Bedømmelse af Mykali

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 65 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
6,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Lille hyggeligt hotel med god beliggenhed
-
Morgenmad var skrabet og uden variation

Bekræftet køb : 2021-07-10


10 ud af 10

+
Hotelpersonalet, poolen og poolbaren
-
Sengene (madrasserne var ret hårde)

Bekræftet køb : 2021-07-03


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Morgenmaden lader meget tilbage at ønske !! Det var kønsløst. Godt man havde dåseleverpostej og rejeost med, da jeg havde hørt det på forhånd !

Bekræftet køb : 2019-10-05


8 ud af 10

+
Udsigten
-
Bedre senge, afskærming mellem terrasser. Frisk juice til morgenmad.

Bekræftet køb : 2019-09-28


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-28


10 ud af 10

+
Personalet, udsigten, beliggenheden
-
Bedre morgenmad og aftensmad Reparation af tennisbanen

Bekræftet køb : 2019-09-21


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-21


10 ud af 10

+
Fantastisk udsigt Sødeste personale Pænt og rent
-
Aftenafgang med bussen Forbedre adgangen til stranden

Bekræftet køb : 2019-09-14


7 ud af 10

+
Beliggenhed og meget venligt personale
-
Hotellet var meget plaget af hvepse, det var umuligt feks at sidde ude og spise. Der var virkelig mange af dem. Vi var på samme hotel for nogle år siden og der var der den samme problematik. Mit forslag er at få fjernet de Hvepse.

Bekræftet køb : 2019-09-14


8 ud af 10

+
udsigt over havet
-

Bekræftet køb : 2019-09-14


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

46% af gæsterne anbefaler

98 bedømmelser
Meget godt
 
27
Godt
 
26
Middel
 
28
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

02-08-2018

Indlæg af Emilmik Holbæk, Danmark

Hyggeligt hotel med smuk udsigt

Vi har været 4 piger afsted og har boet en uge på hotel Mykali og kan kun anbefale det. Personalet er meget søde og imødekommende og prøver til enhver at hjælpe. Værelserne er små, men her er pænt og rent. Poolen er stor og udenoms arealerne er pæne. Morgenmaden er enkel, ikke af dansk standard, men udemærket i forhold til de anmeldelser vi har læst. Kan kun anbefale at leje en bil og se den dejlige ø. Vi havde tre dage med bil, hvilket var rigeligt for os. Kan efter en uge konstatere ,at vi bor bedst ved byen Pythagorio.

 
22-07-2018

Indlæg af williamkoch Rønne, Danmark

Turistklasse hotel med lav standard

Først det positive om Hotel Mykali. Hotellet ligger fredeligt og tilbagetrukket fra hovedvejen ca. 2 km. Fra Pythagorion med en dejlig udsigt ud over havet med Tyrkiets kyst i det fjerne. Hotellet har en fin pool med solstole og en ok poolbar som er bemandet hele dagen hvor man kan købe drikkevarer og små frokostretter. Hotellet har også en ældre lidt slidt tennisbane med asfaltbelægning. Derudover er der prisen på en uges charterferie, som er meget billig. Vi rejste med Apollo i juli 2018 bestilte i maj og gav ca. 4.500 kr for en uge pr. person. Det er vel stort set hvad flybilletten burde koste (og hvad en flight only til Mallorca ofte koster) altså har en uges hotel inkl. morgenmad vel stort set været gratis. Så til det negative, for når man først er kommet frem giver det en jo ikke en god oplevelse bare fordi turen har været billig. Og et råd til Apollo kunne være at sætte prisen 500 kr op og give dem til hotellet så der var råd til morgenmad af en rimelig kvalitet. Nå men her er lidt oplevelser, meget små værelser med en ældre slidt indretning. Sengene er af virkelig ringe kvalitet med meget meget hårde springmadrasser. Badeværelser er meget små og af ringe kvalitet. f.eks. Var bruseforhæng 30 cm for kort for at nå ned til gulvet hvilket gjorde at der kom masser af vand ud på gulvet uden for brusekabinen, håndbruser kunne ikke sættes fast i et beslag på vægen så man skulle stå og holde den i hånden ( dette bevirker at man må slukke for vandet når man skal sæbe sig ind, meget vandbesparende men for st sige det lige ud - pisse irriterende og giver en ringe ferie oplevelse) toilet virkede ikke den sidste dag og vicevært lykkedes ikke med at reparere så vi skyllede ud med en gulvspand efter eget forslag til receptionen for at løse problemet mens vi var på værelset. Gammel og dårligt virkende aircondition på værelset. Dette er bare et par eksempler som beskriver den lave standard på værelserne. Herudover er morgenmads buffeten så ringe at den set med vores øjne var uappetitlig og meget af maden uspiselig i forhold til dansk morgenmadsstandard. Et eksempel var den græske yoghurt som de dage vi prøvede den var meget grynet og havde en mærkelig konsistens sammenlignet med en græsk yoghurt købt i et dansk supermarked. Kort beskrevet er morgenmads buffeten noget være “hundeæde”

 
05-10-2017

Indlæg af 836jetteg Gilleleje, Danmark

Rigtig dejligt hotel

Det er et rigtig dejligt hotel, dejlige værelser og fint badeværelse. Meget behageligt personale. Super dejlig pool. Fantastisk udsigt. Ligger tæt på den bedste by på Samos nemlig den hyggelige Pythagorion.

 
13-08-2017

Indlæg af baldervagn Karrebæksminde, Danmark

Super dejligt hotel

Sidder her på altanen med den pragtfulde udsigt som kan nydes (i skygge) til omkring middagstid her er helt stille og roligt samt man kan tage en svalende dukkert i poolen ( dog er der ikke solstole nok til alle) men kan kun anbefale et ophold her

 
04-03-2016

Indlæg af hans jørgen n Randers, Danmark

Beskidt pool og dårlig mad

Besøgte hotellet i juni 2015. Poolen var beskidt og blev ikke ren gjort under vores ophold.Elendig mad, simpel morgenmad. Husk at få en kvittering når i betaler, ellers risikerer i at blive afkrævet en ex. gang ved afrejsen. Bemærk 2 km til byen - Pytagorion.