Bedømmelse af Rhodos Horizon City

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

68% af gæsterne anbefaler

2321 bedømmelser
Meget godt
 
1321
Godt
 
679
Middel
 
230
Mindre godt
 
67
Dårligt
 
24

5 nyeste bedømmelser

02-09-2020

Indlæg af MariaIngrid_DK

Skøn udsigt

Super fin beliggenhed, flot udsigt, tæt på byen. Vi lejede en Fiat 500 cabriolet til 35 euro for 1 dag hos Zeus biludlejning. Kørte ned langs østkysten til tsampika stranden. Fik koldt at drikke på stranden/havnen i Lindos, 4 m. fra strandkanten. Tog en dukkert i det varme vand. Kørte til vestkysten. Spiste frokost på restuarant Amythita. Vi oplevede desværre tit kø ved baren. Maden var trist, men der er mange spisesteder i nærheden. Vi besøgte El Toro steakhouse, der serverede bøffer på niveau med Mash. Hotellets a la carte restuarant er virkelig ringe - spring den over. Det blæser ofte ved vestkysten, men ved Belvedere poolen fandt vi læ. Vi boede på værelse 123 med havudsigt. Et dejligt hjørneværelse, med knap så meget støj fra gangen. Bilstøj følger med fra vejen. Alt i alt et dejlig hotel, rengøringen var i top, og personalet var meget hjælpsomme. Hotellets håndtering af Covid var prisværdigt. Tak for en dejlig ferie.

 
08-08-2020

Indlæg af Marcusrm01 København, Danmark

Gennemsnitligt og ikke 4-stjernet.

Jeg besøgte hotellet i august 2020 i en uge. Hotellet er gennemsnitligt. Værelserne er meget flotte og rene, og hotellet er generelt meget moderne, og det er nogle flotte pools, og det er en fed privatstrand. Derudover er det gode senge - man får en god nattesøvn, og der er gode barer. Dog er det på ingen måde et 4-stjernet hotel. Jeg har været på adskillige 4-stjernede hoteller på Rhodos, og dette var uden tvivl det dårligste af dem. Efter at have læst anmeldelser om hvor god maden var på hotellet, tænkte jeg da også, at det var godt, men maden er elendig. Den er tør og uden smag. Derudover er der næsten ingen græske specialiteter. Min kæreste og jeg havde ‘All inclusive’ i 7 dage, men vi endte med at spise ude i byen 4 af dagene, da maden var så elendig på hotellet. Hvis du gerne vil opleve god, græsk mad, er dette ikke hotellet for dig. Vi var velvidende om, at under corona-pandemien, vil der være nogle restriktioner, og dem vil vi selvfølgelig følge. Problemet var bare, at man ikke blev oplyst om disse restriktioner - derfor var det svært at følge dem. I buffeten måtte man ikke tage noget selv, men dette var ikke oplyst på skilte eller lign. så derfor tog vi noget juice selv, da det lignede, at det var selvbetjening. Det, der lignede chefen, kom derefter løbende og råbende hen i mod os, som om vi havde brudt ind i hans hus. Denne chef i buffeten var generelt meget modbydelig og råbte meget af sine medarbejder. De andre, der arbejdede på hotellet, var ellers meget flinke, og servicen var generelt meget fin. Denne mandlige chef i buffeten skal dog virkelig lære noget om service og om lederegenskaber. Meget ironisk gik han derudover rundt og irettesatte folk ift til corona-restriktioner, men flere gange brugte han ikke selv handsker eller maske, da han øsede mad op i buffeten, som de andre medarbejdere gjorde. Da vi ankom på hotellet, fik vi fortalt, at vi ville få havudsigt. Min kæreste og jeg var utrolig glade over at få dette at vide, men da vi ankom til værelset var udsigten modsat havet. Så ingen havudsigt. Derfor gik vi ned og hørte, om der var sket en fejl, men det var der ikke - vi havde åbenbart ikke havudsigt alligevel. Dette er dårlig markedsføring. Tilmed er antallet af solstole minimalt. Hvis du ankommer til en af de tre pools efter kl. 10, kan du godt regne med, at du ikke kan få en plads. Der var flere dage, hvor vi ikke kunne få en plads, da der var for få solstole. Folk spærrer deres solstole med håndklæder, og hotellets regler om dette bliver på ingen måde håndhævet. Et lille tip vil også være som hotel at oplyse lidt mere, om at I har en tennisbane. Denne brugte vi en del, men det var ved en tilfældighed, vi fandt ud af at den eksisterede. Alt i alt er det ikke et hotel, du skal besøge hvis du regner med, at det er 4-stjernet, eller regner med god, græsk mad eller regner med en solstol efter kl. 10.

