2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon, nogle ud mod havet. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, el-kedel, mikroovn, sandwichgrill og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 55 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. To soveværelser og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, mikroovn, sandwichgrill og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 75 kvm.
Antal personer: 2-6 personer.

3-værelses lejlighed med 3 ord. senge

3-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. To soveværelser og kombineret opholdsrum med minikøkken. Et soveværelse med en dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge placeret ved siden af hinanden. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa i opholdsstuen. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel, kaffemaskine, mikroovn, sandwichgrill og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 75 kvm.
Antal personer: 2-6 personer.