Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 60 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-05-27


8 ud af 10

+
Rengøring dagligt. God morgenmads buffet
-

Bekræftet køb : 2022-10-01


9 ud af 10

+
Dejligt rent værelse ved en af de små pools, dog med en del trafikstøj. Super sødt personale over det hele. Super skøn morgenmad. Vi vil helt sikkert gerne bo der igen.
-

Bekræftet køb : 2022-09-03


8 ud af 10

+
God service og flinke medarbejdere.
-

Bekræftet køb : 2022-09-03


7 ud af 10

+
Håndklæde service til pool og strand og at sæbe mv blev opfyldt efter behov, så man ikke behøver tage det med hjemmefra. God service fra personalet
-
Havde bestilt en toværelset lejlighed, så der var mulighed for at sove i hvert sit rum. Men der var kun en dobbelt seng og en sofa. Den person som måtte sove på sofa, har nu fået ryg problemer

Bekræftet køb : 2022-08-27


9 ud af 10

+
Service
-

Bekræftet køb : 2022-08-06


10 ud af 10

+
Vi havde udsigt til poolen, men det var ikke den store pool ved receptionen og restauranten. Det var lækkert at bo ved den mindre pool hvor der var ro og ikke så mange mennesker
-

Bekræftet køb : 2022-06-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

791 bedømmelser
Meget godt
 
347
Godt
 
311
Middel
 
90
Mindre godt
 
34
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

30-09-2018

af AnniJ4 Kalundborg, Danmark

Dejligt hotel. Fantastisk service.

Vi var to par der rejste sammen. Da vi bestilte vores rejse hos Apollo var der kun en Studie lejlighed tilbage. Vi bestilte så den ene lejlighed og et hotelværelse. Da vi kom til hotellet og tjekkede ind,spurgte den venlige receptionist om vi rejste sammen,(hvilket jo var tilfældet) tilbød hun at opgradere os. Vi fik så en et værelses lejlighed og en studie lejlighed i samme bygning,helt uden beregning. Det er service. Hotellet er utroligt smukt , holdes fint rent ude som inde. Vi boede på den anden side af vejen af hoved hotellet. Vores et værelses lejlighed var rummelig. Dejlige senge. Og da vi ikke helt kunne finde ud af det med et dobbelt lagen som dyne, spurgte vi om det laves om. Lige med det samme kom vores søde service assistent og lavede det om. Der var morgenmad med i prisen. Sjælden har jeg set så dejlig morgen buffet. Venlig og i møde kommen personale.Priserne i poolbaren er meget høje. Bestemt et hotel jeg kan anbefale. Hvis jeg graver dybt for at finde noget negativt, er det servicet i køkkenet, manglede mulighed for at lave kaffe. Ingen vin glas.

 
23-05-2017

af Dorthe P Alcudia, Spanien

Dejligt familiehotel

Stort hotel med fine værelser. Særlig værelser beliggende på 1.sal. Hotellet har flere poolområder. Fungere fint. Dejligt hvis man kunne samle børnefamilier ved et poolområde. Morgenmaden er som al anden morgenmad syd på. Der er det hele. Brødet er kedeligt. God youghurt, kaffe og the. Kort til strand og Strandpromenaden . Er 4 stjerner vær.

 
07-08-2016

af ebj1910 Nivå, Danmark

Dejligt hotel.

Netop hjemkommet fra 1 uge på dette hotel. Dejligt ophold. Servicen er helt ok. Hotellet er fint. Værelserne er store og pæne. For lidt solsenge ved pools. Men områderne deromkring er flotte og skønne.

 
26-07-2012

af Marianne K Mørkhøj, Copenhagen, Denmark

Skuffet over hotellet som IKKE er 4 * - Men hvis man ser det som et 2* ..

Da vi er en fam på 4 som gerne vil bo sammen, fik vi en 2 værl. lejlighed på modsatte side af vejen i forhold til hovedhotellet. Så langt gemt væk som muligt. Der var en mikro lille altan med et bord og 2 stole, så vi kunne ikke sidde der ude alle sammen og evt spille kort som vi holder af, som fam. Vi havde morgenmad med i prisen - Men LAD VÆRE ... Det er en møg kedelig, smagsløs omgang... Og det er det samme hver dag. Og kommer du tidligt er det resterne fra dagen før man får, sådan virkede det i hvert fald på alle de tøre hjørner, som der så var på alt. Badet... var bitte lille.. Man kunne ikke bade uden af slås med badeforhænget, og bade uden brug af det, var alt vådt.. Håndklæderne kradsede... Men,, en god ting.. Der var en lille pool, uden bar og musik...... Vi "delte" den med kun 2 andre fam hele ugen, det var et stort plus.. Men.. Nej tak - Vi tager ikke til det hotel igen. Hvis du skal bo der, ligger der en resturant lige på hjørnet.. De laver god græsk mad, og ellers så er Prince på stranden super. Nå ja.. sengene var så hårde at ens arme sov, hvis man lagde sig på siden.

 
25-07-2011

af MikkelHG København

Vi var skuffede!

Aegean Plaza er ikke "4-stjernet" som Apollo Rejsers materiale ligger op til. Vi fik først anvist et mørkt værelse ud mod en baggård, men fik et andet værelse efter at vi havde klaget til hotellet. Man skal være klar over, at man kan få anvist et værelse i et andet byggeri, væk fra hovedbygningen, samt at der er værelser i halvt kælderplan i hovedbyggeriet, som ikke får sol. Servicen fra personalet var dog fin, og der blev gjort rent på værelset hver dag, hvilket er lidt "overkill".