Bedømmelse af Mirador Maspalomas by Dunas

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,2 ud af 10 baseret på 280 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,2 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-04-06


7 ud af 10

+
Maden/drinks - ganske fine værelser
-
Der var forholdsvis meget larm. F.eks. lukkede dørene ikke tæt, så man kunne se lyset hele vejen rundt om døren udefra. Det betyder også at den forholdsvis trafikerede vej kan høres meget tydeligt.

Bekræftet køb : 2024-03-23


10 ud af 10

+
Fin lejlighed, med udsigt over pool område Rigtig god mad og betjening
-

Bekræftet køb : 2024-03-23


9 ud af 10

+
Det hele var godt
-

Bekræftet køb : 2024-03-23


10 ud af 10

+
Underholdningen der var hver eneste dag for både børn og voksne.
-
Der er intet negativt at sige udover måske en lille smule for meget larm i restauranten - men kan også være pga. akustikken, ellers intet at sige.

Bekræftet køb : 2024-03-16


8 ud af 10

+
Dejlig værelse med god plads
-
Meget larm i spisesalen

Bekræftet køb : 2024-03-16


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-03-16


8 ud af 10

+
God alkohol og drinks og de mange aktiviteter/underholdning til både børn og voksne.
-
Det er meget tæt pakket med solvogne og kan være svært at komme omkring

Bekræftet køb : 2024-03-09


8 ud af 10

+
Altid et sted at finde med plads i solen, men kun ved borde og stole ved poolen. Tilpas rolige omgivelser især i poolområdet. Entusiastisk personale til aktiviteter.
-
Meget LAVE toiletter! Et problem at bøje ned i knæene, når man har både ledde- og slidgigt!!!! Alt for mange trapper, hvilket ikke fremgår af informationsmaterialet. 25 trapper ned og 25 trapper op fra restauranten 3 gange dagligt! Mange trapper til poolområdet. Fremgår ikke tydeligt af informationsmaterialet. Der var slisker at gå ad, men det bød til gengæld på store omveje. I restauranten var der et enormt højt støjniveau - meget generende med eller uden høreapparater. Svært at føre en samtale. Der var ikke nogen franskbrødkniv til at gennemskære rundstykker med. Svært med en almindelig smørekniv, når man har ledde- og slidgigt i fingre og svage håndled. Havde forventning om, at personalet specielt i receptionen var i stand til at tale bedre engelsk f.eks.

Bekræftet køb : 2024-03-09


5 ud af 10

+
Poolen, bortset fra at stolene lå så tætte, at man kun kunne tilgå dem ved at krave op fra neden af stolen.
-
Borde og stole i poolbaren stod så tæt, at man næsten ikke kunne komme forbi. Liggestolene ved poolen ligeledes. Madsalen helt håbløb af øredøvende larm af skrigende unger, tabte tallerkner og virkelig dårlig akkustik. Indbyder ikke til en hyggelig afslappende ferie.

Bekræftet køb : 2024-03-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

67% af gæsterne anbefaler

3688 bedømmelser
Meget godt
 
1676
Godt
 
1032
Middel
 
564
Mindre godt
 
233
Dårligt
 
185

5 nyeste bedømmelser

07-03-2024

af Fie J

Broadway show

Det var sådan flot show… de var alle sammen skønne.. så gode danser. Fed musik og de spillede alle sammen godt sammen og gav os en fed oplevelse 😀😀Ana var så god, hun levede sig virkelig ind i hendes rolle. Hun var klart den bedst, mini Club er super fedt for vores børn. Tak for en fed ferie

 
11-02-2024

af Gitte H Frederikshavn, Danmark

Dejlig uge

Dejligt hotel. Med forskellige aktiviteter i løbet af dagen, for alle alderstrin. Venlige hotelpersonaler. Maden kunne godt have haft lidt flere krydderier. Lidt flere Gran Canariske / spanske specialiteter i buffeten. Gabriel i receptionen ydet god service, og kunne finde det vi efterspurgte.

 
18-03-2023

af margitr228

Tre stjernet hotel i den høje ende

Gode værelser, virkelig god hygiejne og rengøring i top. Godt pool område, maden er ok, lidt kedelig kunne godt bruge et mere spansk præg. Spisesalen er ikke hyggelig og akustikken frygtelig. Der mangler plads til at spise udenfor. Kun snaks fra poolbaren kan nydes udenfor. Personalet er virkelig søde og hjælpsomme. Der mangler dog muligheder for at feste længere end til kl 22.30. Animation gruppen der underholder gør et godt stykke arbejde og er profesionelle, de bør dog overveje om ikke de skulle bruge engelsk lidt mere.

 
20-02-2023

af 695larse Kokkedal, Danmark

OK, men ekstremt støjniveau i buffetrestauranten

Lige på og hårdt… De positive indtryk: - Pæne store rene værelser - Velholdte udeområder - Dejligt poolområde (opvarmet) - Stor buffet med daglig variation - god mad med mange friske råvarer (dog ikke Michelin-kvalitet) Venligt og hjælpsomt personale - ingen vejstøj i blok B fra motorvejen 1 alle værelser i blok B har sol på terrasserne/balkonerne hele dagen og er udstyret med bord, stole og liggestole (ihverfald i stueetagen) Det der trækker MEGET ned: - elendig akustik i restauranten - vi målte 85 dB - det fjerner desværre fuldstændigt glæden ved måltidet, da det gjorde almindelig samtale næsten umulig. Det der bare trækker lidt ned: - Hotellet bærer præg af slid med en del knækkede fliser, fugtskader nederst på værelsesdørene samt diverse pudsskader. - madrasserne er “lagt godt til” med fordybning på midten (men er iøvrigt gode) - bag blok B går der en servicevej, hvor leverandørerne henter og bringer varer til hotellet - desværre starter de allerede kl 7, med dertil hørende støj fra lastbiler og rullebure Konklusion: Generelt et fint hotel til en familie daseferie, men der er bydende nødvendigt at få dæmpet støjen i restauranten…..

 
08-01-2023

af dfhka Auning, Danmark

Rigtig godt familiehotel

Vi bestilte en rejse i sidste øjeblik, og der var stort set ikke noget tilbage. Vi endte med at købe en rejse til Mirador Dunas på trods af, at anmeldelserne ved vores rejsebureau ikke var de bedste. Hotellets værelser er rigtig fine og store. Vores værelse vendte mod poolen, og vi var ikke generet af støj. The animationteam var virkelig gode, vi deltog hver aften til underholdning. Maden var også fin. Der er mange børn på hotellet, så rigtig god til familier. Eneste kritikpunkt er lokation, som ligger lidt langt fra havet og ikke mange restauranter i nærheden. Vi kan dog anbefale Love & Hate.