2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon. Lejlighederne er indrettet i forskellig stil. Soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Værelserne er adskilt af skydedøre. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredninger i dobbeltseng. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi samt aircondition i perioden juni til september. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi samt aircondition i perioden juni-september. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 16 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon, nogle med udsigt til en park. To enkeltsenge. Gratis wifi samt aircondition i perioden juni til september. Deponering mod betaling. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 16 kvm.
Antal personer: 2 personer.