Værelsestyper

2-værelses lejligheder

Moderne 2-værelses lejligheder med separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. I visse soveværelser adskilles sengene af en væg. Ekstraopredninger i sovesofa. Køleskab, mikroovn, toaster og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygejern og strygebræt. Brus og toilet. Balkon, nogle vender mod havet.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

Moderne 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Ekstraopredninger i sovesofa. Køleskab, mikroovn, toaster og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygejern og strygebræt. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-6 personer.

3-værelses lejligheder med 3 ord. senge

Moderne 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Et af soveværelserne har en køjeseng. Ekstraopredninger i sovesofa. Køleskab, mikroovn, toaster og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygejern og strygebræt. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-6 personer.