Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon og havudsigt. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Kaffemaskine. El-kedel. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Nogle dobbeltværelser deler indgang med hinanden, men hver har en ekstern dør til værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelse med balkon og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Kaffemaskine. El-kedel. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med terrasse i stueplan, nogle med havudsigt og nogle med delvis havudsigt. Terrassen i stueplan har ikke dør direkte fra værelset, men man når den via en udgang på siden af bygningen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Kaffemaskine. El-kedel. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 26 kvm.
Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn eller 2-4 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Kaffemaskine. El-kedel. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 26 kvm.
Antal personer: 2 personer.