Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7 ud af 10 baseret på 22 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,0 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,0 / 10
Mad og drikke
 
7,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,0 / 10
Service
 
7,5 / 10

Seneste anmeldelse


3 ud af 10

+
Pæne rammer
-
Man kunne ikke bruge badet, på nogle af de to værelser vi havde. Vandet var kogende. Vi måtte flere gange opgivet halvvejs og få med ved pool bruseren og skylle sæbe af. Sengene var stenhårde, selv dem i familien der normalt fortrækker hårde madrasser måtte give fortabt. Dørene kunne ikke lukkes ordentligt, hvilket lavede støjgener på hele hotellet.

Bekræftet køb : 2023-07-15


8 ud af 10

+
Personalet
-
Kloak lugten på badeværelset

Bekræftet køb : 2023-06-03


10 ud af 10

+
Asmofæren og venligt og smilende personale.
-

Bekræftet køb : 2023-06-03


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-08-27


4 ud af 10

+
De smilende receptionister
-
Min mand kunne ikke være i brusenichen.Der var ingen plads på toilettet. Der stod der var et kichenette, vi havde kun et køleskab. Tror aldrig jeg har haft et mindre værelse. Serverings personalet til morgenmad var sure med sure på.

Bekræftet køb : 2022-08-27


4 ud af 10

+
pool
-
fordi, 1. sengen var gammel og en smule støjende, da vi bevæger sig, badeværelset var så lille, og vi er nødt til at tilkalde deres opmærksomhed, fordi bruseren er i stykker, skabet larmer hver gang vi åbner det, vinduet er brudt, vi skal ringe dem igen for at ordne det, og fjernbetjeningen til fjernsynet fungerer ikke.det eneste var ok er køleskabet

Bekræftet køb : 2022-08-20


8 ud af 10

+
Hyggelig funktionel lejlighed med udsigt. Centralt poolmiljø. Tryghedsskabende personale.
-

Bekræftet køb : 2022-06-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

423 bedømmelser
Meget godt
 
197
Godt
 
147
Middel
 
52
Mindre godt
 
16
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

05-06-2022

af P1kommentator Virum, Danmark

En værdsat oase i et ellers overrendt turistparadis

Har mødt Gardenia som et velbeliggende lille hotel med et stort velpasset poolområde som centrum. Lejlighederne er små, hyggelige og velindrettede og i vores tilfælde med fin-fin udsigt op til det allestedsnærværende bjerg. Personalet er utrolig venligt og imødekommende og der er styr på rengøring og orden - og aircondition.Overraskende godt 2-stjernet hotel med 3-400 m til stranden og busstop.

 
09-07-2016

af JornDK Hillerød Kommune, Danmark

Dejligt hotel med fantastisk personale

Havde læst anmeldelserne inden vi bookede og valgte at tage chancen trods de kun 2 stjerner og det fortryder vi ikke. Selve hotellet er lidt slidt, men der er det man har brug for og aircondition koster ikke ekstra. Hotellet ligger godt. Tæt på strand og restauranter, deres pool er dejligt stor og vi havde aldrig problemer med at finde solsenge. Morgenmaden er ok. Det er ikke den store buffet, men der er et fint udvalg. Det bedste ved hotellet er dog personalet. De er simpelt hen fantastiske. Altid søde og hjælpsomme, specielt Alex. Hun har kun været der i 3 måneder, men håber da at hun stadig er der når vi en gang kommer igen. Et sted de dog kan forbedre er deres wi-fi. Det er gratis, men der er kun dækning i lobbyen. Det ville være rart hvis man også kunne komme på i værelset

 
01-07-2015

af Sannehein Store Heddinge, Danmark

Dejlig fredeligt og fint for voksne

Til prisen, er det et dejligt hotel med fred og ro. Super sødt og venligt personale. Rent og pænt samt rummelig lejlighed. Vi havde intet at klage over og nød specielt fredagens BBQ, som var virkelig lækker. Dejligt udvalg af græsk mad og lokal vin ad libitum inklusiv. Kostede kun 10 EU pr. person og var tæt på, at være det bedste mad vi fik på Santorini.

 
18-08-2011

af charles6000 København, Danmark

Super hyggeligt hotel med venligt personale

Jeg kan helt klart anbefale Gardenia. Bedst af alt er alt personale super venlige. Det var en rigtig fin morgenbuffet og deres pool er større, end hvad man kunne forvente for et lille hotel. Hotellet ligger i gåafstand til en lang strand med masser af tavernaer. Om dagen perfekt til solbadning og afslapning, og om aftenen er der et væld af muligheder for en god middag. Et lille tip: Gå til højre for enden af vejen, når I når stranden. Ca. 500 meter nede er stranden en klasse bedre, med sandbund og lækkert klart vand. Stranden til ventre er mere grumset og med en fedtet stenbund. Alt i alt en super ferie:-)

 
24-09-2023

af Holidaytraveller2405 Glasgow, Storbritannien

Lovely stay at Gardenia

My daughter and I stayed for a week from 29 August. We stayed in a deluxe studio which was great for my daughter and me. The studio had a terrace that opened directly onto the pool. The studio had everything we needed and was modern, exceptionally clean and comfortable. The receptionists were really helpful with advice during the stay. Gardenia is really central and I would definitely recommend it