Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med dobbeltseng. Tv med satellitkanaler og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Væg til væg-tæppe. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med hel eller delvis havudsigt. Nogle af værelserne på øverste etage har skrålofter. Nogle af disse rum har også begrænset udsigt, når man sidder ned på grund af et højt altanrækværk.

Antal personer: 2 personer.

Enkeltværelser

Enkeltværelser med tv med satellitkanaler og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Væg til væg-tæppe. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med hel eller delvis havudsigt. Nogle af værelserne på øverste etage har skrålofter. Nogle af disse rum har også begrænset udsigt, når man sidder ned på grund af et højt altanrækværk.

Antal personer: 1 person.

Superior-værelser

Superior-værelser med dobbeltseng og mulighed for ekstraopredninger. Tv med satellitkanaler og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Væg til væg-tæppe. Hårtørrer. Bad og toilet. Balkon med havudsigt. Nogle af værelserne på øverste etage har skrålofter. Nogle af disse rum har også begrænset udsigt, når man sidder ned på grund af et højt altanrækværk.

Antal personer: 2-4 personer.