Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,1 ud af 10 baseret på 56 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
9,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
9,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Skøn beliggenhed ved vandet - dejligt værelse.
-
Ingen bemærkninger. Hotellet ligger meget tæt på lufthavnen, hvilket giver en del fly - men det vidste vi da vi bookede.

Bekræftet køb : 2024-06-01


9 ud af 10

+
Hotel ok super service, men læs nedenstående
-
Det er ikke helt fair at I ikke nævner at man på hotel har ca 25 30 indflyvninger i døgnet i 30 40 m højde til lufthavn. I bør anbefale ørepropper til Jeres kunder på Sigalas. Det er jo lidt floffy bare at skrive at hotel er tæt på lufthavn

Bekræftet køb : 2024-05-25


9 ud af 10

+
Meget autentisk græsk astmofære . Venligt personale . Pænt og rent
-

Bekræftet køb : 2023-10-07


8 ud af 10

+
Det ligger tæt på stranden. Hotellet havde alt det man skulle bruge og mere til.
-
Wifi forbindelse var dårlig på værelset.

Bekræftet køb : 2023-09-30


10 ud af 10

+
Dejligt personale.
-

Bekræftet køb : 2023-08-19


10 ud af 10

+
Vennlige ansatte, lekker frokost, beliggenhet ved stranden
-

Bekræftet køb : 2023-08-12


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-08-12


8 ud af 10

+
Friendly staff, excellent cleaning and the hotel delivered more than promised. Did not have any communication with Apollo - except regarding the transfer, as the pick up time was miscommunicated. Your service office cleared this with us after our homecoming.
-
They delivered 100%

Bekræftet køb : 2023-08-05


8 ud af 10

+
Beliggenhed lige til strand. Tilpas størrelse i rolige omgivelser uden for mange gæster. Dejlig morgenmad og lækre lokale snacks til frokost. Venlige ansatte i rengørings- og restaurants Teams.
-
Værelse uden udsigt, ja faktisk uden et reelt vindue man kunne kigge ud af. Et bestemt sted på værelset lugtede der ligesom af urin i perioder.

Bekræftet køb : 2023-07-29


10 ud af 10

+
Det er en meget hyggelig intim hotel med god mad og især morgenmaden er god. Fantastisk udsigt. Dejlig der er mange liggestole på stranden.
-
Alt var ok

Bekræftet køb : 2023-07-29


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

71% af gæsterne anbefaler

276 bedømmelser
Meget godt
 
182
Godt
 
61
Middel
 
17
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

15-07-2023

af Henrik A

Fantastisk beliggenhed og godt hotel

Fantastisk beliggende hotel med en placering helt ned ved vandkanten i Kamari. Hotellet ligger for enden af landingsbanen, og det var med nogen skepsis, at vi valgte Hotel Sigalas. Den skepsis blev gjort til skamme. Ganske vist lander flyene lige hen over hovedet på en, men lyden er ikke værre, end når et tog passerer på en station, og lyden er ikke meget højere. Flyene starter ved 6 tiden og slutter ved 1 tiden. Man skal nok regne ned 3-4 fly i timen, men som sagt ikke noget, man ikke kan leve med, med mindre man vil have total ro på end ferie. Vi boede på en stort lyst værelse, som hver dag blev rengjort af en yderst venlig rengøringskone. Hver dag blev der stillet en frisk flaske vand på værelset. Det øvrige personale var smilende og hjælpsomme. Morgenmaden blev serveret, når man havde krydset sine ønsker af. Priserne i bar og restaurant er lidt i overkanten - 3,3€ for 25 ml. sodavand og 6€ for en Corona øl. Deres wifi som de skriver er på værelserne er mildest talt dårligt - dårlig eller slet ingen hastighed. Man skal ud på fællesområderne, før det virker optimalt. Hotellet har en lille pool som er god til at køle sig ned i hvis ikke man er til havvand. På stranden har hotellet solsenge og parasoller til fri afbenyttelse. Vi havde ingen problemer med at finde ledige solsenge. Stranden er fyldt med sten, så det må anbefales at man tager nogle sko/sandaler man kan bade i. Alt i alt et hotel vi godt kan se os tilbage på engang.

 
04-06-2022

af Johnuhrskov Denmark

Vi kommer gerne igen

Vi kommer gerne igen. Dejligt hotel i udkanten af Kamari. Ang. fly, er det ikke noget der generede os, de var spændende og se på, og efter et par dage havde vi vænnet os til dem. Vi havde leget bil (Peugeot 108 aut Cab. 244€\uge) det er fint og vi sparede transferen. Værterne er super flinke og vi fik ombooked værelse uden bøvl. Morgenmaden var overdådig.

 
06-09-2017

af Kenneth K Lolland, Danmark

Hyggeligt lille hotel

Hvis du/i er til små, hyggelige hoteller direkte til stranden, så er Sigalas et bud. Stedet drives af en hyggelig ejer med et meget imødekommende, serviceminded personale, som altid smiler og er glade. Værelserne har de nødvendige faciliteter, der er gratis solsenge og strandhåndklæder, wi-fi og en morgenbuffet med godt udvalg. Eneste ulempe ved dette hotel er, at der kan forekomme nogen støj fra flyene, som lander/letter.....men det vænner man sig til i løbet af nogle dage. Hotellet ligger ca. 10 minutters gang fra den mere livlige strandpromenade ved Kamari.

 
23-08-2016

af mathildekdc

Fantastisk hotel 👏🏻👏🏻👏🏻

Jeg besøgte Santorini i august 2014 med min mor, og hun er netop hjemvendt efter endnu en rejse dertil, nu med hendes forlovede. De var mindst ligeså tilfredse som vi var tilbage i 2014, og hotellet havde fået en rigtig fin renovering med gode og betænksomme opdateringer på værelserne. Super hyggeligt hotel med dejligt personale og god placering 👍🏻

 
03-07-2016

af 287rikkep København, Danmark

Rigtig lækkert hotel

På hotel Sigalas er der rig mulighed at slappet af☺️ Personalet er super søde og yder en helt fantastisk service. Værelserne er flotte og bliver rengjort dagligt. Har man brug for hjælp så hjælper ejeren Yanis gerne med det. Flyene flyver meget lavt henover, men det genere på ingen måder da lyden kun er der i et kort interval. Vi synes det var sjovt at have mulighed for at se flyene så tæt. Husk badesandaler hvis du bader i havet, da her er mange sten. Vi kan også anbefale frokosten på hotellet... Simpelt og lækkert 😀