Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med balkon eller terrasse. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling, en flaske vand er inkluderet og genopfyldes hver dag. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40-44 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Deluxe-værelser Plus

Deluxe-værelser Plus med balkon eller terrasse. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftsvifte. Minibar mod betaling, en flaske vand er inkluderet og genopfyldes hver dag. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 58 kvm.
Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter

Junior-suiter med balkon eller terrasse. Junior-suiterne består af et soveværelse og et mindre opholdsområde, der kan adskilles med skydedøre. En dobbeltseng. Mulighed for to ekstra opredninger i en sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftsvifte. Minibar mod betaling, en flaske vand er inkluderet og genopfyldes hver dag. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Junior-suiterne ligger i en nyere del af hotellet, som har en infinity-pool med en poolbar. Bor du i en junior-suite, kan du også spise à la carte morgenmad i restauranten La Marée, kl. 07.30-10.30.

Værelsesstørrelse: Ca. 63-65 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.