Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

3023 bedømmelser
Meget godt
 
2063
Godt
 
688
Middel
 
174
Mindre godt
 
63
Dårligt
 
36

5 nyeste bedømmelser

09-03-2020

af 327jettep

Ferieophold

En dejlig ferie på Mauritius. 11 nætter på Emeraude Beach Hotel. Virkelig dejligt og imødekommende personale. Altid smilende og meget hjælpsomme. På stranden var det helt i top med service fra personale. Vi spiste 2 gange i restauranten Kot Nou. Meget meget lækkert mad og meget fin servering. Der er stille og roligt. Meget hyggeligt. Lejligheden er ok. Der mangler dog røgalarm. Dørlåsen virker ikke som den skal. Vi havde sagt det i receptionen, men det er ikke blevet repareret. Vi havde ikke fået udleveret strand håndklæder, sagde det i receptionen. De ville komme med nogle, men de kom ikke og vi hentede dem selv dagen efter. Som helhed en rigtig dejlig oplevelse at bo på hotellet. Med venlig hilsen Værelse 111 Jette og Jens Pedersen Danmark

 
24-11-2019

af BrittaDenmark Denmark

Dejligt hotel

Hotellet ligger i skønne omgivelser og med let adgang til en dejlig strand. Der er desværre ikke mange solsenge ved stranden så vi opnåede ikke at ligge en dag ved stranden. Der er 2 små pools og her mangler der desværre også solsenge. Så er man på badeferie skal man stå tidligt op for at få plads. Vi havde all inclusive og det var vi glade for - maden var fin til de 3 stjerne som hotellet har. Desværre er der ikke stole nok til alle gæster i baren så de aftener hvor der var underholdning måtte vi stå op eller sidde på muren ved poolen. Personalet er meget venlige og servicemindede og det oplevede vi særligt da min mand blev indlagt på hospitalet. Personalet spurgte til ham og fra receptionen ringede de til hospitalet hver dag for at høre hvordan han havde det og for at tilbyde deres hjælp hvis vi havde brug for det.

 
13-02-2019

af M6048IFlisas

Kæresteferie

Kan varmt anbefales, dette lille intime sted❤️ SÅ gæstfrie, søde og behjælpsomme hele vejen igennem 🙏🏼 Virkeligt et sted hvor man har lyst til at komme igen 🌴☀️🤮 SÅ SMUKT 😘 Tak for en dejlig ferie 🏝

 
01-03-2016

af AMBIRK Birkerød, Danmark

Fantastisk strand

Hotellet ligger ud til en vej, men på den anden side af vejen ligger den mest fantastiske strand. Det største plus er uden tvivl stranden og omgivelserne. Hotellet lå således, at man enten skulle i taxa for at spise andetsteds eller på gåben i 15-20 minutter. De nærmestliggende 5-stjernede hoteller havde glimrende restauranter (dyre) med en fantastisk placering i forhold til stranden. Restauranten på hotellet, var desværre ikke fantastisk. Både min mand og jeg fik maveproblemer efter deres morgenmadsbuffet. Vi gjorde opmærksom på det, men hotellet foretog sig intet i den forbindelse. Vi spiste derfor kun ristet brød til sidst for at undgå flere maveproblemer - måltiderne blev så vidt muligt foretaget udenfor hotellet. Poolen var fin, men sjældent muligt at få solvogne (hverken på hotellet eller ved stranden). Sengene var stenhårde og værelserne var meget små (især når man rejser som en familie). Servicen på hotellet var middel og til tider dårlig. Hvis man bad om at få undersøgt noget, måtte man desværre i sidste ende selv finde ud af det. En af fyrene på hotellet, formåede dog at sætte et lille positivt aftryk ved opholdet. Han lavede små svaner til pigernes seng af håndklæder. Der var desværre ikke wifi på værelset - KUN i receptionsområdet. Et minus, når man rejser med børn.

 
18-01-2016

af William H Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Ferie i varmen

Dejligt hotel og god service, venligt personale. Vi var glade for all inklusive fordi der var få/ ingen nærliggende restauranter. Stille og rolig strand men med søpindsvin. God tur til Iles des cerf og med glasbundsbåden. Det var indbefattet i vores pakke når vi havde en uge.