Bedømmelse af Kouros Seasight

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 44 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
genneralt det hele minus lufthavnen i baghaven øv øv
-
jeg forstår ikke at man intet fortæller om beliggenheden i forhold til lufthavnen som ligger i baghaven. blev meget overrasket da første fly startet og fløj ind over det var lige så vinduerne rystede. min kone og jeg havde valgt hotellet som et et emne til da vi skal købe 8 voksne og tre børn til næste år. så pga. beliggenhden bliver det ikke Kouros bay. så mit forslag til jer, vær ærlig om beliggenhed. vh hilsen Frank Christensen.

Bekræftet køb : 2019-10-05


8 ud af 10

+
alt
-
nej

Bekræftet køb : 2019-09-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

77% af gæsterne anbefaler

122 bedømmelser
Meget godt
 
53
Godt
 
50
Middel
 
15
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

22-07-2019

Indlæg af Anjalund Ballerup, Danmark

Dejligt hotel

Vi boede en uge på hotellet og har kun godt at sige. Morgenbuffeten var fin og varierede lidt fra dag til dag. Værelset var fint til to personer og rengøringen gjorde det godt. Dejlig pool, strand med kombi af sand og sten, ikke for meget vandsport og solsengene var i to rækker, så det føltes ikke så tæt. Personalet var søde og hjælpsomme og de tre tjenere på restauranten var imponerende og effektive. Selvom hotellet ligger ved lufthavnen så generede det ikke, men var bare sjovt. Gå til byen på 20 min, taxa retur 5€. Tager også ca 20 min at gå til akvædukten. Det hele kan anbefales!

 
03-08-2016

Indlæg af metteb229 Taastrup, Danmark

Kanon hotel tæt på strand og by.

Hotel der matcher alle behov - dog ikke luksus . Værrelser af nogenlunde størrelse og en fin lille altan. Rigtig go resturant der har hvad man ønsker til fornuftig pris . Pool er ren og ikke overfyldt. Strand i gå afstand. Med meget lækkert og klart vand. Service minded og meget venligt personale.

 
01-09-2015

Indlæg af Bulbotto Fredericia, Danmark

7ende ophold

Som skrevet har jeg været der 7 gange, og kommer helt sikkert igen.de har et fantastisk personale, og en stor pool hvor der altid er plads til at ligge ved.kan også varmt anbefale maden på resturanten.

 
29-03-2014

Indlæg af Majse B Fredericia, Danmark

Skønt hotel

Elsker kouros Bay hotel , har boet her 5 gange og er lige tilfreds hver gang .. Personalet er så søde og hjælpsomheden er stor hos alle .. Hotellet ligger nærmest på stranden , pool området er dejligt med poolbar . Hotellet har restaurant med skøn mad også morgenmaden er god. Gode værelser alle med altan , værelserne er ikke store men fine nok til to . Der er meget roligt om natten , ingen larm fra barer eller lignende .. Al livet ligger en gåtur væk på ca 15 minutter , så når man en hyggelig havneby med shopping og gode restauranter .

 
09-10-2019

Indlæg af Heidi H Lakselv, Norge

Flott anlegg/amazing hotel

Very nice hotel to stay in. Breakfast was very good, new things every day. Poolbar staff was very friendly, they did services at the beach also🤩. Short way in to Pythagorio. Staff at the hotel is very helpfull, from we take contact regarding reservation, until we left Samos. Very nice place to stay😁😁