Værelsestyper

Deluxe-værelser, Unique

Elegante deluxe-værelser som ligger højst oppe i bygningen med smuk havudsigt. Mulighed for ekstraopredning. Bemærk at når ekstrasengen anvendes, bliver der trangt i værelset. Tv og køleskab/minibar. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt. Bemærk, at børn under 2 år regnes som en person i ekstra opredning.

Vælger du at bo i deluxe-værelse Unique får du også adgang til hotellets koncept Unique med bl.a. prioriteres ind- og udcheckning, VIP-morgenmad i en adskilt del af restauranten, solstole ved en reserveret del af poolområdet og adgang til VIP-lounge med drikkevarer, snacks og gratis internet.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Elegante dobbeltværelser med mulighed for ekstraseng. Bemærk at når ekstrasengen anvendes, bliver der trangt i værelset. Tv, telefon og køleskab/minibar. Gratis aircondition. Deponering og wifi mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med udsigt mod haven eller poolen. Bemærk, at børn under 2 år regnes som en person i ekstraopredning.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Elegante enkeltværelser med tv og køleskab/minibar. Vaskeservice mod betaling. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse, nogle med udsigt mod haven eller poolen.

Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Pæne familie-værelser med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv og køleskab/minibar. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Bemærk, at børn under 2 år regnes som en person i ekstraopredning.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 børn.

Junior-suiter, Unique

Store junior-suiter med separat opholdsrum med mulighed for ekstraopredning på sovesofa. To tv og køleskab/minibar. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Bemærk, at børn under 2 år regnes som en person i ekstraopredning.

Vælger du at bo i junior-suite Unique får du også adgang til hotellets koncept Unique med bl.a. prioriteres ind- og udcheckning, VIP-morgenmad i en adskilt del af restauranten, solstole ved en reserveret del af poolområdet og adgang til VIP-lounge med drikkevarer, snacks og gratis internet.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Suiter, Unique

Store suiter med separat opholdsrum. Mulighed for ekstraopredning på sovesofa. Tv både i soveværelset og i opholdsrummet. Køleskab/minibar mod betaling. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Badekåber. Hårtørrer. Bad/brus med hydromassage og toilet. Balkon med havudsigt. Bemærk, at børn under 2 år regnes som en person i ekstraopredning.

Vælger du at bo i suite Unique får du også adgang til hotellets koncept Unique med bl.a. prioriteres ind- og udcheckning, VIP-morgenmad i en adskilt del af restauranten, solstole ved en reserveret del af poolområdet og adgang til VIP-lounge med drikkevarer, snacks og gratis internet.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.