1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder som består af et kombineret soveværelse og minikøkken. Kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Bemærk at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. Nogle af lejlighederne har døre mellem værelserne, og nogle af lejlighederne har et åbent plan. En dobbeltseng. Der er mulighed for ekstra opredninger i to sovesofaer. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strandtaske med pool- og strandhåndklæder. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse. Børn under 2 år er inkluderet i det maksimale antal personer i lejligheden.

Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelser

Hyggelige dobbeltværelser med dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. Køleskab og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse.

Bemærk at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-2 personer.

Standard-værelser

Standard-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel. Tv med internationale kanaler. Strandtaske med pool- og strandhåndklæder. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse. Børn under 2 år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Antal personer: 1-2 personer.

Suiter

Suiter ved stranden. Soveværelse og opholdsrum. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe- og tefaciliteter. Kaffemaskine. Espressomaskine. Tv med internationale kanaler. Strandtaske med pool- og strandhåndklæder. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse og havudsigt. Der er en låge på terrassen. Børn under 2 år er inkluderet i det maksimale antal personer i suiten.

Antal personer: 2-3 personer.

Superior-suiter

Superior-suiterne består af et soveværelse og en opholdsrum. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel. Kaffemaskine. Espresso-kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Strandtaske med pool- og strandhåndklæder. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse. Børn under 2 år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Antal personer: 2-3 personer.