Bedømmelse af Paradise Cove Boutique Hotel

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

96% af gæsterne anbefaler

1467 bedømmelser
Meget godt
 
1394
Godt
 
62
Middel
 
12
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

07-02-2024

af John S Vedbæk, Danmark

This is paradise

For anden gang var vi på dette pragtfulde hotel med super service og god mad. Personalet var igen i år vidunderlig søde og imødekommende, og det var skønt, at flere kunne genkende os. Hotellet har en dejlig rolig atmosfære, så alt i alt en skøn ferie for os. Kan varmt anbefales.

 
02-02-2024

af Amal E

Smukkeste hotel jeg har set i mit liv!

Paradise er virkelig som de selv kalder det, paradise. Der er så smukt, og rent og de mest smukkeste og dejligste omgivelser. Jeg har haft den bedste ferie med min mand, og den bedste service fra hotellet. Jeg kan klart anbefale hotellet, både til par og venner. Maden var fantastisk, værelset var så rene og smukke. Mine varmeste hilser, vi ses snart igen. ❤️🙌

 
17-11-2023

af V8284VEhenrikh

Fantastisk atmosfære og service.

Fantastisk service og smukt anlagt hotel som giver en utrolig afslappende atmosfære. Min kone og jeg boede i en junior suite som var smukt og hyggeligt indrettet med fin afstemt aircondition. Altid liggestole tilgængelige og området er smukt arrangeret med små afskærmede plateauer som ser ud over vandet.

 
27-10-2021

af P9344BJninae

Dejligt hotel med venligt personale

Hotelområdet er rigtig hyggeligt indrettet med flere pools og mindre områder, hvor man kan sidde og slappe af. Værelserne er pæne, og personale meget venligt og imødekommende. Der er flere restauranter med god mad, hvilket er en fordel, da der ikke er restauranter i umiddelbar nærhed af hotellet. Gæsterne er primært par på (bryllups)rejse, men man kan sagtens bo der som familie/venner - dog uden små børn.

 
08-06-2024

af U9339UDclaudiaf

Name ist hier Programm

Wunderschöne Hotelanlage, Alleinlage an einer Bucht,liebevoll und sehr geschmackvoll eingerichtete Zimmer ,viele kleine ruhige Liegemoglichkeiten über die Anlage verteilt, jeder findet hier sein Plätzchen, engagierte Mitarbeiter und Management