Sivota Retreat - powered by Playitas

Alt om Sports Inclusive

På vores powered by Playitas hoteller bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i rejsens pris i det, vi kalder Sports Inclusive. Powered by Playitas' filosofi er, at alle, der har lyst, kan træne frit, prøve nye sportsgrene og dele træningsglæden uden at skulle tænke på ekstra omkostninger!

  • Træn frit

  • Prøv nye sportsgrene

  • Del glæden ved at træne

Træn mere og betal mindre med Sports Inclusive

På vores powered by Playitas-hoteller tilbyder vi Sports Inclusive, hvilket betyder at næsten al træning på hele hotellet indgår i prisen. Du kan for eksempel deltage i gruppetræninger eller cykelture, svede i WOD-boksen, deltage i gruppecoaching i padel eller låne en SUP og tage ud på havet. Udvalget er bredt, og der er træningsmuligheder for hele familien.

Hvorfor Sports Inclusive?

At dyrke motion på ferien skal være sjovt, let tilgængeligt for alle niveauer og skabe nye oplevelser.

- Sports Inclusive omfatter gruppetræning, tennis, fitnesscenter, cykling og meget mere er inkluderet i rejsens pris. Det betyder, at du kan træne frit og prøve nye spændende træningsformer, siger Daniel Giray, Sports Manager hos Apollo.

Tag ny inspiration og motivation med dig hjem

Sports Inclusive er som en buffet af sport og træning på ferien, med Sports Inclusive får du alt det, du normalt har i dit almindelige fitnesscenter derhjemme, plus en masse ekstra ting, som du måske aldrig har prøvet før! Tag del i en klasse, du aldrig har prøvet før, arbejd på forbrændingen på et stand up paddleboard eller finpuds din løbeteknik med en af ​​hotellets dygtige løbetrænere.

Sportshotellerne tilbyder en bred vifte af sportsgrene og klasser samlet ét sted - så benyt lejligheden til at prøve en ny motionsform, når du besøger et af Powered by Playitas hotellerne, måske kommer du hjem fra din ferie med nye oplevelser, inspiration og motivation til din træning.


Book et hotel med Sports Inclusive

Her kan du se hvilke hoteller der har Sports Inclusive og på hvert hotel kan du se hvad der indgår i Sports Inclusive på netop det hotel.

apollo sports
Levante - powered by Playitas
• Her indgår Sports Inclusive

Levante - powered by Playitas

apollo sports
Porto Myrina - powered by Playitas
• Her indgår Sports Inclusive

Porto Myrina - powered by Playitas

apollo sports
Sivota Retreat - powered by Playitas
• Her indgår Sports Inclusive

Sivota Retreat - powered by Playitas

apollo sports
Aqua Vista - powered by Playitas
• Her indgår Sports Inclusive

Aqua Vista - powered by Playitas


Apollo Sports – træningshoteller for alle

Vil du have en oversigt over alle vores sportshoteller, skal du læse mere her.

Træningsrejser

Vi har et stort udbud af træningsrejser og træningscamps, som passer alle – lige fra elite sportsudøveren til den der blot ønsker at være aktiv.

Træningskalender

Vores træningsuger passer dig, som vil fokusere på din favoritaktivitet eller sport, finslibe teknikken og opleve træningsglæde sammen med andre.

Se træningskalenderen

Apollo Sports nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Apollo Sports nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud før din næste træningsrejse.

Tilmeld dig vores Apollo Sports nyhedsbrev her