Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 25 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
9,2 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Pool, værelser, personalet
-
Der skal en dør indtil badet på værelserne. Enten flere liggestole ved poolen eller regler for at man ikke må ligge håndklæder. Lidt mere for børn. f.eks. en fodboldbane.

Bekræftet køb : 2024-06-04


10 ud af 10

+
Fantastisk dejlig mad og personalet søde og serviceminded. Der blev handlet med det samme ved problemer.
-
Poolhåndklæder ikke altid til rådighed. Problemer med at få bord i ala carte restauranten tiltrods for vi prøvede at bestille allerede første morgen efter ankomsten, og det var lige gyldigt for os hvilken aften vi fik bord. Men ros skal der lyde til personalet samt Apollo som fik løst problemet. Forslag: flere poolhåndklæder og flere borde til rådighed i ala carte restauranten ( bordene var der men ikke i brug ) så en tjener mere ville kunne løse problemet.

Bekræftet køb : 2023-09-12


7 ud af 10

+
rengøring på værelset helt i top, også på fællesområderne. Lyst og lækkert, god håndklædeseervice, gode pools, men vandet blev noget plumret, som om det ikke blev renset ordentligt.
-
Plumret vand i poolen. Dårlig mad og drikke. Ville være rart at kunne købe en god flaske vin, at få rigtig juice til morgenmad i stedet for meget sød saft. Bedre drinks, gode mærker på spiritus og sodavand.

Bekræftet køb : 2023-08-22


9 ud af 10

+
all inklusive, suiterne, venligt personale.
-
For lille toilet, lyset på toilettet skulle aktiveres med loftlyset ved sengeområdet

Bekræftet køb : 2023-07-04


10 ud af 10

+
Personale og omgivelserne
-
Maden var det værste

Bekræftet køb : 2023-06-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

90% af gæsterne anbefaler

1876 bedømmelser
Meget godt
 
1276
Godt
 
424
Middel
 
131
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
20

5 nyeste bedømmelser

26-08-2023

af 747madsf

Kunne være så godt men…

Fint hotel rent og pænt men, dobbeltsengen er to enkel senge hvilket krævet 3 besøg i receptionen før der var en top madres på. Det er ikke muligt at vaske hår på værelserne pga manglende vand i bruseren og der er heller ikke noget i håndvasken. I snackbaren er der kun en bartender til at lave drikkevare og tage i mod bestillinger på mad samt at finde maden frem

 
11-05-2023

af Lotte B Herning, Danmark

Helt okay

Meget venligt personale i snackbar og main bar. Perfekt rengøring. Vi fik madpakke med, da vi var på tur en dag. Maden er okay, men ikke fantastisk. Udvalget er lille. Restauranten er for lille til at alle kan spise på en gang, og den er kun åben to timer til aftensmad. Værelset, vi boede på, var stort, vist nok omkring 45 m2. Lidt irriterende, at der ikke er dør til brusebad, håndvaske og badekar. Det er altsammen ud i et, bortset fra toilettet. Første dag kunne vi købe en engangsvandflaske, som vi skulle bruge hele ugen til at fylde op fra et vandfilter- irriterende og ikke så hygiejnisk at bruge samme flaske hele ugen. Det er vi ikke vant til fra andre all inclusive hoteller. Der var dejligt roligt, ingen vilde parties og høj musik. Kort vej til en dejlig strand.

 
03-10-2021

af dorte s Hirtshals, Danmark

Fantastisk

Vores første besøg på Zakynthos. Vi blev hurtig for elsket i øen. Lige fra vi ankom på hotellet, følte vi os velkommen. Jeg er en person med mange spørgsmål omkring øen, udflugter, ture osv. I receptionen tog de altid imod mig med et smil og et godt svar. Lige fra receptionisten til bar tjenerne og rengøring folkene, alle var søde og imødekommende. En stor tak til Nicky som stod i poolbaren. Som kunne huske vores navn og var altid god for en lille snak. Kan kun anbefales. MVH Dorte og Kim Denmark

 
05-06-2024

af nettie b

Wederom een heerlijke relaxte vakantie

Het blijft een fijn hotel , personeel erg vriendelijk en werken hard. Alles goed schoon en hygiënisch. Eten wat weinig keus maar wat er is is goed en smaakvol bereid👍 Goede prijs/kwaliteit verdeling. Enige minpunt dit jaar vondt ik de wachttijden bij de bar daar staat 1 man personeel met vooral smiddags en savonds soms een gigantische rij. Hij werkte extreem hard maar ik vindt 1 persoon achter de bar voor een hotel vol mensen echt niet te doen . Hoop zeker niet dat dit het geval is in het hoogseizoen,al was het hotel nu ook al zo goed als volgeboekt Komt ook een beetje over van.. ja jullie wachten maar t is toch allemaal al betaald dus we verdienen er niet meer aan als jullie sneller geholpen worden..

 
03-01-2024

af nettie b

Ik heb erg genoten van mijn vakantie hier

Heerlijk hotel! Geweldig personeel tot bar/restaurant/receptie en schoonmaak. Eten en vooral drinken is van iets mindere kwaliteit maar voor de prijs dat je dit hotel all in boekt mag je eigenlijk niet klagen. Er is geen vermaak op 2 a 3 avonden na een live bandje maar je zit aan het begin van de strip waar tal van geweldige bars en restaurants zitten met leuke optredens en shows dus wil je vermaak is dat allemaal in de buurt. Een minuut of 10 lopen naar een mooi strandje of een geweldig zwembad aan het hotel of zelfs aan je eigen kamer. Ik heb alweer geboekt voor aankomende zomer dus dat zegt genoeg!