Bedømmelse af Mirador Maspalomas by Dunas

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,3 ud af 10 baseret på 225 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,3 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
7,8 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
maden
-
der var MEGET larm i spisesalen og ved poolen

Bekræftet køb : 2023-03-25


7 ud af 10

+
Go service
-
Larmen i spiseområdet.. alt for meget tallerkenlarm fra personalet. Metalstole som larmer når de trækkes ud eller sættes på plads. Måske få sat trolltex på loftet i kantinen for bedre reducering at støjen…. Det er ret ubehageligt og u-charmerende at spise i støjfyldt lokaler.

Bekræftet køb : 2023-03-25


10 ud af 10

+
Beliggenhed - rent - venligt personale
-
intet

Bekræftet køb : 2023-03-25


3 ud af 10

+
Vores altan
-
Når fastfood i poolbaren er bedre end i cafeteriet er der noget galt. Og støjniveau i cafeteriet minder om hoved banegården.

Bekræftet køb : 2023-03-25


8 ud af 10

+
Poolen var dejlig opvarmet. Dejligt hotel.
-
Dårlig rengøring ved pool. Solsenge slidt op meget slidte (lå næsten nede mellem stiverne) Wifi . var ikke eksisterende på værelse i C bygningen. I receptionen var den ok.

Bekræftet køb : 2023-03-18


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-03-18


8 ud af 10

+
Et rigtigt godt hotel med god service.
-
Der var rigtig meget larm på altanen fra vejerne omkring. Det var umuligt at opholde sig der i myldretiden. Dette burde Apollo have oplyst ved bestilling af rejsen. Apollo burde pr. konduite give et beløb retur på grund af dette, nok i størrelsesorden af 3000kr.

Bekræftet køb : 2023-03-18


8 ud af 10

+
Baren
-
Larm

Bekræftet køb : 2023-03-18


5 ud af 10

+
Personalet i spiseafdelingen var venligt
-
Utrolig dårlig akustik i flere områder - bl. a. I spisesalen. Hotellet ligger meget dårligt - langt fra by og strand, men lige op sf en motorvej (støj)

Bekræftet køb : 2023-03-18


5 ud af 10

+
Maden og underholdningen. Fed - men ubrugelig altan pga.støj. Mega god service i baren og underholdningen var god - de var dygtige sangere/dansere.
-
Vi havde nok den lejllighed hvor støjen var mest markant. Jeg målte DB på ca. konstant 82 DB i dagtimerne og var flere gange tæt på 100. Selv med lukkede døre var DB på omkring godt 70 DB konstant hele natten - det var rædselsfuld, jeg var sygemeldt med hovedpine 2 dage efter vi kom hjem. Der var ingen aircon og vi kunne ikke åbne døre pga støj. Værelset burde være depotrum - det er i hvert fald ikke egnet til folk som vil på ferie og slappe af. Vi lejede en bil i 3 dage for at komme væk. Hotellet ligger alt for langt væk fra ferieliv - på jeres hjemmeside står der 50 m til centrum. Der burde være en shuttlebus til stranden omkring kl. 18 og så hjem igen kl. 23. Solsengene står alt for tæt og der bliver ikke respekteret at man ikke må reservere. Personalet i receptionen var ikke særlig venlige/hjælpsomme - i vores papirer stod at vi kunne uden yderligere omkostninger vælge en anden restaurant et enkelt måltid, men efter 2 gange med afslag i receptionen opgav vi.

Bekræftet køb : 2023-03-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

67% af gæsterne anbefaler

2677 bedømmelser
Meget godt
 
1070
Godt
 
832
Middel
 
445
Mindre godt
 
182
Dårligt
 
150

5 nyeste bedømmelser

18-03-2023

af margitr228

Tre stjernet hotel i den høje ende

Gode værelser, virkelig god hygiejne og rengøring i top. Godt pool område, maden er ok, lidt kedelig kunne godt bruge et mere spansk præg. Spisesalen er ikke hyggelig og akustikken frygtelig. Der mangler plads til at spise udenfor. Kun snaks fra poolbaren kan nydes udenfor. Personalet er virkelig søde og hjælpsomme. Der mangler dog muligheder for at feste længere end til kl 22.30. Animation gruppen der underholder gør et godt stykke arbejde og er profesionelle, de bør dog overveje om ikke de skulle bruge engelsk lidt mere.

