Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 185 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Beliggenheden og personalet. Fin morgenmad.
-
Aircondition virkede kun ved at sende ret kold luft. Kunne ikke reguleres. Vi gjorde opmærksom på det, men det hjalp ikke. Vores venner på et andet værelse havde samme problem. Så der var enten hundekoldt eller meget varmt. Så på et 4 stjernet hotel, var det ikke godt nok. Vi sov virkelig dårligt hele ugen.

Bekræftet køb : 2023-10-18


6 ud af 10

+
Superdejligt hotel, men væggelusene og personalets manglende omhyggelighed trækker meget ned.
-
Se ovenfor

Bekræftet køb : 2023-10-15


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-09


10 ud af 10

+
Beliggenhed.
-
Lidt bedre mad på aftensbuffet

Bekræftet køb : 2023-10-01


9 ud af 10

+
venlige medarbejder
-

Bekræftet køb : 2023-09-27


10 ud af 10

+
Udsigten og de fine værelser
-

Bekræftet køb : 2023-08-27


9 ud af 10

+
Helt klart beliggenheden/cormforten samt et venligt personale.
-
Vørelset og balkonnem kunne godt vær lidt større, vi havde svært ved at passerer hinanden.

Bekræftet køb : 2023-08-23


6 ud af 10

+
-
Bedre udvalg i aftenbuffeten og frisk brød til morgen.

Bekræftet køb : 2023-08-21


9 ud af 10

+
Service, morgenmad, massage .
-
Samme musik hver aften bliver ensformigt. Vores værelse var lige præcis over musikken, så bliver det højt i timevis hver aften.

Bekræftet køb : 2023-08-13


5 ud af 10

+
Tæt på strand
-
To sure damer ved indrejse og udrejse væk med dem

Bekræftet køb : 2023-08-07


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

790 bedømmelser
Meget godt
 
383
Godt
 
281
Middel
 
76
Mindre godt
 
31
Dårligt
 
19

5 nyeste bedømmelser

20-09-2023

af JesperP843 Hornslet, Danmark

Tæt på alt - indkøb og strand -dejlig udsigt

Dejligt hotel beliggende på stranden i Rhodos By. Det bedste ved hotellet var værelset der var renoveret og især badeværelset var lækkert. Havde ikke direkte havudsigt (afbudsrejser) men kan man få det bliver oplevelsen med garanti meget bedre. Noget støjende (højt) musik hver aften fra lobbyen. Maden var gennemsnitlig - ikke prangende og beskrivelse af show-cooking lidt for opreklameret (en kok, en ret), men vi gik aldrig sultne i seng da buffet indeholdt mange andre retter. Beliggenheden med kort gåafstand til byen og stranden er perfekt. Kommer her gerne igen.

 
09-09-2021

af Jørgen C København, Danmark

Rigtig godt hotel med super beliggenhed

Ibiscus har den højeste standard vi har oplevet på charterrejse ift. prisen og Covid-19 forholdsreglerne blev overholdt. Vi fik målt temperatur (på håndleddet) ved ankomst og mundbind var påbudt indendørs. Lyst, stort forholdsvis nyrenoveret værelse med god kvalitet dobbeltseng, to gode stole og lille køleskab indbygget i skab. God justerbar lydsvag aircondition og lydisolerede ruder og altandør, så ingen støj fra gaden. God størrelse badeværelse med seperat bruseniche og god udsugning. Vi havde et dobbeltværelse med delvis havudsigt, hvilket betød at altanen vendte mod den blæsende vestkyst, men på de mere vindstille aftener var det pragtfuldt at nyde solnedgangen derfra. Rengøringen var klart bedst de første dage, men ikke helt tilfredsstillende de sidste, til trods for at vi lagde 5 € i drikkepenge hver dag! Morgenmads-buffet'en var god og der var rigeligt af alt og masser at vælge imellem, bla. frisklavet omelet. Også her var der fokus på sikkerheden, kun adgang med mundbind og engangshandsker og overtjeneren påtalte det straks hvis nogen glemte det. Generelt meget service-minded personale. Hotellet ligger i et stille område (bortset fra vinden som tit er kraftig) i behagelig afstand til festgaderne, men i gåafstand til såvel gode spisesteder, som havnen og den gamle by. Hotellet har en lille bitte pool i en hyggelig lille skyggefuld have som vi dog ikke benyttede, da stranden ligger lige på den anden side af gaden. Stranden kan dog ikke anbefales til børn, da vandet bliver meget hurtigt dybt. Vores varmeste anbefaling til Ibiscus.

 
04-08-2019

af lloow

Super beliggenhed

Ibiscus Hotel ligger super godt - tæt på stranden (spidsen af øen - så to strande), havn, "turist butikker og restauranter" samt det nye område med "rigtige" butikker og cafeer og middelalder bygninger og by. Selve hotellet er stort og lidt upersonligt. Morgenmad er ok, men kunne dog være i bedre kvalitet og mere hygiejnisk. Desværre sidder man og spiser indenfor i en meget stor sal- trods at hotellet har beliggenhed mod strand. Det er synd (nabo hotel kan man sidde udenfor og spise morgenmad !). Værelserne er i fin stand med rigtige gode senge. Altanerne er meget indelukket og bliver hurtige for varme og fugtige til at man bruger dem optimalt og får udnyttet den flotte udsigt. Den flotte udsigt er hvis man har bestilt med Front Beach View. Deres superior værelser er med mega flot udsigt !

 
28-08-2018

af Aksel J Horsens, Danmark

August 2018

Har lige været på Ibiscus i 16 dage med Neckermann Rejser, dejligt værelse med direkt udsigt til Eli-stranden. Alt perfekt, venligt personale hele vejen igennem. Dejlige lyse værelser, flot badeværelse, når døren til altanen er lukket ingen støj fra gaden. Havde bestilt med halvpension hvor der ikke manglede muligheder for at få meget forskellig mad. Kan klart anbefales hvis man vil bo direkte til rolig strand.

 
01-08-2018

af Charlotte V Oxie, Sweden

Dejlige værelser - god restaurant

Dejligt hotel - perfekt beliggenhed - Værelserne er store og aircondition fungere optimalt. Morgenmaden er super kvalitet og der er tjek på det hele. Ude restauranten servere også rigtig god mad og store portioner som i mange tilfælde kan deles. Dejligt venligt og imødekommende personal