1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon, nogle vender ud mod havet. Soveværelse kombineret med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med køleskab, kaffemaskine, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon, nogle ud mod havet. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng. Minikøkken med køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 2-3 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon, nogle ud mod havet. To soveværelser og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng i det ene soveværelse og to enkeltsenge i det andet soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 4-5 personer.