Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 22 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,5 / 10
Service
 
9,7 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-24


10 ud af 10

+
ÅiiåBeliggenhed
-
El forbrug bør tilvælges og ikke. Fravælges El spild at facadeoplyse HELE natten

Bekræftet køb : 2021-10-17


10 ud af 10

+
Det hele var fint - venligt personale - fint værelse
-
Ingenting

Bekræftet køb : 2021-10-04


10 ud af 10

+
Belægning
-
Kvalitet af morgenmad, lidt mindre muligheder men bedre kvalitet

Bekræftet køb : 2021-09-15


9 ud af 10

+
-
svimmingpolen var meget kold

Bekræftet køb : 2021-09-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

68% af gæsterne anbefaler

2570 bedømmelser
Meget godt
 
1507
Godt
 
722
Middel
 
248
Mindre godt
 
68
Dårligt
 
25

5 nyeste bedømmelser

12-09-2021

af DorteS132

Godt hotel, fin beliggenhed og meget serviceminded personale

Pænt og velholdt hotel, meget tæt på Rhodos by. Skøn beliggenhed lige ved stranden. Personalet er generelt meget venligt og serviceminded. Svenske Marie tog sig godt af os i restauranten, hun er meget imødekommende og hjælpsom og gør det super godt! Det er en stor ulempe, at der ikke er nok liggestole ved de forskellige pools, men heldigvis er der mange ved stranden.

 
04-09-2021

af Kvistorf Kvistgård, Danmark

Dejligt hotel ūüėćūü§Ē

Skønt hotel ūü•į skøn udsigt fra værelset. Maden er varrieret og lækker, noget for enhver smag. Dejlige drinks. De sødeste tjenere og bartender ūüćłūü•ā daglig rengøring på værelse. Der var ikke noget at klage over. Eneste ulempe er hvis du skal ha en solstol ved poolen skal du stå tidligt op og stå i kø inden kl 8 ūü§Ē jeg kommer gerne tilbage

 
28-08-2021

af Mathias R København, Danmark

Madforgiftning, mærkelig all-inclusive og ringe rengøring

Vores uge på Rhodos horizon resort var meget blandet. Selvom vi har haft all inclusive, er det ikke rigtig noget man mærker, når man skal betale for drinks efter 23 og minibaren eller hotelartikler som shampoo og bodywash ikke bliver fyldt op - det må man selv købe. Der er ikke nok liggestole til poolen og man bliver nødt til at stå op 8.00 for at få en plads - folk står simpelthen i kø. Maden ved buffeten smager ok, men min ven og jeg endte med en rigtig slem omgang madforgiftning, hvilket endte med dårlig nattesøvn og meget opkast og et dårligt tilredt toilet. Vi spurgte om rengøringsservice til toilettet to gange den dag, da det overhovedet ikke blev gjort ordentligt første gang. Det viser lidt om niveauet. Beliggenheden er dog super og det meste personale er utrolig venligt

 
22-08-2021

af kimkochf København, Danmark

Godt og velbeliggende voksenhotel i Rhodos By

Hotellet er pænt og velholdt, rengøringen er god, dog sent på dagen. Personaler i barer og restaurant er meget hjælpsomme. Til måltiderne blev vi ofte betjent af Marie, som gjorde et fantastisk arbejde. Generelt er maden god og varieret, noget for enhver smag. Desværre er de forskellige nationaliteter, gæster, ikke alle lige gode til at følge de Corona restriktioner der er i brug, de forskellige rejsebureauer bør gøre en større indsats og informere bedre så alle forstår budskabet. Der er mangel på liggestole ved swimmingpool områderne. Fint med liggestole på stranden.

 
15-08-2021

af PiaRasmussen Ballerup, Danmark

Tobaksrygning trækker voldsomt ned, God mad og fin service

Der må ryges ved ALLE 3 pools samt lige udenfor buffetrestauranten og lige uden for dørerne, det ene sted hvor man ikke måtte ryge (Belvedere Bar). I de 14 dage vi var der, var vi ikke ved poolen overhovedet, da det var en pine blot at gå forbi, når vi skulle spise eller i baren. I restauranten var vi nødsaget til at sidde allerbagerst, da vi ellers også kunne lugte tobaksrøgen når vi skulle spise. Virkeligt afskyeligt. selv på altanen kunne vi ikke sidde og nyde en kold øl da der blev røget på de andre altaner. De steder i Spanien vi normalt rejser til kan de godt finde ud af at lave begrænsede rygeområder, Det er måske på tide at I lærer noget af dem? Vi var dog MEGET imponeret over Nikitas som holdt HELE området ved stranden så flot fra morgen til aften hver eneste dag. Samt også havde fundet min powerbank som jeg glemte ved stranden. Tusinde tak Nikitas. Det var også en fornøjelse at blive betjent af Marie i restauranten. Megen positiv opmærksomhed til gæsterne og god kundeservice. Tak Marie. God mad og fin service.