Bedømmelse af Mirador Maspalomas by Dunas

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,2 ud af 10 baseret på 93 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,2 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,4 / 10
Service
 
7,7 / 10

Seneste anmeldelse


3 ud af 10

+
-
Maden var dårlig, sodavandet var fladt. Generalt lav standard på det punkt. Der ud over var værelserne langt fra lydtætte.

Bekræftet køb : 2022-04-06


6 ud af 10

+
Poolen og maden var ok
-
Der var rigtig meget larm, fordi hotellet lå lige op af motorvejen.

Bekræftet køb : 2022-03-30


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-03-26


7 ud af 10

+
Maden
-

Bekræftet køb : 2022-03-23


10 ud af 10

+
God Buffet med stor valgmulighed.
-

Bekræftet køb : 2022-03-16


6 ud af 10

+
Maden og det beliggenheden af det ombyttede værelse
-
Kom først i seng ca. kl. 5:30 og fornemmede en trafikstøj, som da det blev lyst viste sig at komme fra en rimelig befærdet motorvej ca. 50 meter fra værelset. Ulideligt og umenneskeligt. Vi forhørte os allerede samme morgen i receptionen om mulighed for værelsesbytning, hvilket lykkedes så ferien var ´reddet´. Hotellet udviste således fin service

Bekræftet køb : 2022-03-02


5 ud af 10

+
-
For mange mennesker på for lidt plads.

Bekræftet køb : 2022-02-26


4 ud af 10

+
-
Alt for mange mennesker på alt for lille plads. Larmende musik. Larmende restaurant. Ensformig udvalg af mad.

Bekræftet køb : 2022-02-26


8 ud af 10

+
Det var et super fint hotel med rigtig godt personale, de var hjælpsomme døgnet rundt og havde altid et smil på læben.
-
Rengøringen omkring poolområdet kunne godt være lidt bedre

Bekræftet køb : 2022-02-16


9 ud af 10

+
ingen lang ventetid når man tjekker ind og ud
-
et skilt i poolbaren med hvilke drinks man kan vælge imellem

Bekræftet køb : 2022-02-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

67% af gæsterne anbefaler

2436 bedømmelser
Meget godt
 
940
Godt
 
776
Middel
 
409
Mindre godt
 
172
Dårligt
 
139

5 nyeste bedømmelser

21-03-2022

af Emiliesaa

Horribel mad og larmende

Maden var virkelig horribel. Selvom der var mange ting at vælge imellem, var maden utrolig dårlig tilberedt. Ting var enten overstegt (skamstegt) eller under tilberedt. Fik endda agurker med sort snavs på. Min søn (der på ingen måde er kræsen), kunne ikke spise andet end pomfritter, da "børnemaden" var utiltalende og ikke appetitlig. Meget af maden smagte surt/syrligt. Om aftenen var der underholdning og den var rigtig god og vores søn elskede deres børnedisco. Problemet var bare at musikken fortsatte til efter midnat de fleste af dagene og var seriøst højt og svært at sove fra. Det er ikke specielt børnevenligt. Værelserne var okay, men med mangler. Man sov virkelig ikke godt i de vaklende senge. Poolområdet var rigtig fint og lækkert. Bare ærgerligt at børnepoolen var gemt væk og lå på et blæsende hjørne. Personalet var meget venligt og hjælpsomme. Tjenerne var så søde og smilende. Guiderne var meget gode og hjælpsomme. Vi blev desværre ramt af sygdom på turen og da vi tog kontakt til jer, fik vi hurtig hjælp til hvad vi skulle gøre og hvem vi skulle tage kontakt til. Kan godt anbefale Sunweb som selskab, men kan ikke anbefale en børnefamilie at tage på Dunas Mirador.

 
14-03-2020

af Hundbaernitte København, Danmark

Udemærket all inklusiv hotel

Udemærket hotel. Vi boede ud til motorvejen, som vi havde hørt skulle larme meget, men vi har kun hørt den i meget begrænset mængder. Sødt personale i receptionen, som var gode til, at hjælpe ift. transportmuligheder omkring på øen. God underholdning i løbet af dagen for både voksne og børn. Der var et bredt udvalg af mad, men ikke så varierende i løbet af den uge vi boede på hotellet. Mest pasta, pizza, salat og nogle gryderetter. Hotellet ligger dog lidt væk fra byen, men der var et storcenter bagved hotellet, som var med finde shopping muligheder.

 
24-01-2020

af 747madsf

frygeligt ophold med dårlig service

Extrem dårlig service i receptionen. spurget bland andet om hvordan med offenlig bus og det eneste de ville svare på var der var en infotavle vi kunne se tiderne på. ikke noget med hvor de går fra eller prisen, det vile de ikke oplyse om. Da vi ankom var det enklesenge med hjul under hovedenden på begge senge, de var desværre uden lås så sengene kørte fra hinanden i løbet af natten. Den ene sengs ben var så løse at sengen kunne bevæge sig 5cm i alle retninger og den blev ikke lavet tros flere henvendelser, først da vi gik til rejseselskabet skete der noget!! vi boede på hotellet i 7 dage og havde langt over 10 keycards til værelsesdøren minimum 2 om dagen. Den sidste aften var vi låst ude af værelset da end ikke teknikeren kunne komme ind. Det tog over 30min inden vi kunne komme ind på vores værelse igen. vi boede over receptionen og der var utroligt meget trafikstøj på alle tider ad døgnet! Hotellet er temmelig slidt med mange ødelagte filser også rundt om poolen og i poolen. Maden i restauranten var ubeskriveligt dårligt. Personalet er uhjælpsomme, sure og negative specielt i restauranten

 
19-10-2019

af 41jans Ølgod, Danmark

Uge 42

Dejligt stort hotel anlæg. Lidt af hvert for alle aldersgrupper. Søde og venlige personale. Tomps Up. Kan varmt anbefales. Godt sted til børne familien. Flot udsigt fra 5 sal. Gå afstand fra mange forskellige oplevelser.

 
14-07-2018

af SonjaP869

Dejligt hotel i Sonnenland

Skønt hotel med dejlig pool og god mad...der er gratis bus til stranden....tag evt. en taxa hjem fra fyrtårnet, det er ikke dyrt, hvis man ikke vil vente til bussen kører hjem igen….ca. 4 euro....fint dobbeltværelse.....gode senge....vi valgte mod poolen....så får man ikke larm fra vejen.....en dejlig lille gåtur ( under en motorvej) fører ud til El Tablero...et fint lille forretningscenter....dejlige blomster og grønt omkring hotellet....god udsigt fra 4 sal..eneste minus er lidt larm fra baren udenfor om aftenen....med festlig pool gymnastik og underholdning i løbet af dagen ...vi var der i karnevalstiden (marts måned) og da er det rart at bo i udkanten af Maspalomas….selvom der også var lidt (gang i den) uro, en enkelt nat på hotellet og området...men stort set roligt...vil gerne komme igen...