Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,9 ud af 10 baseret på 660 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
7,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
6,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-14


10 ud af 10

+
Vi har været der før, og siden sidst er hotellet blevet renoveret, det var rigtig dejligt. Lækre liggestole ved poolen.
-
Bedre underholdning om aftenen. Akustikken i baren er dårlig og får musikken til at lyde skinger og højt.

Bekræftet køb : 2021-09-14


9 ud af 10

+
-
Kunne vaske (spule) fliserne rundt om polen, om morgenen, da der flyver rundt med duefjer, hvilke kommer med ned i vandet når der bades.

Bekræftet køb : 2021-09-07


1 ud af 10

+
Tsilivi Beach Hotel er en chokerende æstetisk katastrofe: grimt, upersonligt, uden varme eller charme
-
Gør det hyggeligt, giv det personlighed

Bekræftet køb : 2021-09-07


7 ud af 10

+
Dejligt familieværelse
-
Rengøring omkr poolområde og gulvet i den udendørs del af restauranten, var meget beskidt. Derudover var der konstant sand på gulvet i vores værelse, både da vi ankom dertil og hele ugen trods vi ikke selv benyttede stranden.

Bekræftet køb : 2021-09-07


8 ud af 10

+
Beliggenhed og fine rene værelser
-
Gratis solsenge på stranden og personalets imødekommenhed

Bekræftet køb : 2021-09-07


10 ud af 10

+
Vidunderlig placering direkte på stranden - dejlig stor udendørsområde - som en del af restauranten plus lækker restaurant på taget ( mod betaling) med pragtfuld udsigt. Badevandet var lunt og krystalklart - nærmest caribisk! Dejlig stor lounge- område… super godt tænkt.
-
Mulighed for at tilkøbe andre vine/ bobler/ flaskeøl til maden i restauranten. Ønske om: Morgenmaden først sluttede 10:30 i stedet for 10…. Svært at nå for den yngre del af familien. Ligeledes længere åbningstid om aftenen… når vandet er så skønt… inden man har fået skiftet tøj…svært at nå at spise færdig inden 21:30… det BURDE VÆRE kl 22:00 ALT for STRIKS… slukkede lyset kl 21:30 på den udendørs del af restauranten.

Bekræftet køb : 2021-09-07


8 ud af 10

+
virkelig nemt med børnefamilie. god pool med lavvande i den ene ende. god service
-
poolens underlag var lidt ru så ungerne endte med at få vabler

Bekræftet køb : 2021-09-07


8 ud af 10

+
Poolen var dejlig stor og der var liggepladser nok til at man ikke skulle kæmpe om en plads.
-
Der var konstant rygning ved poolen og fik næste hele tiden røg i hovedet…men det er svært når det er udenfor, men det ville være rart med et røgfrit område. Havde betalt for All-inclusive og især drikkevarerne kunne godt være af højere kvalitet. Vi drak kun 3-4 drinks på hele ferien fordi de ikke smagte specielt godt. Vi forventer ikke at de skulle være på niveau med en cocktailbar men lidt højere niveau havde været godt. Drak ikke en eneste cola/zero det blandingsprodukt smagte forfærdeligt.

Bekræftet køb : 2021-09-07


4 ud af 10

+
Værelses beliggenhed
-
Infomateriale på værelset om åbningstider i restaurant mm. Nr. til reception og at bare en af telefonerne på værelset virker. Der er Netflix på tv, men ingen tilslutning af tv til internet. Daglig udlevering af vand i køleskab, nu man ikke kan drikke vandet. Kaffe/the på værelse. Der er kopper og elkedel.

Bekræftet køb : 2021-09-07


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

62% af gæsterne anbefaler

136 bedømmelser
Meget godt
 
54
Godt
 
43
Middel
 
19
Mindre godt
 
16
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

15-09-2021

af Natalie S Vemmelev, Danmark

Fantastisk sted

Der var rent, værelset var helt som det skulle være, perfekt beliggenhed og skønt personale! Helt klart 4 stjerner værd! Vi havde all inclusive og buffeten var en fest hver eneste dag. De sørgede for at skifte ud hver dag, både til frokost og aften og drinksene smagte som de skulle. Vi rejste med Apollo rejser, guiderne var søde, hjælpsomme og hver dag tilstede på hotellet. Jeg kan helt klart anbefale hotellet! Både til familieferie men også som par eller med venner!

 
29-08-2021

af karenbergthogersen

Skuffende er mildt sagt

Vi bookede gennem Apollo rejser og havde håbet på en uges forkælelse med all inclusive og ren afslapning. Vi fik slappet af og nydt godt at vejret, poolen og de udemærkede solsenge, der er til rådighed ved poolen. Omgivelserne er meget turistede, men dejlige. All inclusive gav os virkelig ringe lokal sodavand, lousy cocktails og dårlig kaffe. Én af dagene var sodavanden uden smag og kulsyre. Buffeten var ensformig og intetsigende med kold/lunken mad morgen, middag og aften. Vi sprang derfor frokosten helt over og spiste ude på restauranter til aften. Vores TV på værelset virkede ikke og efter at have henvendt os forgæves i receptionen de første tre dage, for at få problemet med det manglende signal løst, gav vi op. Vandet i bruseren skiftede selv temperatur i øst og vest. Kvaliteten på hele hotellet er generelt set slet, slet ikke til 4 stjerner - det gælder både service, mad og renlighed. Vi svømmede ofte rundt i fuglefjer i poolen og med sand/grus på bunden. Vi kan anbefale nabobaren Apolis Bar - her er ejeren virkelig sød og serverer god mad og kolde drikke til fair priser, men øv hvor vi ærgrer os over hvor lidt vi har fået for vores penge. Billederne indikerer måske luksus hotel, men vi oplevede alt som pap og plastik.

 
21-07-2021

af JacobS205 København

Skøn famillie ferie

Dejlig uge, skønt sted tæt på strand og byliv. Ikke for stort. Pæne renoverede værelser. Vi havde all inklusive restaurant svært ved at følge med både ved grill og med afrydning og kun lokale drikkevare/sodavand. Fin value for Money. Meget børnevenligt. Generelt fint i forhold til corona tiltag. Mange synlige guider og geust relations. For få solsenge. Booket via Apollo.

 
21-07-2021

af marielouiser320 København, Danmark

Suverænt familiehotel

Dejlige rene omgivelser. Roligt hotel med fantastisk strand og vand lige udenfor. Betaling for liggestole på stranden. Ofte kø og mangelfuld opfyldning ved spejlæg, pandekager, omelet mv. Små skønshedsfejl i et ellers fantastisk familieresort med det mest venlige og imødekommende personale ☀️🐠🏖

 
06-07-2021

af Joyce M

Sommerferie

God beliggenhed, men har man ikke valgt med all inclusive, så er der ikke mulighed for at købe mad og drikke ved hotellets pool område, hvilket er en stor fejl efter vores mening! Her var vi nød til at benytte Beach baren ved stranden ved nabohotellet, men der var til gengæld mega god service👍 Gode store værelser, Morgenmaden lidt kedelig