Bedømmelse af Costa Smeralda

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,1 ud af 10 baseret på 75 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
9,2 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Udsigten er helt ubeskrivelig og den bedste i Sivota (tror vi).Var faktisk flottere end på billederne. Dejlig pool og liggeområde ved havet, hvorfra der var fri afbenyttelse af kanoer til f.eks. Bella Vraka stranden. Venligt personale. God service - poolbaren åben stort set hele dagen på trods af, at vi kun var 2-3 familier der jo ikke var på hotellet hele tiden
-
Morgenmaden var ikke så spændende - den bar præg af, at man måske ikke ville købe nyt ind op til sæson afslutningen. Vi var de sidste gæster inden de lukkede ned for i år. Maden var bestemt ikke 4 stjerner værd, og heller ikke morgenmadsrestauranten - kunne sagtens med få midler gøres "lidt mere lækkert" Men udsigten opvejer alt dette og gør, at vi sagtens kunne vende tilbage.

Bekræftet køb : 2019-10-14


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-04


8 ud af 10

+
Beliggenhed helt i top , personalet meget søde og hjælpsomme. Den smukkeste udsigt
-
En hvepse fanger ved morgenmaden og nye senge så ville det være 10 hele vejen igennem.

Bekræftet køb : 2019-09-20


9 ud af 10

+
Fantastisk udsigt
-
At sørge for at det er et køleskab med frostbox så man kan lave isterninger og fryse noget vand. Og at vandafløbet i brusekabinen fungere optimalt. Efter ganske kort tid i brusebadet steg vandet i kabinen flere cm.

Bekræftet køb : 2019-09-16


9 ud af 10

+
Udsigt, rengøring, pæne udenomsarealer, badebro, kajakker, ok værelse
-
Flere kajakker, den ene af de tre var i stykker, stik til køleskab, så det ikke slukker, når strømmen til værelset tages, oprydning på badebro om morgenen med flasker og kattelort på sengene

Bekræftet køb : 2019-09-13


8 ud af 10

+
Udsigten og den gode service.
-
Rygekabiner.

Bekræftet køb : 2019-09-13


9 ud af 10

+
Fantastisk belligenhed
-

Bekræftet køb : 2019-09-09


10 ud af 10

+
Fint værelse, meget serviceminded personale, beliggenhed perfekt
-
Parasol eller anden solafskærmning på altanen

Bekræftet køb : 2019-09-09


9 ud af 10

+
Det yderst venlige personale. Og den lille badebro ved havet. Med kajakkerne, de trænger dog til fornyelse. Hyggelig atmosfære.
-
Bedre internet, det var til tider ikke eksisterende. Badeværelset trænger til renovering. Det er umuligt at bade uden alder løber masser af vand ud på gulvet. Der mangler en bænk el. Lign til at lægge tøj på i badet. Og måske nogle knager. Der har nok været nogen men de er faldet ned det vidner hullerne i væggen om. Vi sov i hvert sit rum så der var ikke garderobe plads til opredningen i stuen. Ikke engang en hylde, knage eller bænk til at have kufferten/tasken eller tøj på så det måtte være på gulvet. Et forslag til udendørslivet: hvepseplage det var svært at sidde ude om morgenen i restauranten. Maden blev lynhurtigt dækket af 6-7 hvepse på tallerknen plus de der forsøgte at sætte sig på gaflen på vej ind i munden. Et nærliggende hotel: Nelson havde hvepsefangere i træer/planter de var effektive kunne man se og fornemme. Måske var det en ide. Der var ræve med store blødende/væskende sår pga angreb af skab. De sad tæt på mennesker og var ikke spor bange. Om natten lå de på liggestolene på broen ved stranden og om morgenen var der rævehår og blod der hvor de havde sovet.

Bekræftet køb : 2019-09-02


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

62 bedømmelser
Meget godt
 
37
Godt
 
15
Middel
 
4
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

22-12-2019

Indlæg af Rejselysten5698 Næstved, Danmark

Rigtig godt

Skønt hotel, med det sødeste personale! Vi havde em helt fantastisk tur - med masser af afslapning! Og ser stedet bare helt vildt smukt ud!! Kan helt klart anbefales:) Ligger super tæt på byen, som har en masse lækre restauranter. Alt i alt bare helt fantastisk

 
25-07-2019

Indlæg af henriettek2019 Hadsten, Danmark

Skønneste sted

Min mand og jeg rejste med vores 2 teenagere (17 og 18 år). Virkelig skønt hotel. Fantastisk udsigt fra værelse og pool. Pool er ikke overrendt og der er altid ledige liggestole. Kun få mindre børn, så derfor dejlig fredelig og mulighed for at nyde den skønne natur. Direkte adgang til havet, hvor der var nogle få liggestole tilgængelige på en “badebro”. Der var også et par kajakker til rådighed, uheldigvis ikke pagajer tilsvarende. Havvandet var fantastisk klart og skønt at svømme i. Flink personale , altid meget hjælpsomme. En mindre god ting var morgenmaden, kom man 1 time før det er slut, var der flere ting der ikke er mere af. Feks croissanter og pålæg. I virkeligheden nok fordi de mindre børn hamstrede. Sofabed til 2, var ikke særlig god at ligge i. Den var bred nok, men man kunne tydelig se og mærke foldud mærkerne. Vi vil helt sikkert anbefale stedet.

 
19-08-2018

Indlæg af SilleSophie Risskov, Danmark

Skønt hotel og hyggelig by

Rigtig dejligt og roligt sted. Ideelt for fuldstændig afslapning. Fin morgenmad, og god poolbar. Rigtig sødt personale, pænt og rent, og ikke mindst en udsigt man falder i staver over. Lækker klippestrand, hvor man kan bruge mange timer på at snorkle. Vi kommer helt sikkert tilbage!

 
16-08-2018

Indlæg af Natasha B

Udsigten er det hele værd. Poolen trænger til opfriskning.

Roligt græsk personale, morgenmad mangler intet, vi spiste her 1 aften god mad. Poolen var faldefærdig og skuffede slemt. Ingen afvaskningsmuligheder efter toiletbesøg ved pool, hvilket resultere i at man går i vandet uden at være ren. Klinkerne falder af i poolen, og det syndt fordi udover det er det intet vi kan sætte en finger på ved hotellet. Vi kunne bestemt finde på at komme igen, hvis de får styr på poolen. Fantastisk hotel, med den vildeste udsigt. Pæne, rene værelser ☺

 
08-12-2017

Indlæg af Rebecca L

En by der har lidt af det hele

Super skøn ferie i rolige omgivelser. Utrolig venligt personale, og gode lejligheder. Service var i top med daglig rengøring, og morgenmaden havde et stort udbud. Der var god udsigt og direkte gang ned til det lækre hav.