Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

6390 bedømmelser
Meget godt
 
5218
Godt
 
869
Middel
 
199
Mindre godt
 
68
Dårligt
 
39

5 nyeste bedømmelser

05-07-2024

af Italytripp København, Danmark

Magisk oplevelse

Vidunderligt hotel, lækker strand og verdens sødeste og mest serviceminded personale, der altid var parat til at gøre min rejseoplevelse enndu bedre. Sjældent har jeg oplevet så meget varme og den gode energi personalet mødte mig med hver dag gav mig følelsen af, at jeg var hjemme. Jeg har fået skabt venskaber og kærlige gode minder for evigt. Tak for jeres støtte og opmuntring, når jeg mødte udfordringer på vejen. Jeg håber, at jeg en dag kan vende tilbage og kan bo på det samme smukke værelse. Jeg er sikker på, at mit næste besøg bliver endnu bedre❤️ Kh

 
13-04-2024

af Inspire34673172786

TAK for at have gjort vores ophold på Sunrise Attitude helt fantastisk....

Jeg har ikke så meget at sige om netop dette hotel, andet end ordet FANTASTISK... Hotel, personale, beliggenhed, maden, omgivelser, sportsaktiviteter, værelser, stranden, jeg kunne blive ved.. Vi er glade at vi netop valgte dette hotel, omgivelserne er så smukke og frodige, stranden er skøn- også til snorkling.. Værelserne er perfekte og maden er absolut i top, med en masse af vælge imellem, samt flere spisesteder på hotellet. Hvis man vil på oplevelsestur er der bare styr på det også. Og det vilde er at der er så frodigt omkring og på hotellet område. Personalet er absolut det bedste, så søde, hjælpsomme og afslappede.. Ville helt klart vælge dette hotel igen....

 
24-03-2024

af Mona T

Ris og ros

Det var et skønt sted med god mad og smilende og venlige medarbejdere overalt. Der manglede bestemt intet. Det eneste var værelset som virkede fugtig og usundt. Vi hostede en del når vi opholdte os der. Vi var på en dejlig middag hos en medarbejder med lokal mad og hygge, det var virkelig en god oplevelse som man vil have som et skønt minde.

 
09-03-2024

af Klaus B Egå

Fin oplevelse på Sunrise Attitude

Meget fint sted med flere restauranter og swimmingpools samt kort til vandet, med gode tilbud om snorkling og sejlads med glasbåd. Fine værelser og pæn rengøring. God idé også at tage en taxi rundt og se øen på en dagstur eller to, hotellet er meget behjælpelig hermed.

 
28-01-2024

af MikaelconsultIng Broby, Danmark

Fantastisk personale.

Vi har nu været her i 14 dage, og det har været en skøn oplevelse. Værelset med pool har været fint og rengøring godt. Maden på hotellet har også været i top, men det allerbedste ved hotellet har været deres fantastiske personale. Alle er glade og smilende og meget hjælpsomme.