Hvad er Powered by Playitas?

Vi fortæller her om forskellen på et sportshotel og et "Powered by Playitas-hotel". Hvad er egentlig forskellen?

Hvorfor Powered by Playitas?

At tage på en aktiv ferie er ikke et modefænomen – det er kommet for at blive, noget Apollo forstod tilbage i 2009, da de investerede massivt i Playitas Resort på Fuerteventura, Spanien. Playitas Resort er et stort resort med flere forskellige overnatningsmuligheder og fitnessfaciliteter i hjertet af resortet.

- Tre år efter åbningen havde vi omkring 55.000 gæster årligt på Playitas Resort. Det unikke ved alle vores faciliteter er, at vores infrastruktur er sportsinfrastruktur, der tillader disciplinspecifik træning året rundt, uanset aldersgruppe eller træningsniveau. Vi har både begyndere, motionister og OL-atleter på vores hoteller, forklarer Daniel Giray, Sports Manager hos Apollo.

Succesen efter Playitas gav ringe i vandet. Sports hotel-konceptet Powered by Playitas er nu blevet udvidet til:

La Pared - powered by Playitas, Sivota Retreat - powered by Playitas, Porto Myrina - powered by Playitas og Levante - powered by Playitas.

Hvad kan du forvente af et Powered by Playitas-hotel?

Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau af alt fra service til sportsinfrastruktur, motion og sund mad, og de er skabt til både aktive feriegæster, professionelle motionister og eliteatleter, og de fleste aktiviteter er inkluderet i det, vi kalder Sports Inclusive. Powered by Playitas' filosofi er, at alle, der har lyst, kan træne frit, prøve nye sportsgrene og dele træningsglæden uden at skulle tænke på ekstra omkostninger! Læs mere om Sports Inclusive her.

Kvalitetssikret udstyr

På vores Powered by Playitas hoteller har vi et bredere udvalg af sports- & træningsmuligheder end vores andre sportshoteller, du finder altid et veludstyret fitnesscenter, en WOD-boks, bemandet cykelcenter, vores lyserøde platform til holdtræning, ketsjersport som padel- og/eller tennisbaner, vandsport som SUP og kajaksejlads, udover dette har vi altid en sportsbutik, hvor du kan finde det udstyr, du måske har glemt at pakke i kufferten. Derudover har vi et håndplukket hold af instruktører til hver sportsgren, så hvis du rejser til et Powered by Playitas hotel, kan du altid regne med professionelle instruktører, som brænder for det, de laver!

Vores powered by Playitas hoteller opfylder også olympiske standarder med hensyn til faciliteter og udstyr.


Find dit Powered by Playitas-hotel

Her kan du se alle vores Powered by Playitas-hoteller samlet, læse mere om hotellerne og booke din aktive ferie!

apollo sports
Porto Myrina - powered by Playitas
• Her indgår Sports Inclusive

Porto Myrina - powered by Playitas

apollo sports
Porto Myrina - powered by Playitas
• Her indgår Sports Inclusive

Porto Myrina - powered by Playitas

apollo sports
Sivota Retreat - powered by Playitas
• Her indgår Sports Inclusive

Sivota Retreat - powered by Playitas

apollo sports
Aqua Vista - powered by Playitas
• Her indgår Sports Inclusive

Aqua Vista - powered by Playitas


Apollo Sports – træningshoteller for alle

Vil du have en oversigt over alle vores sportshoteller, skal du læse mere her.

Træningsrejser

Vi har et stort udbud af træningsrejser og træningscamps, som passer alle – lige fra elite sportsudøveren til den der blot ønsker at være aktiv.

Træningskalender

Vores træningsuger passer dig, som vil fokusere på din favoritaktivitet eller sport, finslibe teknikken og opleve træningsglæde sammen med andre.

Se træningskalenderen

Apollo Sports nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Apollo Sports nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud før din næste træningsrejse.

Tilmeld dig vores Apollo Sports nyhedsbrev her