 
08-08-2020

Indlæg af Annaduus

Fint og moderne hotel med mangler

Fint og moderne hotel - dog nogle mangler. Maden er generelt mindre god. Den er ikke specielt græsk og heller ikke så appetitlig. Dette gælder for både morgenmad, frokost, aftensmad i buffeten og aftensmad på hotellets restaurant. Tjenerne er venlige - dog havde vi også nogle dårlige oplevelser. Ved buffeten må man ikke tage maden selv (grundet corona). Dette gælder også drikkevarerne, som ellers er ubemandet, således at det indikerer, at det er selvbetjening. Da vi selv tog drikkevarer kom det øverste hoved af buffeten hen til os og skældte os ud. Det er dårlig service, da det ikke var indikeret nogle steder. Derudover skælder han sine ansatte ud foran alle gæsterne, som ellers gør et fint arbejde. Ydermere er der en stor mangel på liggestole. Står man ikke klar ved poolen ved åbningstid, skal man ikke regne med at få en liggestol (gælder ved alle tre pools). Hvis man er heldig at få en plads ved poolen, er det super lækkert at sole sig og bade. Der er oftest frie liggestole ved stranden, men der er meget vind og høje bølger de meste af tiden. Baren er fantastisk, og bartenderne er gode til at lave drinks, der smager godt! Hotelværelserne er flotte, moderne og ligner billederne. Sengen er dejlig at sove i, og der er intet at klage over. Badeværelset er ligeledes meget fint og rent.

 
05-09-2019

Indlæg af Annette L Høje-Taastrup, Danmark

Fantastisk beliggenhed og udsigt

Dette hotel ligger lige ud til stranden, og har egen strandbar og masser af solsenge på stranden. Du bor tæt på den gamle by og havnen. Du kan gå til alle seværdigheder. En tur op på Rhodos Hill er også en tur værd. Maden på dette hotel er fin. Bor du der i to uger, vil jeg anbefale, at man benytter sig af restauranten, da menuen er den samme hver uge. Det ville være fint, hvis de kunne have 14 dages skift i menuen. I restauranten har de en skøn ung tjener, som du bør møde. Han hedder Stavros. I baren ved receptionen (hovedbygning) er der det skønneste par, som møder dig med store smil fra de åbner kl 17 og til baren lukker. Værelserne er fine. Husk at bestille havudsigt. Der findes et meget lille antal familie værelser, og de har den bedste beliggenhed, så er i 4, som har lyst til at bo sammen, så hør om muligheden. Eneste dårlige ved dette hotel, er de få pladser ved poolen. De første 11 dage stod folk i kø fra kl 7.30, og poolen åbner først kl 8. Når den åbnede var der løb mod solsengene og næsten hver dag ballade. Efter de mange dage begyndte pigerne i receptionen at lægge sedler på solsengen kl 8.30, og nåede du ikke tilbage, ja, så var de super gode til at fjerne håndklæder, så nogle andre kunne få pladsen. Det hjalp med det samme. Allerede dagen efter var køen kortere. Der var dog flere som blev liggende til kl 9, for så skete der ikke noget. Nogle havde pladser resten af dagen, men brugte dem ikke. De gik på stranden og kom tilbage kl 16, for at hente deres håndklæder. Der er i højsæsonen ikke solsenge nok ved de tre pools. Der er et lille fitness center. Eneste dårlige er, at det kun har åbent fra kl 8-16. Vi kunne godt bruge, at vi kunne træne indtil kl 18 eller lidt senere. Men fint sted. Det var ikke første gang vi boede her i to uger, og vi kommer gerne tilbage igen

 
31-07-2019

Indlæg af clau0402 Nørresundby, Danmark

Sommerferie

Rigtig godt hotel, stort men god service over hele linien. Vi havde problemer med lyset, 2 minutter efter reklamation var servicefolk og hjalp med det samme - al in inklusive hotel med god mad, men gå nu også ud og opleve rest. I byen. Kan anbefale Tamam rest.