Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 43 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Fantastisk dejlig mad og personalet søde og serviceminded. Der blev handlet med det samme ved problemer.
-
Poolhåndklæder ikke altid til rådighed. Problemer med at få bord i ala carte restauranten tiltrods for vi prøvede at bestille allerede første morgen efter ankomsten, og det var lige gyldigt for os hvilken aften vi fik bord. Men ros skal der lyde til personalet samt Apollo som fik løst problemet. Forslag: flere poolhåndklæder og flere borde til rådighed i ala carte restauranten ( bordene var der men ikke i brug ) så en tjener mere ville kunne løse problemet.

Bekræftet køb : 2023-09-12


7 ud af 10

+
rengøring på værelset helt i top, også på fællesområderne. Lyst og lækkert, god håndklædeseervice, gode pools, men vandet blev noget plumret, som om det ikke blev renset ordentligt.
-
Plumret vand i poolen. Dårlig mad og drikke. Ville være rart at kunne købe en god flaske vin, at få rigtig juice til morgenmad i stedet for meget sød saft. Bedre drinks, gode mærker på spiritus og sodavand.

Bekræftet køb : 2023-08-22


9 ud af 10

+
all inklusive, suiterne, venligt personale.
-
For lille toilet, lyset på toilettet skulle aktiveres med loftlyset ved sengeområdet

Bekræftet køb : 2023-07-04


10 ud af 10

+
Personale og omgivelserne
-
Maden var det værste

Bekræftet køb : 2023-06-27


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-09-13


9 ud af 10

+
Venlige og serviceminded personale
-

Bekræftet køb : 2022-08-02


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-07-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

90% af gæsterne anbefaler

1861 bedømmelser
Meget godt
 
1268
Godt
 
419
Middel
 
129
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
20

5 nyeste bedømmelser

26-08-2023

af 747madsf

Kunne være så godt men…

Fint hotel rent og pænt men, dobbeltsengen er to enkel senge hvilket krævet 3 besøg i receptionen før der var en top madres på. Det er ikke muligt at vaske hår på værelserne pga manglende vand i bruseren og der er heller ikke noget i håndvasken. I snackbaren er der kun en bartender til at lave drikkevare og tage i mod bestillinger på mad samt at finde maden frem

 
11-05-2023

af Lotte B Herning, Danmark

Helt okay

Meget venligt personale i snackbar og main bar. Perfekt rengøring. Vi fik madpakke med, da vi var på tur en dag. Maden er okay, men ikke fantastisk. Udvalget er lille. Restauranten er for lille til at alle kan spise på en gang, og den er kun åben to timer til aftensmad. Værelset, vi boede på, var stort, vist nok omkring 45 m2. Lidt irriterende, at der ikke er dør til brusebad, håndvaske og badekar. Det er altsammen ud i et, bortset fra toilettet. Første dag kunne vi købe en engangsvandflaske, som vi skulle bruge hele ugen til at fylde op fra et vandfilter- irriterende og ikke så hygiejnisk at bruge samme flaske hele ugen. Det er vi ikke vant til fra andre all inclusive hoteller. Der var dejligt roligt, ingen vilde parties og høj musik. Kort vej til en dejlig strand.

 
03-10-2021

af dorte s Hirtshals, Danmark

Fantastisk

Vores første besøg på Zakynthos. Vi blev hurtig for elsket i øen. Lige fra vi ankom på hotellet, følte vi os velkommen. Jeg er en person med mange spørgsmål omkring øen, udflugter, ture osv. I receptionen tog de altid imod mig med et smil og et godt svar. Lige fra receptionisten til bar tjenerne og rengøring folkene, alle var søde og imødekommende. En stor tak til Nicky som stod i poolbaren. Som kunne huske vores navn og var altid god for en lille snak. Kan kun anbefales. MVH Dorte og Kim Denmark

 
28-10-2023

af stevemK2968PU

Beautiful hotel, fantastic staff and amenities.

We stayed in October end of season Beautiful hotel, staff were amazing, extremely friendly and accommodating. All rooms, pool and other amenities were clean and well maintained. Would highly recommend to anyone staying in Zante.

 
26-10-2023

af Monique H

Generally a good place but little changes would equal big improvements

PROS: Bug screens on patio doors of rooms Good food and reasonable choice...not chips every night! Snack bar a useful addition and Argiris the bar man is amazing! Spotlessly clean in all areas Staff friendly and helpful Rooms good size and design Beds very comfortable, mattresses superb CONS: Hairdryer is awful... bring your own Drinks poor quality, although Bailey's copy is actually pretty good Wasps everywhere constantly! They are all over people on the sunbeds, around food and drinks etc. Entertainment...what entertainment? (could be a pro for some!) Gym appalling...limited and not working! Only one hot drinks machine in the restaurant so queues at breakfast. When the machine broke down the offerings were filter coffee in flasks and a kettle (without a lead to boil it) for tea. Bed settee is not suitable for anyone over 5ft 5" although it is marketed as suitable for adults! Make sure you bring any change in € which you may need as reception don't carry change