Bedømmelse af Corallium Dunamar by Lopesan

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 61 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Alt var som forventet
-

Bekræftet køb : 2024-02-17


9 ud af 10

+
-
aften underholdning var generelt dårlig.

Bekræftet køb : 2024-02-10


10 ud af 10

+
-
- Skriv at der skal bestilles bord i restauranten i stedet for at der står det er en fordel. Der var ingen adgang uden reservation...

Bekræftet køb : 2024-02-10


9 ud af 10

+
Alt var godt. Konceptet Unique var fantastisk. Havde jeg vist at kvaliteten på Buffeten var så god havde jeg taget All inklusive. Morgenmaden i Unique konceptet hvor vi havde vores egen lille restaurant var rigtig god - bedre end det.
-

Bekræftet køb : 2024-01-27


5 ud af 10

+
Morgenmad
-
Check in procedure virkede åndssvag og prætentiøs.

Bekræftet køb : 2023-12-23


9 ud af 10

+
Kan godt lide det er et voksenhotel
-
Fitness rummet meget gamle maskiner og nogle af dem var i stykker

Bekræftet køb : 2023-12-09


9 ud af 10

+
Super beliggenhed. Tæt ved havet. Fantastisk udenomsarealer med store niveauforskelle og skøn have. Venlig personale. Super rengøring.
-
Uniq konceptet er kraftig forringet. Har man været på hotellet før, føler man, at have betalt for en vare, der ikke er leveret. Niveauet er faldet i restauranten.

Bekræftet køb : 2023-11-25


9 ud af 10

+
Sød og flink personale
-
Hotellet er ved at være slidt. Morgenbuffe meget ens hver dag

Bekræftet køb : 2023-11-04


8 ud af 10

+
Morgenmaden
-

Bekræftet køb : 2023-03-25


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-03-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

1739 bedømmelser
Meget godt
 
891
Godt
 
534
Middel
 
190
Mindre godt
 
86
Dårligt
 
39

5 nyeste bedømmelser

13-03-2024

af janne e

Vi kommer aldrig igen

Vi havde booket et af værelserne som ekstra deluxe luksus men da vi ankom fandtes det ikke, og chefen ville gøre alt for os ofr at undskylde, men vi måtte henvende os mange gange også sjovt nok blev det ikke til noget..... Jo 2 fl champagne. Vi kunne ikke reservere bord selvom vi var 11 pers, så det blev et virvar hver aften. Total elendig buffet til aften, morgenmad og frokost ok, men aftenbuffeten var så kedelig at man næsten ikke gad gå derop. 2 forskellige slags all inclusive why ???? Man kunne tydeligt se forskel på om man var all inclusive gæst eller betalende gæst Vi fik af vide vi var opgraderet haha, i vores værelse anede vi ikke når vi kiggede ud om solen skinnede for vi gloede ind i en bygning, der skyggede for solen, så opgradering NEJ..... Lige pludselig under vores ophold måtte man ikke hente drikkevarer i snackbaren ved poolen til mere end 2 personer igen WHY ? det er all inclusive........ Rygning overalt på terrassen ved baren/musik er under al kritik i dag, da man som ikke ryger så ikke kan sidde udenfor og hygge sig om aftenen, uden få røg i hovedet. Hotel chefen i den røde jakke skal lade vær og forstyrre folk med sin påstået dårlige samvittighed når han så ikke vender tilbage.. Godt vi selv kunne sørge for at det blev en god ferie for vi var godt nok kede af at bo der... Alt i alt vi kommer ikke igen. PS rengøringen skal have kæmpe ros.

 
13-04-2023

af Natascha S Wien, Østrig

Hyggeligt stilfuldt boheme hotel med god mad og pool

Boheme og moderne, pænt hotel og rummelige værelser med stor altan. Vi havde købt all inclusive og synes at maden her var god standard og en masse at vælge mellem. Personalet er utrolig søde og service minded og Luna har et fint dagligt program med diverse aktiviteter såsom yoga, pilates, aqua gym mm. Skønt ophold!

 
05-04-2023

af Dorthe P

Super dejligt voksen hote

Super dejligt voksen hotel, vi havde vores datter på 17 år med. Lækker morgen buffer med champagne og alt hvad hjerte kan begærer. Værelser og alle områder er altid super rene. Fantastisk udsigt over strang og pool område. Mange pool aktiviteter: vand gymnastik, yoga, pilates osv. Virkeligt dejligt hotel, der kan anbefales ❤️

 
11-02-2023

af Bo O

Anbefales pga. service, beliggenhed, personalet.

Alt er perfekt på dette hotel. Virkeligt et godt ophold med imødekommende og venligt personale. Stor tak til Elisabeth i hotellets Unique Lounge for tålmodighed og store smil. Hotellets beliggenhed er fremragende og vi kommer gerne tilbage .

 
28-02-2022

af Lisbeth W

Dejligt hotel med skønt poolområde

Dejlig beliggenhed lige ved strand og promenade. Da hotellet ligger meget centralt må du forvente lidt støj fra nattelivet - i hvert fald hvis dit værelser vender ud mod bstranden.Meget venligt personale og høj rengøringsstandard. Vi var specielt imponerede over vedligeholdelsen af poolområdet. overdådig morgenmadsbuffet og lækre salater, smoothies i snackbaren. Der er stadig gæster, der reserverer solsengen hele dagen, og vi så desværre ingen ansatte, der påtalte det! Vi havde gratis wifi på vores værelse. Der var desværre kun aquagym, yoga og pilates de første dage af vores ferie - det savnede vi. Alt i alt et skønt hotel for voksne - kan klart anbefales 👍