Kombinationsrejse Zagoria og Epiruskusten

Kombinér eventyr i Zagoria med afslapning på stranden

Oplev både eventyr i Zagorias bjergbyer samt sol og bad langs smukke strande. Med en kombinationsrejse bor du først 3 eller 7 dage på nogle af hotellerne i Zagoria. Her kan du slappe af, vandre i den smukke natur, prøve river rafting, klatre og meget andet. Derefter bor du den resterende tid af ferien i nogle af strandbyerne som fx Parga, Sivota eller Kanali.

Dette indgår

  • Fly tur & retur

  • Hotelophold 3 eller 7 nætter i Zagoria.

  • Hotelophold 4, 7 eller 11 nætter i Parga eller Sivota.

  • Transfer til og fra lufthavnen samt mellem de to udvalgte hoteller.

  • Måltider der angives på de respektive hoteller.

Book kombinationsrejser

35 20 19 00 
Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00
Søndag: 10.00-15.00

Se kombinationsrejsen online


Zagoria


Zagoria er destinationen for udendørsaktiviteter på alle niveauer. De charmerende byer har en velbevaret kulturarv, og de ligger højt oppe i Pindus-bjergene tæt på en af verdens dybeste grøfter. Dette er stedet til dig, der vil have en aktiv ferie - vandring, ridning, river rafting og kano er bare nogle af de populære sportsgrene, som du kan prøve.

  • Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa er et prisbelønnet hotel. Økologisk mad, fantastisk udsigt og skønne værelser.
  • Papigo Towers er et lille hotel med få værelser og en restaurant. Et perfekt sted for en enkel og afslappet ferie.

Kombiner Zagoria med sol- og badeferie:


Parga

Fantastiske Parga har flere lækre strande, hyggelige restauranter med udeservering og meget at se. Kombiner 7 nætter i Zagoria med 7 nætter på et vilkårligt hotel i Parga,

Læs mere om Parga.


Sivota

Den hyggelige havneby Sivota er en perfekt kombination af charmerende badebugter, lokal græsk mad og storslåede naturoplevelser. Kombiner 7 nætter i Zagoria med 7 nætter på et vilkårligt hotel i Sivota.

Læs mere om Sivota

Sivota Retreat Beach Club er et Apollo Sports-hotel. Her er der Apollo Sports-personale på destinationen, der afholder holdtræning med yoga og aerobic. Du kan også prøve forskellig vandsport eller cykle i det bjergrige terræn omkring hotellet. Kombiner 3 eller 7 nætter i Zagoria med 4, 7 eller 11 nætter på dette hotel. 

Læs mere om sportshotellet Sivota Retreat Beach Club.