Segara Village

  • • Tropisk have
  • • Moderne, balinesisk indretning
  • • Ved stranden

Hotel Segara Village ligger lige ved stranden og er omgivet af en stor, frodig oase. Her bydes gæster velkommen til tre forskellige pools, populære restauranter og et afslappende spa. Dette er virkelig et balinesisk paradis med moderne værelser og et gæstfrit personale.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

10 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Segara Village er et dejligt hotel som har været i den samme families eje i mere ned 60 år, og kombinerer traditionel balinesisk arkitektur med moderne indretning. Ved poolområdet er der en pool og en børnepool, solstole og parasoller. Her er også en jacuzzi med poolbar, hvor du kan få serveret lækre cocktails, kolde øl og andre drikkevarer. Tæt på hotellet ligger stranden, der lokker med smukt, hvidt sand.

Restaurant Le Pirate serverer både internationale retter samt retter fra det balinesiske køkken. Minami by the beach forener japansk håndværk med lokale ingredienser. Ved strandpromenaden er der en café, der brygger gourmetkaffe, og der er også en loungebar med live-underholdning om aftenen.

Gratis wifi på fællesområder. Gratis tennis, bordtennis, billard og beachvolley. Gratis parkering. Spa mod betaling samt skønhedscenter og massage. Vandsport mod betaling. Ingen trafik.

Måltider

Morgenmad. Halvpension mod tillæg.

Afrejselufthavn-københavn