Bedømmelse af Mirador Maspalomas By Dunas

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

67% af gæsterne anbefaler

1836 bedømmelser
Meget godt
 
604
Godt
 
658
Middel
 
329
Mindre godt
 
138
Dårligt
 
107

5 nyeste bedømmelser

14-03-2020

Indlæg af Hundbaernitte København, Danmark

Udemærket all inklusiv hotel

Udemærket hotel. Vi boede ud til motorvejen, som vi havde hørt skulle larme meget, men vi har kun hørt den i meget begrænset mængder. Sødt personale i receptionen, som var gode til, at hjælpe ift. transportmuligheder omkring på øen. God underholdning i løbet af dagen for både voksne og børn. Der var et bredt udvalg af mad, men ikke så varierende i løbet af den uge vi boede på hotellet. Mest pasta, pizza, salat og nogle gryderetter. Hotellet ligger dog lidt væk fra byen, men der var et storcenter bagved hotellet, som var med finde shopping muligheder.

 
24-01-2020

Indlæg af 747madsf

frygeligt ophold med dårlig service

Extrem dårlig service i receptionen. spurget bland andet om hvordan med offenlig bus og det eneste de ville svare på var der var en infotavle vi kunne se tiderne på. ikke noget med hvor de går fra eller prisen, det vile de ikke oplyse om. Da vi ankom var det enklesenge med hjul under hovedenden på begge senge, de var desværre uden lås så sengene kørte fra hinanden i løbet af natten. Den ene sengs ben var så løse at sengen kunne bevæge sig 5cm i alle retninger og den blev ikke lavet tros flere henvendelser, først da vi gik til rejseselskabet skete der noget!! vi boede på hotellet i 7 dage og havde langt over 10 keycards til værelsesdøren minimum 2 om dagen. Den sidste aften var vi låst ude af værelset da end ikke teknikeren kunne komme ind. Det tog over 30min inden vi kunne komme ind på vores værelse igen. vi boede over receptionen og der var utroligt meget trafikstøj på alle tider ad døgnet! Hotellet er temmelig slidt med mange ødelagte filser også rundt om poolen og i poolen. Maden i restauranten var ubeskriveligt dårligt. Personalet er uhjælpsomme, sure og negative specielt i restauranten

 
19-10-2019

Indlæg af 41jans Ølgod, Danmark

Uge 42

Dejligt stort hotel anlæg. Lidt af hvert for alle aldersgrupper. Søde og venlige personale. Tomps Up. Kan varmt anbefales. Godt sted til børne familien. Flot udsigt fra 5 sal. Gå afstand fra mange forskellige oplevelser.

 
14-07-2018

Indlæg af SonjaP869

Dejligt hotel i Sonnenland

Skønt hotel med dejlig pool og god mad...der er gratis bus til stranden....tag evt. en taxa hjem fra fyrtårnet, det er ikke dyrt, hvis man ikke vil vente til bussen kører hjem igen….ca. 4 euro....fint dobbeltværelse.....gode senge....vi valgte mod poolen....så får man ikke larm fra vejen.....en dejlig lille gåtur ( under en motorvej) fører ud til El Tablero...et fint lille forretningscenter....dejlige blomster og grønt omkring hotellet....god udsigt fra 4 sal..eneste minus er lidt larm fra baren udenfor om aftenen....med festlig pool gymnastik og underholdning i løbet af dagen ...vi var der i karnevalstiden (marts måned) og da er det rart at bo i udkanten af Maspalomas….selvom der også var lidt (gang i den) uro, en enkelt nat på hotellet og området...men stort set roligt...vil gerne komme igen...

 
31-03-2018

Indlæg af Sven H Hjørring, Danmark

Super , men med mangler

Men hvad er du til?? Vi fik sol, strand og vand. Dette blev i høj grad indfriet. Lækkert. Et stort hotel med generelt fine forhold: fint og rent værelse, som blev gjort rent dagligt. All- inkl. Maden var udmærket med de “ almindelige” retter. Godt og veltillavet, men trods alt ensformigt. Der var utroligt megen uro og larm i madsalen. Ikke spec. Hyggeligt. Fin pool område, dog med rigtig mange mennesker. Go betjening hele vejen rundt. Vores problem var den manglende “hygge”, gåture i “ miljø”, ingen “ anderledes” restauranter. Ikke megen spansk over det. Shuttlebus fra hotel var perfekt ( 10 min. Kørsel) Så et for os lidt kedeligt sted.... men som sagt: Hvad er du til?