Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 79 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Morgenmaden
-

Bekræftet køb : 2023-10-08


8 ud af 10

+
Udsigten ved pool- og strandområde
-
Morgenmad og aftensmad i buffetrestauranten var ikke god. Spaområdet med indendørs pool, dampbad og sauna var ret nedslidt.

Bekræftet køb : 2023-09-17


7 ud af 10

+
Morgenmadsbuffet og pool, samt spa. Personalet var meget søde og professionelle.
-
Det faktum at man skal afgive et depositum, og at vi fik en regning på 75 euro, som de trak tilbage, vi havde aldrig brugt muligheden at få skrevet noget på vores regning, men de valgte at annullere den, idet tidsrummet regningen blev produceret kunne ikke være os. Jeg vil foreslå at hotellet sikrer sig kundens identitet før de skriver noget på regningen

Bekræftet køb : 2023-09-03


4 ud af 10

+
Helt sikkert Morgenmad restauranten som var helt i top med et personale som det eneste sted på hotellet levede op til de 5 stjerner
-
Halvtømte flasker i minibar og på trods af at vi sagde vi ikke brugte minibar hele uge blev vi tilskrevet forskellige ting fra minibar på regning (hvilket blev slettet igen med en undskyldning ) Flere restaurant regninger var også tilføjet vores regning ved tjek ud her fandt man så også ud af at det var et andet værelse der skulle have regning (igen undskyldning ) Håndtering af liggestole på stranden kørte efter rene mafiametoder , ud over hotelgæster der lagde håndklæder fra tidlig morgen uden at benytte stolen før op til 4 timer senere så gjorde personalet på stranden det samme og solgte så stolene senere til betalende gæster hvilket vi påpegede flere gange uden held.

Bekræftet køb : 2023-08-27


10 ud af 10

+
Det er samme spørgsmål som de forrige, så tjek svar der
-
Det er samme spørgsmål som de forrige, så tjek svar der

Bekræftet køb : 2023-08-06


10 ud af 10

+
Det var hele vejen igennem et fantastisk hotel med den bedste service man kan forestille sig. Virkeligt sødt og hjælpsomt personale.
-
De levede op til alle forventninger, wifi kvaliteten svingede dog alt afhængigt af hvor man befandt sig.

Bekræftet køb : 2023-08-06


9 ud af 10

+
-
For stort, dyrt (mad) og larmende og lå for langt fra alt andet

Bekræftet køb : 2023-08-06


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-08-06


10 ud af 10

+
Glad personale, over lækker morgenmad, god service ved stranden m solvogne & parasoller - det var mega godt! Fedt at man efter check out kunne opbevare kufferter og benytte faciliteter og ikke mindst badet i spa inden flyveturen hjem.
-
Træls at rengøringspersonalet ikke taler engelsk - eller så ringe at man ikke kan kommunikere. Vi havde Chrome cast problemer et par aftener, men det er et rent luksus problem. Samarbejdspartnere ved marinaen - de kan være en lille smule mere “oplysende”. Vi havde ingen badesko m på tur til Den Blå Lagune og hvad var der at opleve på Stola på turen - søde guider men knap så oplyste og engelsk kyndige

Bekræftet køb : 2023-07-23


7 ud af 10

+
Lækkert og velfungerende.
-

Bekræftet køb : 2023-07-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

190 bedømmelser
Meget godt
 
93
Godt
 
45
Middel
 
27
Mindre godt
 
15
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

29-08-2023

af RungstedPar Helsingør Kommune, Danmark

ikke fem stjerner værdigt

Morgenmads restaurant det bedste ved hotellet da personalet her var virkelige servicemindet , stor tak til kvindelig bestyrer i blåt som bare styrede morgenmaden med en service som man kan forvente af et femstjernet hotel. Rene mafiametoder på stranden hvor solsengen blev reserveret af gæster som så ikke brugte dem i flere timer men det værste var at selv personalet på stranden reserverede ved at ligge håndklæder og så lade betalende gæster få dem. På regningen ved tjek ud var der skrevet både brug af minibar og flere restaurant regninger på på trods af at vi hverken brugte minibar og havde betalt med kort på restauranter . Vi fik en undskyldning da man fandt ud af at det ikke var vores værelse men et andet som skulle have regningen. Der blev ikke fyldt op med cremer , kaffe /creme på værelset

