Bedømmelse af Griya Santrian

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

1989 bedømmelser
Meget godt
 
1081
Godt
 
669
Middel
 
163
Mindre godt
 
53
Dårligt
 
23

5 nyeste bedømmelser

16-10-2019

Indlæg af MaritaTEriksen Århus, Danmark

Afslappende hotel

Vi havde tre overnatninger på hotellet, da vi ankom til Bali. Det er et hyggeligt og roligt sted at lande efter flyrejsen. Der var mange gode faciliteter, skøn strand, smuk have, god service og god mad.

 
27-07-2018

Indlæg af JeanetteL65 Veksø Sjælland, Danmark

Hyggelig omgivelser

Dette hotel er absolut en perle midt bymidten. Hyggelige poolsområder i havemiljø. Boede længst væk ved den sidste pool som var mest fredelige idyl med knap så mange mennesker og larm. Tæt på restauranter, både til frokost og til aften

 
31-03-2018

Indlæg af Irene1414 København, Danmark

Dejligt sted

Vi boede 4 nætter i deres Garden wing rooms, hvilket var helt i orden med fine senge. Haven er stille, smuk og velholdt med et drys af blomster og små hyggelige pools. Absolut ok morgenmad og restaurant. Stranden ok. Søgræs som alle andre steder i Sanur.. men helt klart hav. Super italiensk restaurant uden for døren. Rib overfor også ok. Men superfint hotel. Vi nød at bo med de hyggelige altaner ud til den bageste pool.

 
07-07-2017

Indlæg af Tina H

Fantastisk beliggenhed

Vi havde 4 overnatninger på Griya Santrian da vi ankom til Sanur. Hotellet er super flot, fantastisk beliggenhed centralt i Sanur og lige ud til stranden. Eneste minus ved dette sted er at jeg synes at der til den pris burde følge morgenmad med i prisen. Dette skulle tilkøbes oven i. Derudover var det det sted vi besøgte på Bali som lagde fleste gebyr ekstra på deres regninger,

 
15-04-2017

Indlæg af Dorrit B Svendborg, Fyn, Denmark

Nærmest et Paradis.

Vi boede 17 dage på Hotel Griya Santrian, i Sanur. Opholdet på hotellet var en dejlig oplevelse. Hotellet ligger helt ned til stranden, som er fin. Den bliver hver dag renest og revet. Hotellet har 3 pool, den ene dejligere end den anden, de ligger i en paradisisk have, hvor tropiske blomster dysser ned på græsset. Haven har rigtigt mange figurer, de er store og flotte, de refererer til den balinesiske mytologi. Alle værelserne er dejlige, enkle og fine, der er altaner eller terrasse, alt efter etage. Der er elevator i en af bygninger, hotel og have er velegnet for kørestols bruger. Personalet skal have stor ros. De er alle hjælpsomme og venlige. Restauranten er dejlig , god mad. Og morgenmaden skal roses, der er alt , og det er lækkert. Vi opholdt os meget " indenfor " på hotelarealet, vi er ellers glade for at se omgivelserne, der hvor vi bor, men her var ikke noget at råbe hurra for. Hovedgaden i Sanur er meget larmene med støj fra de horder af motorcykler , som kører der. D.V.S. at der ikke er nogle restauranter, hvor man kan side i fred og ro mens man nyder sin mad. Stranden på Sanur er meget skuffende, jeg vil kalde den meget brugt og nedslidt. Ved hotellerne på stranden , holder de stranden fint, men de mange steder, hvor stranden er offentligt holder INGEN stranden, og den er naturligvis offentlig mange steder. SÅ OMGIVELSERNE er ikke noget at komme efter, SANUR kunne ligge et hvilken som helst sted i verden, den har fuldstændigt mistet den charme, som vi oplevede sidst vi var der. Det er trist. Men vil du bruge dit Hotel som base og ellers ind på øen og opleve det rigtige Bali, så er der dejlige hoteller på Sanur.