Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 66 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Service og beliggenhed
-
Værelset. En lille mangelliste med småting: Perlatorer på vandhaner Opvaskebørste og opvaskemiddel Hyldeplads i skabe (kun bøjleplads) Dør til badeværelse svær at lukke og lukke op Vinglas Mangelfuld glas og bestik Hvad skal man med kogeplader når der hverken er potter eller pander?

Bekræftet køb : 2023-09-23


7 ud af 10

+
Personale, service
-
Vandtemperaturen i bruseren var umuligt at regulere. Der var mange myrer på værelset

Bekræftet køb : 2023-09-16


10 ud af 10

+
Hyggeligt lille hotel. Pool område rigtig fint. Godt værelse med stue/køkken med køleskab til egne mad og drikkevarer.
-
Der var ikke noget, der ikke levede op til vores forventninger. Vores værelsesnøgle passede dog også til et andet værelse - hvilket er ufedt!

Bekræftet køb : 2023-09-16


8 ud af 10

+
Hyggeligt, ikke så stort og meget venligt personale også ligger det tæt ved vandet.
-
Dårlig seng på vær 207, lå direkte på fjedrene men personale kom på anmodning med en top madras.

Bekræftet køb : 2023-09-16


8 ud af 10

+
Meget sødt personale og roligt sted til at komme ned i gear.
-

Bekræftet køb : 2023-09-16


5 ud af 10

+
Den utrolig søde receptionist, som kom med gode tips til ture, var utrolig høflig og smilende. Beliggenheden var fin i forhold til byen.
-
Rengøring ved ankomst, brusehovedet sprøjtede til alle sider, vinduerne var svære at lukke p.ga gamle lukke hængsler. Og så var altanen så lille vi knap kunne være 3 derude. Og så var der ingen køkkenfaciliteter, til trods for billeder af kogeplader og emhætte i Apollos billeder. Meget misvisende.

Bekræftet køb : 2023-09-02


4 ud af 10

+
Damen i receptionen.
-
Der var beskidt og snusket Kun få værelser havde udsigt til "noget " andet end de andre altaner

Bekræftet køb : 2023-09-02


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-02


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-08-19


7 ud af 10

+
søde og imødekommende
-
Der var en rigtig fin poolbar på hotellet - men de kunne godt servere lidt mere end blot en tør sandwich. Det var meget ønskværdigt, at der f.eks var is - og lidt flere små-retter. Hun kedede sig bravt bag disken, jeg er sikker på, at hun ville sætte pris på lidt mere at lave :)

Bekræftet køb : 2023-08-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

117 bedømmelser
Meget godt
 
72
Godt
 
29
Middel
 
10
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

12-08-2023

af nokkedk Danmark

Hyggeligt hotel

Hyggeligt hotel som ligger perfekt i forhold til byen og havet. Personalet er utroligt søde og hjælpsomme. Værelserne trænger til en kærlig hånd og sengene er hårde - men det er et dejlig sted, som vi gerne vil besøge igen. Gå ind i gaderne bag hotellet og find de små lokale restauranter - de laver det lækreste mad. Byen er ikke så turistet, hvilket er et stort plus.

 
14-08-2022

af jenschristiana2022

Familie ferie på Samos med teenagere

Vi var to voksne to og teenagere på hotellet i uge 29, 2022. Stort set alt var som vi havde håbet og forventet. Vi har tidligere bruge store all-incluisive hoteller, men nu da børnene er blevet store, ville vi egentlig helst slippe for larmen i en spisesal med 100 til 200 andre gæster til både morgen og aftensmad. Derfor ville vi gå efter et lille og mere hyggeligt hotel. Vi fandt "Anema By The Sea" i Karlovasi hos Apollo. Jeg tjekkede straks hvordan anmeldelserne her på Trip Advisor så ud, og der var stort set kun gode anmeldelser. Det som der blev lagt vægt på var at servicen var god, hvilket jo er vigtigt. Og vi må sige at hotellet levede op til forventningerne med undtagelse af ét punkt, nemlig poolen. Det var ellers en fin pool som passede godt til hotellet, men desværre var der flere dage hvor personalet ikke havde fået fjernet blade og døde insekter fra natten / dagen før. Vi var også udsat for at der ikke var blevet gjort rent ved bordene ved poolen fra dagen før, hvor det stadig lå spildt is mm. både på bordene og på fliserne. Tilgengæld var servicen omkring værelserne (vi havde to) upåklagelig. Der blev gjort fint rent hver dag, og personalet var altid smilende og høflige. Vi fik endda lov at beholde det ene værelse 3 timer ekstra på hjemrejsedagen uden beregning. Morgenmaden blev serveret i et lille men hyggeligt lokale med 10 - 12 runde borde med plads til ca. 4 personer pr. bord. Det var lige hvad vi havde håbet, som kontrast til de store all-inclusive steder. Der lå et fint supermarked 5 minutters gang fra hotellet, hvilket vi brugte til at købe vand og lidt brød og pålæg til frokost. Der var nemlig køleskab på værelserne, så man kunne godt købe ind til et par dage af gengen. Så hvis der lige havde været helt styr på det med rengøring i og omkring poolen havde karakteren været helt i top.

 
02-06-2022

af henriks139

Vidunderlig stemning

Vi tilbragte fem dejlige dage på Hotel Anema. Vi har sjældent mødt så venligt og imødekommende personale. Skønt at gå ned og spise i restauranten ved havet og så op til baren bagefter. Kan varmt anbefales!

 
01-10-2017

af zenjalonekaterinan Hvidovre, Danmark

Hyggelig og familiært

Super hyggeligt lille hotel. Pænt og rent. Søde medarbejdere og god service. Tervanna helt nede ved vandet. Kort afstand til at komme ud og vandre. Da jeg var der var der stort set kun grækere der var på ferie. Nød at der ikke var en masse hoteller og bar. Tak for en fantastisk ferie.-en uge er ikke nok.

 
03-09-2017

af rikkekitt

Yoga course

Such a nice place by the sea, great hospitality, the staff is so helpful and warm, and of course sweet sexy waiters 😊👌🏽 Jeg var afsted med en gruppe på yoga og meditationsferie, de har smukke naturomgivelser tæt på, og mange fine steder at fordybe sig i stilhed. Derudover ligger der mange charmerende autentiske græske byer tæt på, så der er mulighed for både by og natur. Sjældent har jeg oplevet så meget personlighed på et hotel, de ansatte er jeg på fornavn med efter et par dage, og de er så søde og hjælpsomme. Varme smukke mennesker.