2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med terrasse eller balkon. Et soveværelse og kombineret opholdsrum/minikøkken. Plantegning og størrelse på både lejlighed og terrasse varierer. To enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel, sandwichgrill og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med terrasse eller balkon og havudsigt. To soveværelser og et kombineret opholdsrum med minikøkken. Der er trapper i nogle lejligheder. Plantegning og størrelse på både lejlighed og terrasse varierer. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa og i enkeltseng. Den ene lejlighed har en seng ovenpå som er en køjeseng (stige til rådighed). Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel, sandwichgrill og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50 kvm.
Antal personer: 2-5 personer.

Renoveret 2-værelses lejlighed

Renoverede 2-værelses lejligheder med terrasse eller balkon, nogle med havudsigt. Et soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. Plantegning og størrelse på både lejlighed og terrasse varierer. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel, sandwichgrill og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Renoveret 3-værelses lejlighed

Renoverede 3-værelses lejligheder med terrasse eller balkon og havudsigt. To soveværelser og kombineret opholdsrum med minikøkken. Der er trappetrin i lejligheden. Plantegning og størrelse på både lejlighed og terrasse varierer. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa, enkeltseng og en seng ovenpå som er en køjeseng (stige til rådighed). Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel, sandwichgrill og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Antal personer: 2-5 personer.