Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,8 ud af 10 baseret på 12 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,8 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,9 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,7 / 10
Service
 
7,1 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-08-27


4 ud af 10

+
De smilende receptionister
-
Min mand kunne ikke være i brusenichen.Der var ingen plads på toilettet. Der stod der var et kichenette, vi havde kun et køleskab. Tror aldrig jeg har haft et mindre værelse. Serverings personalet til morgenmad var sure med sure på.

Bekræftet køb : 2022-08-27


4 ud af 10

+
pool
-
fordi, 1. sengen var gammel og en smule støjende, da vi bevæger sig, badeværelset var så lille, og vi er nødt til at tilkalde deres opmærksomhed, fordi bruseren er i stykker, skabet larmer hver gang vi åbner det, vinduet er brudt, vi skal ringe dem igen for at ordne det, og fjernbetjeningen til fjernsynet fungerer ikke.det eneste var ok er køleskabet

Bekræftet køb : 2022-08-20


8 ud af 10

+
Hyggelig funktionel lejlighed med udsigt. Centralt poolmiljø. Tryghedsskabende personale.
-

Bekræftet køb : 2022-06-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

395 bedømmelser
Meget godt
 
175
Godt
 
143
Middel
 
50
Mindre godt
 
16
Dårligt
 
11

5 nyeste bedømmelser

05-06-2022

af P1kommentator Virum, Danmark

En værdsat oase i et ellers overrendt turistparadis

Har mødt Gardenia som et velbeliggende lille hotel med et stort velpasset poolområde som centrum. Lejlighederne er små, hyggelige og velindrettede og i vores tilfælde med fin-fin udsigt op til det allestedsnærværende bjerg. Personalet er utrolig venligt og imødekommende og der er styr på rengøring og orden - og aircondition.Overraskende godt 2-stjernet hotel med 3-400 m til stranden og busstop.

 
09-07-2016

af JornDK Hillerød Kommune, Danmark

Dejligt hotel med fantastisk personale

Havde læst anmeldelserne inden vi bookede og valgte at tage chancen trods de kun 2 stjerner og det fortryder vi ikke. Selve hotellet er lidt slidt, men der er det man har brug for og aircondition koster ikke ekstra. Hotellet ligger godt. Tæt på strand og restauranter, deres pool er dejligt stor og vi havde aldrig problemer med at finde solsenge. Morgenmaden er ok. Det er ikke den store buffet, men der er et fint udvalg. Det bedste ved hotellet er dog personalet. De er simpelt hen fantastiske. Altid søde og hjælpsomme, specielt Alex. Hun har kun været der i 3 måneder, men håber da at hun stadig er der når vi en gang kommer igen. Et sted de dog kan forbedre er deres wi-fi. Det er gratis, men der er kun dækning i lobbyen. Det ville være rart hvis man også kunne komme på i værelset

 
01-07-2015

af Sannehein Store Heddinge, Danmark

Dejlig fredeligt og fint for voksne

Til prisen, er det et dejligt hotel med fred og ro. Super sødt og venligt personale. Rent og pænt samt rummelig lejlighed. Vi havde intet at klage over og nød specielt fredagens BBQ, som var virkelig lækker. Dejligt udvalg af græsk mad og lokal vin ad libitum inklusiv. Kostede kun 10 EU pr. person og var tæt på, at være det bedste mad vi fik på Santorini.

 
18-08-2011

af charles6000 København, Danmark

Super hyggeligt hotel med venligt personale

Jeg kan helt klart anbefale Gardenia. Bedst af alt er alt personale super venlige. Det var en rigtig fin morgenbuffet og deres pool er større, end hvad man kunne forvente for et lille hotel. Hotellet ligger i gåafstand til en lang strand med masser af tavernaer. Om dagen perfekt til solbadning og afslapning, og om aftenen er der et væld af muligheder for en god middag. Et lille tip: Gå til højre for enden af vejen, når I når stranden. Ca. 500 meter nede er stranden en klasse bedre, med sandbund og lækkert klart vand. Stranden til ventre er mere grumset og med en fedtet stenbund. Alt i alt en super ferie:-)

 
10-10-2022

af Iain2525 Sittingbourne, Storbritannien

First but not our last visit for sure

A great location off the beach and main road, the staff are wonderful the pool very clean, plenty of sun beds to relax on drinks very affordable at the pool bar, we opted self catering so to try out local restaurants and a great choice there is, room cleaning done daily to a high standard non intrusive and very respectful