inklusiv. Der var rigtig meget larm i restauranten. Værelserne var meget lydt og vi kunne endda høre naboen snorke :-/ kedelig indretning men meget rent og gode balkoner. Masser af ledige solsenge… de begyndte først at blive reserveret ved 08 tiden om morgenen. Vi boede på 8. sal i tårn nummer 5 og i 3 af dagene var begge elevatorer gået i stykker. Det var virkelig uholdbart at de ikke blev repareret i så mange dage. Vi skulle bruge en lille og meget gammel personale elevator og der var nogle gange lange køer til at bruge den. Men alt i alt en dejlig ferie og vi kunne sagtens finde på at komme tilbage :)

 
18-01-2023

af 272louisef

Godt All Inklusive hotel

Pænt hotel med det man har behov får i løbet af 5 dages ferie. Beliggende rimeligt centralt i forholdet til at gå til stranden, restauranter og shopping. All inklusive bør man vælge på dette hotel. Meget varietet udvalg til morgen-frokost- og aftensmaden. Der er noget til en vær smag. Snack baren byder på “fast Food” i tidsrummet efter de fastlagte hovedmåltider, så du altid kan gå ind og få stillet sulten og tørsten. Baren tilbyder et stor udvalg af drinks. Værelserne blev gjort ren vær dag. Nogle værelser lidt slidte, men ikke noget af større betydning. Spa afdelingen på hotellet tilbyder forskellige behandlinger, bestemt et besøg vær, og til fornuftige priser. Vi kunne bestemt godt finde på at vende tilbage.

 
30-12-2022

af W5571UUmichaelm Sengeløse, Danmark

Mange ting er under vanlig standard

Efter 1 dag på hotellet, fandt vi en 5 årig dreng der var blevet væk fra sine forældre. Vi tog ham med i receptionen, men da drengen ikke kunne oplyse sit efternavn, ville medarbejderen ikke hjælpe. Det var op til os at lede efter hans forældre. Efter 2 dage på hotellet købte min egen søn på 5 år en stykke legetøj i butikken på hotellet. Han ville tage det i brug dagen efter. Det viste sig at være defekt, men butikken ville ikke bytte det, da de mente at han havde ødelagt det selv, og de i øvrigt aldrig havde oplevet defekter på den slags legetøj før (vi oplevede selv 6 andre børn med samme legetøj der var defekt) Vi var 9 personer afsted, 8 blev syge, på trods af vi boede på 3 forskellige værelser. Vi mistænker den dårlige hygiejne ved self-service barerne. Glas bliver på ingen måde rengjort, blot skyllet. Jeg har personligt fået et "rengjort" glas med læbestift på kanten, samt rester af gamle drinks i bunden af glasset. Glassene bliver stillet ind, på trods af de er våde, og dermed kan bakterier gro i varmen. Maden i restauranten samt i snack-baren er under al kritik. Det smager af absolut ingenting. Hvordan man kan få oksekød så sejt, og få fisk og pølser til at smage ens, er mig en gåde. Jeg skrev en mail til hotellet d. 19/12-22, men har endnu ikke modtaget svar (30/12-22) WIFI er en joke, og virker sjældent. Rengøring på værelset er mangelfuld og til tider ikke eksisterende. Hverken børne eller voksen pool var opvarmet, på trods af det fremgår af deres hjemmeside. Der er utrolig meget støj på hotellet, både fra trafik fra vejen på bagsiden, samt personer i tårnene. Eneste positive indtryk, var dog maden og restauranten d. 25/12-22. Kvaliteten på maden var opgraderet en smule, og der var pyntet op med dug og levende lys i restauranten. Jeg er sikker på at servicen var i top da det var RIU der havde hotellet, det er den i hvert fald ikke længere. I de 25-30 år jeg er kommet på Gran Canaria, er dette helt klart den største skuffelse. Og det er helt sikkert at jeg ALDRIG kommer på dette hotel igen!

 
01-11-2022

af Lene N

Ganske fint hotel

Hotellet er måske lidt større end jeg havde regnet med, men alt i alt et udmærket hotel. Poolområdet er lidt tæt pakket med solstole, men alligevel virker det ikke overfyldt og ellers kan man få ro i det dejlige wellness område. Pæne rene værelser, god mad og mange forskellige retter, vin, sodavand, juice, drinks osv. Der mangler i hvert fald ikke noget. God underholdning og venligt personale.

 
24-07-2022

af kimcM4551IU Nakskov, Danmark

Rigtig god oplevelse

Vi har været på 14 dages skøn ferie på Gran canaria , hvor vi boede på servatur waikiki. Vi var meget tilfredse med det hele. Vi havde bestilt all inclusive. Vi syntes maden var rigtig god og mange forskellige ting hver dag, både morgen , middag og aften. Aftnerne med underholdning ved baren var også fantastisk. Værelserne var gode og havde gode senge og dejligt badeværelse , så det var der ikke noget at klage over. Personalet var venligt og smilende og vi blev mødt med smil hver morgen når vi kom ned og spiste morgenmad. Poolområdet er Skønt og poolen dejlig. Vi var så begejstret at vi har bestilt ferie der igen i august.