Aktiviteter til havs i Sivota

Tag en tur på SUP, i kano eller lej en båd - mulighederne er mange, hvis du vil opleve Sivota fra vandet.

Lej en båd i Sivota

Lej en båd - det er nemmere end du tror

Den bedste og nemmeste måde at opleve Sivotas smukke skærgård på er ved at tage ud på vandet. En oplevelse du bare ikke må gå glip af! I havnen i Sivota er der mange virksomheder, der udlejer både. En af dem er Filakas Boats, som har godt kendskab til kystområdet, og her kan du leje forskellige typer både og vælge at leje en båd for en hel eller halv dag. De foreslår også gerne dejlige strande, øer eller blå laguner at stoppe ved i løbet af dagen. De mindste både er meget nemme at styre, og kan lejes uden licens eller tidligere erfaring. Du får en briefing, inden du tager afsted, et kort med ruteforslag og et telefonnummer, du kan ringe til, hvis der sker noget. Redningsveste kan lånes.

Er du vant til at sejle båd, er en lidt længere sejltur til en af ​​øerne Paxos eller Antipaxos en dejlig dagstur.

Tip! Glem ikke en madpakke og drikkevare, der holder dig hele dagen. Medbring en blød køletaske hjemmefra og køb isposer i et nærliggende minimarked, inden du tager afsted. Nogle udlejningsfirmaer tilbyder også udlejning af køletasker.

 

Sejl i kajak, kano eller stå på SUP i turkist vand

I Sivota er der perfekte forhold for vandsport med roligt krystalklart vand langs kysten, det er også en fantastisk måde at udforske omgivelserne. Stop for en svømmetur ved en skjult bugt eller en turkis lagune, snorkle med fisk, eller padle ind til havnen for en forfriskende græsk iskaffe.

Aktiv ferie på Sivota Retreat - powered by Playitas

Hvis du bor på Apollos sportshotel Sivota Retreat - powered by Playitas, kan du låne en SUP eller kajak på Bella Vraka-stranden lige nedenfor hotellet uden ekstra omkostninger. Der arrangeres også guidede ture. Hotellet er et perfekt valg for dem, der ønsker en aktiv ferie. Se al sport og træning på hotelsiden under Sivota Retreat - powered by Playitas.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Sivota, find og book en rejse til Sivota eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Sivota

Her finder du vores bedste tips til alt lige fra hyggelige restauranter og de fineste strande til de bedste udflugter og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Sivota

Epirus-regionen

  • En kontrastregion i det nordvestlige hjørne af Grækenland
  • Frodig natur, charmerende landsbyer og smukke strande
  • Romantiske Parga, eventyr i Zagoria eller autentisk havneby i Sivota
Læs mere om Epirus-regionen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her