Griya Santrian

  • • Tilkøb halv- eller helpension
  • • Gratis wifi
  • • Strand og centrum i gåafstand

I den tropiske have på Griya Santrian i Sanur på Bali er der tre pools og flere bygninger med fine værelser. Det er et moderne hotel som med sin arkitektur, skulpturer og atmosfære understreger den balinesiske følelse. Kun få skridt fra hotellet ligger den lækre strand og venter med vandsportsaktiviteter og skønne dyp i havet!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser, beachside for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7,3 ud af 10
Baseret på 3 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Griya Santrian ligger smukt i grønne omgivelser og direkte ved stranden, hvor der er gratis solstole og parasoller. Her findes tre pools, heraf ligger to pools i den tropiske have, hvoraf den ene har børnesektion, og én pool ved stranden. Poolbar. Gratis solstole, parasoller og strandhåndklæder.

På hotellet er der to restauranter. På restaurant The Wantilan serveres både vestligt, indonesisk og balinesisk mad. Restauranten ligger ved stranden, og flere aftener om ugen byder de også på musikunderholdning. Griya Beach Corner er en udendørsrestaurant, som tilbyder italiensk, japansk og asiatisk mad.

Gratis wifi på fællesområder. Gratis yoga, snorkling og kanoer. Spa, massage og skønhedssalon mod betaling. Gåafstand til restauranterne og butikkerne på Sanurs hovedgade. Ingen trafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halv- eller helpension mod tillæg.

Afrejselufthavn-københavn