Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

1380 bedømmelser
Meget godt
 
593
Godt
 
452
Middel
 
180
Mindre godt
 
86
Dårligt
 
70

5 nyeste bedømmelser

19-08-2023

af Rikke Bønkel V

Det var OK.

Hotellet var ikke fantastisk. Maden var i bedste fald gennemsnitlig og poolområdet meget lille og absolut ikke børneegnet. Det forhindrede dog ikke en masse børn i at pjaske rundt og uundgåeligt sjaske os i solstolene til. Vores udsigt var fabelagtig, værelset pænt og madrasserne virkelig hårde. Personalet var søde.

 
16-05-2024

af Hanne V Tilst, Danmark

Frygtelig uroligt og uvenligt hotel

Vi havde været i fuld aktion 1 uge før opholdet på hotellet Og vi skulle bare slappe af, på det vi havde fået at vide var et 4 + stjernet hotel Opholder blev frygteligt og ødelagt. For det første blev vi i dligeret på et værelse på størrelse med et kosteskab med udsigt til en mur, der kunne aldrig komme en solstråle derind Der var en seng og en enkelt stol, intet andet, ingen hylder, ikke nogen form for bord/ afsætningplads Vi betalte herefter 600 euro for opgradering til en junior suite, det eneste værelse der var at få Det var et fantastisk værelse med havudsigt og alle faciliteter MEN den samme dag blev hotellet indtaget af en drengefodboldkkub fra Kos Ca 75 smådrenge fra 5 til 12 år med forældre,så 200 mennesker i alt. De skulle deltage i en turnering på Rhodos De blev stoppet 3-4 stykker i d på hvert hotelværelse De larmede, skød skyts af, de var overalt på hotellet dag og nat De væltede sig over buffetten med uvaskede hænder, tog maden med fingrene, smagte på den og lagde det tilbage på fadene de ikke kunne lide Det var et vildt, højtråbende kaos, hvor restauranten forlangte dresscode af os andre( lange bukser og skjorte), men drengene og deres urolige og ikke opmærksomme forældre væltede direkte over buffetten direkte fra fodboldbanen i sportstøj og fodboldstøvler Det larmede dag og Nat i 5 dage....hotellet har KUN en meget lille pool, men den var altid optaget af ca 20 højtråbende drenge....hotellet ligger på stranden, men det havde ikke deres solstole ude endnu, så vi må leje os i d ved nabohotellet for 15 euro pr dag Personalet var uvenligt over for os og gjorde INTET for at stoppe larm og uorden. Vi havde valgt all inclusive, men hotellet var ikke gearet til dette, projekt de var uforstående overfor at vi skulle have adgang til mad og drinks .....vi var blevet lovet snack men varen ville ikke udlevere chips, nødder og småkager til os, i det det KUN var til betale det e gæster, sagde de! Vi havde ligesom betalt all inklusiv. Vi skulle forlade hotellet meget tidligt kl 4 20 og vi blev lovet en let morgenmad.Det viste sig at komme til at bestå af en kop kaffe og en småkage+ et stykke marmorkage. Alt i alt et meget dyrt ophold med støj, uorden, urenlig restaurant med et støjniveau der var sundhedsskadeligt med et helt igennem uvenligt, snobbet personale KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALES

 
07-08-2021

af annanX7227QM

Dejligt hotel😊

Vi er lige hjemkommet efter vores 7. ophold på dette hotel. Vi nyder beliggenheden og udsigten over havet - fåes ikke bedre. Rengøringen er fin - ofte skift af sengetøj og dagligt rene håndklæder, det er da livskvalitet. Personalet gør hvad de kan i disse corona tider - kan se der er færre ansatte og også færre gæster. Aftenbuffeten var ikke helt så god, som den plejer - der var heller ikke så mange spisende gæster - så måske en sammenhæng. Har dog nydt hvert et minut . Og gæster gerne hotellet igen. Varm hilsen til alle medarbejderne - I gør det godt..🌹🌹🌹

 
16-06-2019

af AnnaN703 Esbjerg, Danmark

Det dejligste ophold

Vi er lige hjemkommet fra vores 6. ferie på dette hotel. Igen lever hotellet helt op til vores forventninger. Dejlig beliggenhed. Dejlig værelse. Søde og hjælpsomme personale. Tjenerne gør alt hvad de kan for at “ stå på pinde” for gæsterne. Hils dem, og sig de gør det super godt.🌹 Vi kommer gerne igen. .

 
01-06-2019

af Susanne C Odder, Danmark

Ærgerlig booking

Receptionisterne ikke servicemindede men småsure. Resten af personalet var fin. Der blev ikke konsekvent fyldt op med artikler på badeværelset, men måtte spørge efter det. Mest kedelige mad overhovedet, fortrød bittert at have halvpension. Stranden stenet og svært at komme i og op af vandet. Dårlig rengøring af stranden. En solseng koster 5 euro/ dag. Meget central beliggenhed, ærgerligt at hotellet er slidt. Typisk charterhotel. Ingen aktiviteter, hyggemusik i baren. Ingen fitnessrum.