Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,8 ud af 10 baseret på 5 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,8 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,8 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,2 / 10
Service
 
7,4 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Restauranten ved havet
-

Bekræftet køb : 2022-07-30


8 ud af 10

+
Super aftensmad i taverna ved havet. Forskelligt hver aften, så vi fik prøvet det græske køkken. Altid to options, og brød og salat som starter, så et kræsent barn også kunne være med. Dejlig roligt i pool området.
-

Bekræftet køb : 2022-07-30


9 ud af 10

+
Den gode service fra personalet og de værelserne, som havde en meget fin størrelse.
-

Bekræftet køb : 2022-07-23


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-07-23


2 ud af 10

+
beliggenhed, tæt på strand
-
Aldrig mødt sådan uhøfligt personale. Meget uhøflig mand i receptionen Køkken personale meget vred og ikke engang reagere på gæsternes "godmorgen" Kun svinekød til aftensmad hele uden mulighed for at vælge noget andet. Jeg har betalt 16 evro på en aftensmad. de servedere kun de billigsgste retter som koster 8 euro i menuen. i den sidste aften fik jeg endelig fisk. den kostede 6 euro. Jeg betalte for meget for det, jeg fik Pool er meget beskidt, jeg svømmede der kun to gange Dette var min fjerde tur til de græske øer, men dette sted ødelagde alle mine ideer om en græsk venlighed og god service Beskrivelsen på dit websted er ikke sand, min ferie var fuldstændig ødelagt Jeg har rejst med Apollo før, og alt var fint, men denne gang er det en kempe stor skuffelse

Bekræftet køb : 2022-07-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

108 bedømmelser
Meget godt
 
69
Godt
 
24
Middel
 
10
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

02-06-2022

af henriks139

Vidunderlig stemning

Vi tilbragte fem dejlige dage på Hotel Anema. Vi har sjældent mødt så venligt og imødekommende personale. Skønt at gå ned og spise i restauranten ved havet og så op til baren bagefter. Kan varmt anbefales!

 
01-10-2017

af zenjalonekaterinan Hvidovre, Danmark

Hyggelig og familiært

Super hyggeligt lille hotel. Pænt og rent. Søde medarbejdere og god service. Tervanna helt nede ved vandet. Kort afstand til at komme ud og vandre. Da jeg var der var der stort set kun grækere der var på ferie. Nød at der ikke var en masse hoteller og bar. Tak for en fantastisk ferie.-en uge er ikke nok.

 
03-09-2017

af rikkekitt

Yoga course

Such a nice place by the sea, great hospitality, the staff is so helpful and warm, and of course sweet sexy waiters ūüėäūüĎĆūüŹĹ Jeg var afsted med en gruppe på yoga og meditationsferie, de har smukke naturomgivelser tæt på, og mange fine steder at fordybe sig i stilhed. Derudover ligger der mange charmerende autentiske græske byer tæt på, så der er mulighed for både by og natur. Sjældent har jeg oplevet så meget personlighed på et hotel, de ansatte er jeg på fornavn med efter et par dage, og de er så søde og hjælpsomme. Varme smukke mennesker.

 
23-04-2020

af islandlore08 Cleveland, Ohio

Beautiful hotel, great location, excellent on-site outdoor restaurant

I was able to make a very last minute reservation and the woman at the concierge desk was very kind, and accommodating. She even offered a reduced rate. Our room was clean and comfortable with a small kitchenette and excellent air conditioning. We could sit on the balcony and see the ocean. The pool was clean and wonderfully refreshing and the bartender, amazing.We ate many meals at the wonderful on-site seaside restaurant. We were in town for a wedding and really enjoyed our stay. The onsite laundromat, was very convenient too. The complimentary breakfast and morning coffee was welcome!

 
23-08-2019

af Trsfgh

Amazing stay

This hotel offers you an unforgettable and relaxing experience.The location is great,people who work there are very friendly and always ready to help you.The pool bar and the restaurant are excellent.There is a variety of traditional drinks and food.Reasonable prices and great quality.