Bedømmelse af Segara Village

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

1852 bedømmelser
Meget godt
 
1008
Godt
 
581
Middel
 
169
Mindre godt
 
57
Dårligt
 
37

5 nyeste bedømmelser

28-09-2019

Indlæg af Erforvild Valby, Staden Kobenhavn, Denmark

Afslappende

Det er et rigtig lækkert hotel, som byder på god mad og afslappende rammer. Hotellet ligger lidt væk fra hovedvejen, hvilket gør der ingen larm er, bare natur lyde. Rengøring og service på værelserne er helt i top. Vi boede i village 2 området, det var virkelig lækkert. Hvis man skal finde noget hotellet kunne gøre bedre, så er det service på de mindre pools, hvis man vil have noget at spise eller drikke, samt information omkring underholdning. F.eks. ved man ikke hvilken film der kommer, før den starter.

 
15-07-2019

Indlæg af clausa14 Risskov, Danmark

Fantastisk hotel

Fantastisk hotel med meget sødt og venligt personale. Gode restauranter og pools. Vi kommer tilbage hvis vi skal til Bali igen. Hotellet har direkte adgang til stranden og har liggestole til fri afbenyttelse af hotellets gæster

 
10-06-2019

Indlæg af PatrickEriksen København, Danmark

Skuffelse

Vi boede der 2 nætter, men vi kommer ikke igen. Ved ankomst i receptionen havde kollegaerne mest travlt med at stå og lave sjov og larme så man dårligt kunne høre informationen de prøvede at fortælle. Maden på hotellet smagte ikke særligt godt, heldigvis lå der en god restaurant få meter derfra. Til vores store overraskelse er renligheden ikke stor priotet. Det er ikke fordi der er beskidt overalt eller noget i den stil. Men sætter du tallerkener eller glas fra dig, så ser du personalet gå forbi de ellers tomme borde eller lejligheder uden at samle det op. I den store pool var der et lille barn som desværre efterlod noget afføring i poolen. En gæst gjorde personalet opmærksom på det. Det eneste de gjorde var diskret at fiske det op fra poolen. De fortalte ikke noget til gæsterne eller lukkede poolen. Gæsterne badede stadig i poolen mens de samlede det op af 2 omgange på en halv time! When children poop in a pool, you close the pool for sanitizing, and ask people to get out of the pool instead of letting them keep swimming, with feces laying around -and not just discreetly removing it. Disgusting! Der er dog stadig venligt personale, og jeg er sikker på at der er mange der har et hyggeligt besøg på Segera. Men det er et stort hotel og det er desværre på den slags hoteller man kan risikere at opleve fejl og mangler. Vi boede på 4 hoteller hen over 2 uger og Segera var sidste stop, som desværre blev en skuffelse.

 
14-08-2018

Indlæg af larsm328 Manchester, Storbritannien

Skønt hotelresort for hele familien

Med en beliggenhed lige til stranden centralt i Sanur er meget givet på forhånd. Hotellet har 3 pools, en dejlig strand der er meget påvirket af tidevandet og med badesko som en fordel. Flere dejlige restauranter og en skøn morgenmadsbuffet. Hele familien var meget tilfredse omend wifi kunne fungere bedre.

 
15-07-2018

Indlæg af 825emiliep Århus, Danmark

Skønt hotel i flotte omgivelser

Jeg boede her med en gruppe venner, da vi havde besluttet os for at slutte vores rejse af i luksus. Vi blev indlogeret på lækre værelser (bongalows). Pænt og renligt med gode badefaciliteter og en dejlig seng. Området er stort, der er flere pools, tennisbaner, mulighed for diverse spil såsom skak og billiard, live-musik osv. Mango-og bananpalmer fylder på pladsen og det er muligt at få en friskplukket mango eller banan med i hånden. Jeg oplevede kun at medarbejerne gjorde alt for at gøre ens ophold perfekt. Morgenbuffen var helt fantastisk - meget forskelligt, friske pandekager, friske æg, lækker juice og kaffe, både indonesisk og amerikansk/englelsk morgenmad. Vi spiste os så mætte at vi ikke var sultne til frokost. Hotellet ligger i flotte omgivelser med egen strand, med liggestole og parasol (det er gratis), ligger tæt på centrum af Sanur, omringet af gode restaurenter (& en mcd!) Der bor mange på hotellet - selv uden for sæson. Så hvis man er mere til det intime, skal man ikke vælge segara village. Men synes det er en smuk oplevelse i sig selv, så kan klart anbefale at bo her Jeg kunne godt finde på at komme tilbage