1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Kombineret soveværelse og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Nogle 1-værelses lejligheder er beliggende i bygningen på den anden side af en lille vej, hvor der også findes en pool. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Værelsesstørrelse: Ca. 28 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning i sovesofa eller enkeltseng. De er beliggende i bygningen på den anden side af en lille vej, hvor der også findes en pool. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Ekstraopredning i sovesofa eller ordinær seng. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2 personer eller 2-4 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Nogle dobbeltværelser er beliggende i bygningen på den anden side af en lille vej, hvor der også findes en pool. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv og køleskab. Badeværelse med bruser og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse. Rengøring 7 gange om ugen.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer eller 2-3 personer.