Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,4 ud af 10 baseret på 36 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,4 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,2 / 10
Mad og drikke
 
5,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
7,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Poolen
-
Selve hotellet var fint, men der var meget trafik støj fra den vej, der lå lige ud for hotellet. Derudover støj fra fly, der flyver tæt forbi hotellet, når de skal lande i lufthavnen, der ligger tæt på.

Bekræftet køb : 2023-08-19


8 ud af 10

+
-
Lå meget længere væk fra strand og bymidte en angivet, hvilket var to store kriterier, da vi valgte hotel

Bekræftet køb : 2023-07-29


5 ud af 10

+
Poolen og fredelig altan.
-
Poolbar kan være mere spændende. Frysepizza var ikke så spændende. Drinksene var ikke så spændende. Der var kun en pige i baren, som skulle stå for alt. Så man skulle altid vente på service. Manden som var chefen på hotellet, den ældre herre’s service kan være bedre. Han budte ikke rigtig velkommen da vi ankom. Der er ikke smil i ham. Nogle gange gad man ikke at henvende sic, fordi han altid så ret sur ud. Vi var ellers venlige og smilte til ham. Da vi skulle rejse, var der heller ikke tak fra ham, ikke nogle spørgsmål om vores ophold eller noget. Han bad kun om poolregning også var det det.

Bekræftet køb : 2023-07-22


10 ud af 10

+
Service, Renlighed og Pool
-
Morgenmaden kunne være lidt bedre. Flere valgmuligheder.

Bekræftet køb : 2023-05-27


7 ud af 10

+
-
Beskrivelse af beliggenhed

Bekræftet køb : 2023-05-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

54% af gæsterne anbefaler

356 bedømmelser
Meget godt
 
90
Godt
 
107
Middel
 
82
Mindre godt
 
38
Dårligt
 
39

5 nyeste bedømmelser

29-07-2023

af Kristian B

Hyggeligt hotel

Hotellet er hyggeligt og området omkring poolen er fint. Poolbaren er kedelig. Værelserne er pæne og rene - og ejeren,Gammelfar, var utrolig rar og serviceorienteret. Morgenmaden er den kedeligste og triste jeg har fået i 16 forskellige lande og på ca. 70 rejser.

 
09-12-2016

af MokeA Thisted, Danmark

God hotel med dårlig All inclusive

Var på besøg i en uge i Oktober i år. Det er et lille hotel i udkanten af Kamari. Der er ingen butikker eller restauranter i nærheden. De har All inkl. som er fra kl. 10.00 til 22.00 men deres all inkl. er en meget skrabet udgave. Vi må godt siger at der var en dårliste tilbud på all inkl. vi har oplevet indtil nu. Tilbud er baseret på lokal vin rød og hvidvin samt lokal øl eller, sodavand og 2 slags spiritus Raki og Usso. Hvis man vil tage noget efter kl. 22 så skal man til Kamari som holder lukket de fleste steder fra Oktober måned. Kok tænker ikke meget hvad man kan tilbreder af retter til sine gæster og ikke den store variation men normalt 2 slags retter, et lidt skrabet salat buffet og så er der spagetti med kødsovs til børn og andre der måtte fortrække dette. Jeg kan ikke finder mig i at man får ikke desert hverdag og spare også på frugter. Der findes kun vandmelon og æbler samt par gange var lokale apelsiner (smager rigtig godt).Vi må også siger at den mad de tilbreder smager godt. Til aften er der ej heller nogen udsøgte deserter og normalt kun 2 slag frugt som dessert, Det er den mest skrabet omgang all inkl. som vi har mødet. Vi ved godt at all inkl. i Grækenland er ikke fantasifuld men den der er mega sparsome. Hotellet ligger tæt på Santorini flyplads med støjen som var til at overse. Hotel og basen var rene og blev gjort fint rent på værelset, En stor plus er øen, som er en af de flotteste vi har set i Grækenland. Lokal bus har stoppested direkte uden for hotellet med bus 1 x pr time til Fira en super flot by ( øens hovedstad). Vi kan anbefale at tage tur til Fira (20 min kørsel) samt til Oia som er lidt på oens kant men rigtig besøges værd. Du skal tænke at tage en gel for håndvæske efter bustur da det var en meget gammel bus med odelagte pladser og meget beskidt. Man kan ikke forstå at de har så mange turister helle tiden på oen og indsætte dårliste busser på linien fra lufthavn til Fira!! Du skal også regne med masse turister i dette fantastiske by med flot solnedgang. Man kan også lege en lille bil da er rigtig mange rentacar firmaer rund på oen.

