Bedømmelse af Mirador Maspalomas by Dunas

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,3 ud af 10 baseret på 263 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,3 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Rengøring på værelset.
-
Alt for få solstole ved poolen. Det var pinligt at man skulle stå i kø 20 min inden poolen åbnede for at kaste sig ind og reservere solstole med et håndklæde. Mange gjorde det men kom først til poolen over middag.

Bekræftet køb : 2024-02-17


9 ud af 10

+
Alt var rent og pænt - venlighed over alt fra personale.
-
Den imponerende støj ved alle måltider, samt alt for høj musik/tal ved eftermiddagsunderholdningen. Det var så højt, at det kunne høres på det også store Spies/Ving nabohotel.

Bekræftet køb : 2024-02-17


5 ud af 10

+
Poolen
-
Kedelig underholdning, betaling for pool-håndklæder

Bekræftet køb : 2024-02-17


8 ud af 10

+
Rengøringen
-
sengen passer ikke til to personer Dårlig forbindelse til wifi

Bekræftet køb : 2024-02-03


8 ud af 10

+
Stort værelse og balcon, dejligt m indre gårdhave op til værelserne, altså atder var åbent,
-
Poolhåndkæde bør indgå i all inclusive, fint nok m et depositum. Der bør være 2 kuffert stativer i værelset, og vi savnede mere skuffeplads, der var kun få hylder i skabet.

Bekræftet køb : 2024-02-03


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-02-03


8 ud af 10

+
Udsigten over pool fra svalegangen og over hav på altan
-
Syne det var lidt koldt med kun lagen om natten

Bekræftet køb : 2024-02-03


8 ud af 10

+
Venligt personale
-
Bedre vin

Bekræftet køb : 2024-02-03


8 ud af 10

+
Værelserne, var pæne,personalet venlige.
-
Bedre rengøring på fællesarealerne. Mindre mad, fordelt på øer så man undgår mange mennesker og tydelig brug af bestik til at tage maden med.

Bekræftet køb : 2024-02-03


9 ud af 10

+
Levede op til forventningerne
-
Der var mange trapper inden man kom op til elevatoren, ellers kunne man gå en lang vej udenom, men når man har problemer både med at gå og trapper har det været en uge med lidt udfordringer, og vi har købt gennem ældresagen

Bekræftet køb : 2024-02-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

67% af gæsterne anbefaler

3334 bedømmelser
Meget godt
 
1428
Godt
 
976
Middel
 
530
Mindre godt
 
220
Dårligt
 
180

5 nyeste bedømmelser

11-02-2024

af Gitte H Frederikshavn, Danmark

Dejlig uge

Dejligt hotel. Med forskellige aktiviteter i løbet af dagen, for alle alderstrin. Venlige hotelpersonaler. Maden kunne godt have haft lidt flere krydderier. Lidt flere Gran Canariske / spanske specialiteter i buffeten. Gabriel i receptionen ydet god service, og kunne finde det vi efterspurgte.

 
18-03-2023

af margitr228

Tre stjernet hotel i den høje ende

Gode værelser, virkelig god hygiejne og rengøring i top. Godt pool område, maden er ok, lidt kedelig kunne godt bruge et mere spansk præg. Spisesalen er ikke hyggelig og akustikken frygtelig. Der mangler plads til at spise udenfor. Kun snaks fra poolbaren kan nydes udenfor. Personalet er virkelig søde og hjælpsomme. Der mangler dog muligheder for at feste længere end til kl 22.30. Animation gruppen der underholder gør et godt stykke arbejde og er profesionelle, de bør dog overveje om ikke de skulle bruge engelsk lidt mere.

 
20-02-2023

af 695larse Kokkedal, Danmark

OK, men ekstremt støjniveau i buffetrestauranten

Lige på og hårdt… De positive indtryk: - Pæne store rene værelser - Velholdte udeområder - Dejligt poolområde (opvarmet) - Stor buffet med daglig variation - god mad med mange friske råvarer (dog ikke Michelin-kvalitet) Venligt og hjælpsomt personale - ingen vejstøj i blok B fra motorvejen 1 alle værelser i blok B har sol på terrasserne/balkonerne hele dagen og er udstyret med bord, stole og liggestole (ihverfald i stueetagen) Det der trækker MEGET ned: - elendig akustik i restauranten - vi målte 85 dB - det fjerner desværre fuldstændigt glæden ved måltidet, da det gjorde almindelig samtale næsten umulig. Det der bare trækker lidt ned: - Hotellet bærer præg af slid med en del knækkede fliser, fugtskader nederst på værelsesdørene samt diverse pudsskader. - madrasserne er “lagt godt til” med fordybning på midten (men er iøvrigt gode) - bag blok B går der en servicevej, hvor leverandørerne henter og bringer varer til hotellet - desværre starter de allerede kl 7, med dertil hørende støj fra lastbiler og rullebure Konklusion: Generelt et fint hotel til en familie daseferie, men der er bydende nødvendigt at få dæmpet støjen i restauranten…..

 
08-01-2023

af dfhka Auning, Danmark

Rigtig godt familiehotel

Vi bestilte en rejse i sidste øjeblik, og der var stort set ikke noget tilbage. Vi endte med at købe en rejse til Mirador Dunas på trods af, at anmeldelserne ved vores rejsebureau ikke var de bedste. Hotellets værelser er rigtig fine og store. Vores værelse vendte mod poolen, og vi var ikke generet af støj. The animationteam var virkelig gode, vi deltog hver aften til underholdning. Maden var også fin. Der er mange børn på hotellet, så rigtig god til familier. Eneste kritikpunkt er lokation, som ligger lidt langt fra havet og ikke mange restauranter i nærheden. Vi kan dog anbefale Love & Hate.

 
21-03-2022

af Emiliesaa

Horribel mad og larmende

Maden var virkelig horribel. Selvom der var mange ting at vælge imellem, var maden utrolig dårlig tilberedt. Ting var enten overstegt (skamstegt) eller under tilberedt. Fik endda agurker med sort snavs på. Min søn (der på ingen måde er kræsen), kunne ikke spise andet end pomfritter, da "børnemaden" var utiltalende og ikke appetitlig. Meget af maden smagte surt/syrligt. Om aftenen var der underholdning og den var rigtig god og vores søn elskede deres børnedisco. Problemet var bare at musikken fortsatte til efter midnat de fleste af dagene og var seriøst højt og svært at sove fra. Det er ikke specielt børnevenligt. Værelserne var okay, men med mangler. Man sov virkelig ikke godt i de vaklende senge. Poolområdet var rigtig fint og lækkert. Bare ærgerligt at børnepoolen var gemt væk og lå på et blæsende hjørne. Personalet var meget venligt og hjælpsomme. Tjenerne var så søde og smilende. Guiderne var meget gode og hjælpsomme. Vi blev desværre ramt af sygdom på turen og da vi tog kontakt til jer, fik vi hurtig hjælp til hvad vi skulle gøre og hvem vi skulle tage kontakt til. Kan godt anbefale Sunweb som selskab, men kan ikke anbefale en børnefamilie at tage på Dunas Mirador.