Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 35 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,2 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Vores lejlighed var super flot, gode senge og møbler. Køkkenet var vældigt fint, men der manglede en brødkniv. Fik den af receptionisten.Dejlig udsigt
-

Bekræftet køb : 2023-09-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

61 bedømmelser
Meget godt
 
52
Godt
 
9
Middel
 
0
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

21-05-2017

af Jørgen H

Fedt

Fantastisk hotel med utrolig søde mennesker.Dejlige rummelige værelser og dejlig udsigt.Beliggenheden er fantastisk lige ned til vandet.Det tager små 10 min at gå ind til havnen og byen.Byen er meget charmerende.

 
08-08-2015

af christina280291 Odense, Danmark

God plads og udsigt!

Vi boede 5 voksne i en stor delelejlighed. Et værelse med dobbeltseng, et værelse med to enkelt senge og en stor sovesofa i stuen/køkkenet. Lejligheden havde 2 store terrasser med udsigt til den smukke Biokovo bjergkæde. Der var rigtigt god plads i lejligheden både sofa område og spise område + 2 badeværelser og gang. Internettet virkede okay, så længe det var til simpelt brug. Fjernsynet var med en smule støj og primært lokale og tyske kanaler. God/sød engelsktalende receptionist, som hjalp med ekstra håndklæder til strand og udflugter. Venligt og dygtigt rengøringspersonale. Morgenmaden i hotelrestauranten var ikke særligt spændende. Brødet var ikke frisk og de to slags æg var alle dage undtagen en grå/grønt og overtiltberedt. Rigtigt god frugt, men resten af det lidt lille udvalg levede ikke op til kvalitet og pris. Hotellets placering er rigtigt god man er tæt på byens centrum og de mange restauranter og aktiviteter i området. I højsæsonen er det dog nødvendigt, at stå tidligt op, hvis man ønsker liggestole ved stranden, da området tiltrækker ekstremt mange turister. Rigtigt hyggelig og smuk strandpromenade lige mellem hotellet og vandet, hvor også de fleste restauranter ligger.

 
06-08-2015

af Anne H Odense, Fyn, Denmark

Rummelig og god lejlighed

Vi bor fire voksne i en dejlighed, som har et dobbeltværelse, et værelse som er opdelt i to soveområder og en stor stue med opredning. Der er receptionist tilknyttet hotellet og de taler fint engelsk. Rengøringen er rigtig serviceminded - vi har bl.a. Fået ekstra håndklæder som vi kan tage med til stranden. Morgenmaden er i en restaurant helt tæt på og den er middel niveau. I forhold til de andre steder vi har boet er der for ringe et udvalg og brødet og æg er kedeligt. Der er frisk frugt og forskellig slags pålæg og lidt oste, yoghurt og chokopops, så der er udvalg, men der mangler lige lidt i niveau for at gøre det lækkert. En anden gang ville vi købe uden morgenmad og så købe ind hos en af de mange bagere der er i området. Supermarkedet ligger tæt på og de har et godt udvalg til fornuftig priser. Der er ikke pool til hotellet, men på nabohotellet kan man hvis det ikke er fyldt leje en stranstol og en poolplads. Stranden er meget fyldt og for at få en strandstol skal man være der tidligt på formiddagen. Det er en stenstrand, så det kan anbefales at købe badesko. De kan fås billigt i flere af strandboderne. Der er en super hyggelig strandpromenade med smukke træer hvor de meget flotte solnedgange kan nydes. Her er gode restauranter hvor man kan sidde helt tæt på havet. Der er meget roligt i vores lejlighed og flere rummelige altanteresser til lejligheden. Vi kommer gerne tilbage igen!

 
10-10-2018

af manodraka Kongsberg Municipality, Norge

Ok, clean and modern

We were a couple, and we had a 3 bedroom apartment. Of course we didn't use 2 of the bedrooms. The plus was that it also had 2 bathrooms, so we could use them in the same time, perfect, time saving :). The apartment is very large, with enough place for clothes and everything. The location is very good. The restaurant downstairs should NOT be tried. Bad attitude, bad service, bad food. Another good aspect is the fact that they put to disposition to the late checking out guests an apartment. Here we could leave our luggage and take a shower. I recommend!

 
23-07-2018

af persund Pattaya, Thailand

Worth the price

We traveled with Apollo and booked City Beach after recommendations from a colleague. And we were very happy with the room and service. Would definitely recommend for someone visiting Croatia for the first time.