 
23-08-2022

af Lærke P

MEGA god service - for mange mennesker ved pool og strand

Rigtig lækkert 5-stjernet hotel, med mange gode faciliteter (både for børn og voksne). - man skal lige vurdere om man vil afsted på voksenhotel, for der er generelt mange familier med børn her. Et lækkert dobbelt værelse. Dog med beskrivelsen: ‘Fanatastisk havudsigt’, der må jeg desværre sige at dette ikke levede op til forventningerne. Nuvel var der havudsigt, men på 6-etage, kiggede man altså også udover (og nærmest ind i) bygningerne foran. Her skal man nok op på 8-9 etage førend det ikke forstyrrer øjet. Morgenmadsbuffetten var altid fyldt op. Og personalet var behjælpeligt med at finde et bord udendørs hvis man ville. Dog en meget kaotisk oplevelse, med mange mennesker og børn (nærmest i hele åbningstiden). Ved stranden er liggestolene sat op fra morgenstunden af. Dog alt for tæt (efter min smag). Man kunne nærmest ikke have privatliv på sin strandstol. Eller komme forbi rækkerne ned til vandet, hvis alt var optaget - klart noget hotellet kan forbedre. Det var et virkelig stort minus herfra! Poolen vurderes for lille ifht hotellets størrelse. Så der er mange mennesker dér hele tiden. Hotellet ejer en stor del af området samt restauranter og caféer. Et plus hvis man vil betale alt på værelset. Dog er priserne også sat mega højt. Og det er ikke helt nemt at gå til andre alternativer / restauranter eller lign. Generelt mega god service. Dog Lidt for dyrt, og for tætpakket med mennesker, ved pool og strand.

 
23-09-2021

af BetinaB130 Kongens Lyngby, Danmark

Smuk beliggenhed

Hotellet ligger direkte til vandet med den smukkeste udsigt. Fin strand, klart vand og gode forhold med liggestole. Især strand til venstre for hotellet er god. Rigtig fint værelse med alt hvad man har brug for. Fin lille hyggelig havn. Venligt personale.

 
31-07-2021

af saminashahss Århus, Danmark

Fantastisk hotel og professionelt personale

Virkelig et skønt hotel med mange skønne faciliteter. Lækker strand og poolområde med mulighed for at sidde i skygge under nåletræerne. Personalet her flytter gerne en parasol fra den ene ende af stranden til den anden, hvis du har brug for at sidde i skygge. Ved poolområdet står en fyr dagen lang og holder øje med om der er gæster der har brug for hjælp. Ikke på et eneste tidspunkt fik vi oplevelsen af at der forventes drikkepenge fra gæsterne. (Faktisk dejligt befriende) og alene motiverende nok til at give det. En virkelig lækker italiensk Resturant med den bedste carpaccio jeg har smagt. Alt er frisk lavet, og måske derfor en lidt lang ventetid på maden. Hyggeligste strandbar med lækre snackretter og Cocktails. Vil anbefale deres 5 tempura rejer og resten af menukortet med undtagelse af deres salater. Hotellet har mange skønne områder som tager et par dage at finde frem til. Personalet er super professionelt og deres motto må bestemt være, at alt kan løses og til gæstens fordel/glæde. Ved morgenmads buffeen fungere alt tip top. Lækket og hurtig afrydning af borde mm. En enkel ting man ikke må misforstå ved Kroatienerne er, at de ikke er smilende og udadvendte som f. Eks. på andre europæiske og amerikanske hoteller, men det er ikke min oplevelse at det skyldes uvenlighed, men derimod, at de er super målorienteret og profesionelle. Et skønt hotel som jeg på det varmeste kan anbefale.

 
05-11-2023

af Simon C Shanghaiansk, Kina

A five-star place for fun and relaxation

Great place with expanded ocean view rooms, private beach and tennis courts, and a very nice dinner of Octopus salad and grilled John Dory fish at one of at least three restaurants on the premise. Noticed it also has an ice cream shop and docks for private yachts.