Bedømmelse af Lesante Classic Luxury Hotel & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 7 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
9,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
9,4 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
Personalet var meget søde og serviceminded.
-
Vi har boet på mange 4-stjernede hoteller og alle sammen var bedre ift. faciliteter og standarden. Hotellet har ikke brugbare børnefaciliteter. Meget lille børnepool uden rutchebane eller andet og legepladsen var faldefærdig og alt for lille. Legerummet i kælderen var for varmt og lugtede af kælder og det legetøj der var, var enten gået i stykker eller meget beskidt/slidt. Så vi synes mere det mindede om et 3-stjernet eller sløjt 4-stjernet hotel end et 5-stjernet.

Bekræftet køb : 2023-10-03


10 ud af 10

+
Det hele. Super service- god mad. Tæt ved stranden. Dejlig pool område. Nemt at komme ind til byen.
-
Ingen.

Bekræftet køb : 2023-07-11


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-07-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

1550 bedømmelser
Meget godt
 
1036
Godt
 
353
Middel
 
108
Mindre godt
 
38
Dårligt
 
15

5 nyeste bedømmelser

02-08-2022

af Isabella R

For mange børn

Alt for mange børn og meget larm samt badedyr der fylder en stor del af poolen. Service og mad var 5 stjerner, men børn der larmer dag og nat, trækker meget ned. Buffetmaden var lækker, blev skiftet ud med ny spændende mad hver dag og generelt i høj kvalitet.

 
26-08-2021

af frugthatten Slagelse, Danmark

En fantastisk oplevelse

Denne perle på øen dannede ramme om en uge ferie, for vores familie. Hold nu op en fornøjelse, normalt regner jeg ikke så meget med et 5 stjernet hotel i grækenland svarer til det i norden, men dette sted er vildt lækkert og rammerne -personalet - faciliteterne og meget mere er fantastisk. Jeg kan kun anbefale at prøve dette hotel, beliggenheden er fantastisk få minutters gang til den lille by med en masse skønne restauranter. Meget tæt på en lækker strand.

 
08-09-2015

af BWNNN København, Danmark

Dejlig luxus

Fantastisk 7 dage i ren luxus, sødt personale fra manden i døren, Sakis, til concierge Dimitros, ja alle var søde og imødekommende, dejlige pool område skønne værelser bad med brus og badekar, opgrader og du får bobelbad på terrassen. God morgenmad´s buffet, super restaurant til en romantisk aften´s menu. Ingen børneklub dejligt. Fitness rummet mangler lidt udstyr, til gengæld er der et lækkert indendørs spa område. Kunne blive ved men stopper her. Mvh Brian Nordli & Lene

 
11-10-2014

af dkfals Stockholm, Sverige

Lækkert hotel i høj standard

Lækkert hotel i høj standard og venligt personale. Hotellet ligger lidt afsides fra byen Tsivili hovedgade, så forvent 10-15 min gang dertil. Der ligger lidt restauranter på vej dertil og en købmand 100 m fra hotellet. Stranden ligger små 80 m vej - der er vej hel helt derned, så ingen problem at have klapvognen med. Der er fitnesscenter (ok, men ikke super meget udstyr) og en stor varmtvands pool i kælderen - rigtigt lækkert, gratis adgang og vi måtte uden problemer have vores lille søn med derind sidst på dagen. Vores ophold var med halvpension, aftensmad var ganske udmærket og varieret. Zakynthos by kan nemt kommes til med taxa for 10 euro. Vi havde opgraderet vores værelse til junior suite og der stod babyseng klar, samt friske blomster, vin, frugt og et tillykke kort (bryllupsrejse). Lidt kedeligt/skuffende var udsigten fra balkon - ud til et 10 meter høj "naturhegn", desværre ikke andre muligheder med junior suite. Til gengæld masser af sol og ingen larm. Hotellet har en stor fin indhegnet legeplads, et sjældent syn på zakynthos - ikke noget vi så på nogen af byens restauranter. Vi rejste med Århus Charter og alt forløb smertefrit

 
13-05-2024

af Go27907453216

Een grandioos verblijf in Tsivili

Het hotel heeft een ideale ligging in Tsiviki en beschikt over gratis parkeergelegenheid. Het hotel, het restaurant en de kamers zijn schoon en netjes. Het eten is goed en gevarieerd. Personeel is erg vriendelijk en bereid tot helpen. Enige nadeel is dat de drankjes aan de prijzige kant zijn.