Anema by the Sea

På Anema by the Sea bor du mellem bjergene og havet. Her er stemningen afslappet og du bor i gåafstand til stranden og havnen i Karlovasi. Oplev en rolig ferie, nyd livet ved poolen eller gå på opdagelse i det naturskønne landskab.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Ikke ret mange ved poolen. Dejligt når vi var flere afsted
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Velkommen til det familieejede hotel Anema by the Sea! Hotellet, som ligger tæt på havet, tilbyder hyggelig og komfortabel indkvartering i Karlovasi. Hotellet har et poolområde med en pool med en mere lavvandet sektion for børn. På solterrassen omkring poolen er der solstole, parasoller og en poolbar, hvor man spiser morgenmad.

Hotellet har en taverne, Meltemia, nede ved havet, hvor du kan spise græske retter til lyden af bølgerne fra havet. For at komme til tavernen skal du krydse en trafikeret vej. Middagen, der indgår i halvpensionen, serveres her. Du kan også spille tennis på hotellet.

Gratis wifi på fællesområder. Receptionen er åben i dagtimerne. Hotellet ligger i gåafstand fra havnen i Karlovasi, hvor der er et par barer og cafeer men også omkring hotellet er der et pænt udvalg af restauranter og barer.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Middagen med halvpension serveres i tavernen Meltemia nede ved havet. Færdig menu og menuen varierer fra dag til dag.

Værd at vide

Alle bådudflugter afgår fra Pythagorion. Transfer fra Karlovassi indgår i prisen, hvis du vælger at booke udflugten med transfer.

Alle hoteller i Karlovassi

Samaina Inn

All Inclusive-hotellet Samaina Inn på Samos ligger i charmerende og rolige Karlovassi. Lige ved siden af hotellet ligger en lille stenstrand, og hotellets pool er beklædt med palmer. Der arrangeres forskellige aktiviteter og underholdning på Samaina Inn. Benyt lejligheden til at øve din serv på tennisbanen.