2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon, nogle ud mod havet. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, el-kedel, mikroovn, sandwichgrill og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 55 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. To soveværelser og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, mikroovn, sandwichgrill og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 75 kvm.
Antal personer: 2-6 personer.

3-værelses lejlighed med 3 ord. senge

3-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. To soveværelser og kombineret opholdsrum med minikøkken. Et soveværelse med en køjeseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel, kaffemaskine, mikroovn, sandwichgrill og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 75 kvm.
Antal personer: 2-6 personer.