 
19-08-2016

af Anne J

Ægte græsk mad og super service!

Vi boede på Hotel Makarios i sommeren 16 og var alle yderst tilfredse med hotellet. Da vi ankom fik vi (min kæreste, mine forældre og jeg) tildelt værelser, som var placeret i stuehøjde - de var sådan set okay, men der var meget mørkt og den ene terrasses udsigt var en hvid væg. Vi gik derfor op i receptionen og talte med ejeren, som var rigtig venlig. Han fandt to nye værelser til os, som vi kunne flytte ind i dagen efter. De to nye værelser lå på anden sal med udsigt til poolen og havet. Maden på hotellet var perfekt! Hvis man er til græsk mad, så er Hotel Makarios stedet. Kokken (som også er medejer af hotellet) lavede forskellige græske retter til hvert måltid - kun morgenmaden skuffede lidt. Udvalget er ikke ret stort og de scrambled eggs smagte som om, at de havde været for lang tid på panden. Men alt i alt var det en god oplevelse at bo på hotellet - venligt personale, super lækkert græsk mad og hyggelig stemning :)

 
10-07-2016

af Lykkeskov Varde, Danmark

14 dage på Hotel Makarios, Kamari.

Pænt mindre hotel af alm. standard. Stenhårde senge, men det er man jo vant til i Grækenland. Værelset vi boede på i Annexet var pænt og stort og vi havde en stor dejlig terrasse. Vi boede 3 på værelset. Personalet på hotellet er super søde og rengøringen er i top. Poolen er pænt stor og vandet i den er rent og frisk. All-incl. maden er derimod mega dårlig og 14 dage med hotellets mad var for meget, vi måtte ud at spise andre steder mange flere gange end vi havde planlagt. Alle de gæster vi talte med på hotellet havde det på samme måde som os. Kedelig og billig mad både til frokost og aften og gentagelser på gentagelser. Samme køde, samme salat og til dessert altid kun frugt, enten æbleskiver og vandmelon eller appelsinskiver og vandmelon. En aften fik vi kun bananstykker, der var helt sorte !! Området omkring poolen er for lille, når hotellet er fuldt belagt. Der er ikke nok borde om aftenen ved pool-baren. Pool-baren lukker kl. 22.00 for all-incl. og fra kl. 22.00 - 23.00 er der egenbetaling. Herefter lukker baren. Der var ingen underholdning af nogen slags i de 14 dage vi boede der, heller ikke for børn. Legepladsen for børnene ligner noget, der er løgn, det samme gør tennisbanen. Der er konstant flystøj lige over hotellet. Hotellet ligger meget tæt på landingsbanen, så der er flystøj både ved landinger og ved starter !! Og det er hele dagen og meget af natten. Desuden er der meget støj fra gaden ved hotellet, både biler, knallerter, motorcykler, busser og ATWér. Hvis du vil gå ned i byen, er der ca. 15-20 min. gang derned. Der er ingen gode strande på Santorini, det er lavasand og sten og der bliver hurtigt dybt og med store bølger. Strandene er ikke børnevenlige som på andre græske øer. Vi kan ikke forstå, at nogen skriver det er et stille og roligt hotel, i hvert fald de 14 dage vi boede der var hotellet fuldt belagt, så der var kamp om stolepladser og skyggesteder ved poolen. Oveni dette flystøj og vejstøj konstant samt elendig mad. Vi ELSKER græsk mad, men maden på hotellet kommer ikke i nærheden af græsk mad. Men hotellet er billigt og rent og pænt og personalet er super søde.

 
26-05-2016

af janne e Karlslunde, Danmark

Pænt roligt sted i Kamari

Gode senge (2 stk enkelt senge , som vi bad om ) Dejlig stor balkon , m bord, stole , dog lidt kedeligt udsigt , men dog med en flot aften Sol . Flot ny renoveret badeværelse , og rene håndklæder verd dag , og pænt Rengøring . Og rent sengetøj flere gange ( vi gav stuepigen penge de første dage Og ved af erfaring at så gør de mere ,) All inkl . Mad drikke ok morgenbrød tørt , er en rister Rødvin så kedelig sur . Hvidvin god