Occidental Puerto Banús

I hjertet af Puerto Banús, i gåafstand fra både den berømte lystbådehavn og den dejlige strand, ligger det fine hotel Occidental Puerto Banús. Her venter et frodigt poolområde og flere hyggelige restauranter. I en radius af 20 kilometer finder du 22 golfbaner.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 1-2 personer eller 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Occidental Puerto Banus er et fint hotel, hvor du har alle forudsætninger for en skøn ferie på Sunshine Coast med strandture, golf og flere attraktioner inden for rækkevidde i bil. Et dejligt poolområde venter dig på hotellet med en stor pool og en separat børnepool, solstole og parasoller. Pool/snackbar tilbyder enkle retter med et lokalt twist.

En buffetrestaurant åben til morgenmad og middag. A la carte-restauranten Arrozante fokuserer på middelhavsretter serveret med ris, såsom paella, og har også et omfattende vinkort. La Dolce Vita er hotellets italienske restaurant med smag fra Toscana. Lobbybar.

Gratis wifi overalt på hotellet. Det er 7 kilometer til Marbella og 64 kilometer til Malaga Lufthavn.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra buffet eller fra menu)

Værd at vide

Bytrafik

Alle hoteller i Marbella & Puerto Banus

Hard Rock Hotel Marbella

Hard Rock Hotel Marbella byder på en ægte rock'n'roll følelse og er velegnet til dem, der stiller høje krav til komfort. Hard Rock Hotel Marbella er et mødested for musikelskere i alle aldre med en udendørs scene til koncerter. Et ophold her er en sjov og anderledes ferieoplevelse! For at bo på hotellet, skal du være fyldt 16 år.