 
20-02-2023

af 695larse Kokkedal, Danmark

OK, men ekstremt støjniveau i buffetrestauranten

Lige på og hårdt… De positive indtryk: - Pæne store rene værelser - Velholdte udeområder - Dejligt poolområde (opvarmet) - Stor buffet med daglig variation - god mad med mange friske råvarer (dog ikke Michelin-kvalitet) Venligt og hjælpsomt personale - ingen vejstøj i blok B fra motorvejen 1 alle værelser i blok B har sol på terrasserne/balkonerne hele dagen og er udstyret med bord, stole og liggestole (ihverfald i stueetagen) Det der trækker MEGET ned: - elendig akustik i restauranten - vi målte 85 dB - det fjerner desværre fuldstændigt glæden ved måltidet, da det gjorde almindelig samtale næsten umulig. Det der bare trækker lidt ned: - Hotellet bærer præg af slid med en del knækkede fliser, fugtskader nederst på værelsesdørene samt diverse pudsskader. - madrasserne er “lagt godt til” med fordybning på midten (men er iøvrigt gode) - bag blok B går der en servicevej, hvor leverandørerne henter og bringer varer til hotellet - desværre starter de allerede kl 7, med dertil hørende støj fra lastbiler og rullebure Konklusion: Generelt et fint hotel til en familie daseferie, men der er bydende nødvendigt at få dæmpet støjen i restauranten…..

 
08-01-2023

af dfhka Auning, Danmark

Rigtig godt familiehotel

Vi bestilte en rejse i sidste øjeblik, og der var stort set ikke noget tilbage. Vi endte med at købe en rejse til Mirador Dunas på trods af, at anmeldelserne ved vores rejsebureau ikke var de bedste. Hotellets værelser er rigtig fine og store. Vores værelse vendte mod poolen, og vi var ikke generet af støj. The animationteam var virkelig gode, vi deltog hver aften til underholdning. Maden var også fin. Der er mange børn på hotellet, så rigtig god til familier. Eneste kritikpunkt er lokation, som ligger lidt langt fra havet og ikke mange restauranter i nærheden. Vi kan dog anbefale Love & Hate.

 
21-03-2022

af Emiliesaa

Horribel mad og larmende

Maden var virkelig horribel. Selvom der var mange ting at vælge imellem, var maden utrolig dårlig tilberedt. Ting var enten overstegt (skamstegt) eller under tilberedt. Fik endda agurker med sort snavs på. Min søn (der på ingen måde er kræsen), kunne ikke spise andet end pomfritter, da "børnemaden" var utiltalende og ikke appetitlig. Meget af maden smagte surt/syrligt. Om aftenen var der underholdning og den var rigtig god og vores søn elskede deres børnedisco. Problemet var bare at musikken fortsatte til efter midnat de fleste af dagene og var seriøst højt og svært at sove fra. Det er ikke specielt børnevenligt. Værelserne var okay, men med mangler. Man sov virkelig ikke godt i de vaklende senge. Poolområdet var rigtig fint og lækkert. Bare ærgerligt at børnepoolen var gemt væk og lå på et blæsende hjørne. Personalet var meget venligt og hjælpsomme. Tjenerne var så søde og smilende. Guiderne var meget gode og hjælpsomme. Vi blev desværre ramt af sygdom på turen og da vi tog kontakt til jer, fik vi hurtig hjælp til hvad vi skulle gøre og hvem vi skulle tage kontakt til. Kan godt anbefale Sunweb som selskab, men kan ikke anbefale en børnefamilie at tage på Dunas Mirador.

 
14-03-2020

af Hundbaernitte København, Danmark

Udemærket all inklusiv hotel

Udemærket hotel. Vi boede ud til motorvejen, som vi havde hørt skulle larme meget, men vi har kun hørt den i meget begrænset mængder. Sødt personale i receptionen, som var gode til, at hjælpe ift. transportmuligheder omkring på øen. God underholdning i løbet af dagen for både voksne og børn. Der var et bredt udvalg af mad, men ikke så varierende i løbet af den uge vi boede på hotellet. Mest pasta, pizza, salat og nogle gryderetter. Hotellet ligger dog lidt væk fra byen, men der var et storcenter bagved hotellet, som var med finde shopping muligheder.