Oplev Sivotas omgivelser

Beliggende på den græske østkyst er Sivotas perle med endeløse nuancer af grønt og blåt, der giver følelsen af ​​at være et tropisk sted. Beliggende både nær vand og bjerge gør det til en perfekt legeplads for voksne! Klatring, vandring, cykling, kulinariske oplevelser, afslapning på en smuk strand eller leje af båd!

Vandring i Zagoria

Vandring blandt frodige bakker og dale

Sivota ligger ved og er kendt for sit krystalklare vand, men de omkringliggende bjergkæder er også et besøg værd. For dem, der kan lide at vandre, er der mange vandrestier, der byder på magiske udsigter. Dette er en perfekt dagstur for dem, der ønsker et andet perspektiv på deres ferie end solsengsperspektivet. For at komme til disse områder kræves der dog et køretøj, såsom en lejebil.

Omkring den større by Ioannina strækker sig en bjergkæde, hvor der er mange gamle byer at stoppe i til kaffe eller en traditionel tsipouro, hvis grækerne selv skal bestemme. I disse områder kan du også prøve rafting eller canyoning, som er en form for klatring, hvor du går ned med reb langs klipper. Oplev vandet, de lodrette klipper og den smukke natur omkring kløften.

Cykling i Sivota

I det frodige område omkring Sivota er der rigtig gode og varierede ruter til både landevej, grus og MTB.

Hvis du bor på Apollo Sports-hotellet Sivota Retreat - powered by Playitas, kan du leje en cykel og deltage på guidede ture (sociale aktiviteter) uden ekstra omkostninger. Læs mere om sport og træning på Sivota Retreat - powered by Playitas.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Sivota, find og book en rejse til Sivota eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Sivota

Her finder du vores bedste tips til alt lige fra hyggelige restauranter og de fineste strande til de bedste udflugter og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Sivota

Epirus-regionen

  • En kontrastregion i det nordvestlige hjørne af Grækenland
  • Frodig natur, charmerende landsbyer og smukke strande
  • Romantiske Parga, eventyr i Zagoria eller autentisk havneby i Sivota
Læs mere om Epirus-regionen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her