Bedømmelse af Best Western Plus hotel Plaza

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

1064 bedømmelser
Meget godt
 
411
Godt
 
459
Middel
 
135
Mindre godt
 
37
Dårligt
 
22

5 nyeste bedømmelser

04-09-2022

af F9843XWkennethh

Rhodos by

Vi havde valgt et hotel kun med morgenmad da vi ville ud i byen og se hver dag. Hotellet ligger i gå afstand til ALT. Havnen, den gamle by, spisesteder, vandet og strand. En fin lille pool hvis man er til det. God stor morgen buffet og en hyggelig bar. Godt værelse.

 
23-07-2020

af johnskovby Haderslev, Danmark

Middel hotel i Rhodos by

Vi boede på Best Western Plaza Hotel 10 dage med 1/2 pension - 5 mand fordelt på 3 dobbelt værelser. Vores ferie på Rhodos var oprindeligt planlagt andetsteds men grundet Covid-19 fik vi værelserne på Best Western Plaza. Best Western Plaza Hotel havde i deres indretning under Covid-19 taget mange gode forbehold og vi følge os trygge på hotellet. Poolområdet var fint og rent - ikke stort Værelserne var simple. Vores balkon” var ikke brugbare (meget små) og vendte mod vest samt havde udsigt mod baggård. Vores indkvartering og modtagelse var mangelfuld. Vi fik ikke informationer om rengøring, mad, pool, håndklæder eller lign. Ved flere henvendelse i receptionen virker personalet sure, afvisende og var ikke imødekommende. Personalet i bar og restaurant var modsat reception meget venlige og imødekommende. De arbejdede under meget anderledes forhold under servicering men altid med glade kommentarer og en dejlig imødekommenhed. Vi ville ikke vælge Best Western Plaza Hotel igen, men havde under omstændighederne et middelfint ophold der.

 
19-06-2018

af Bellisbakken Puerto de la Cruz, Spanien

Godt hotel med glimrende morgemad

Jeg har opholdt mig 7 dage på hotellet. God morgemad. God pool med mulighed for at spise lunch ved pool. God service på hotellet. Fin rengøring. Alt i alt en rigtig god oplevelse. God beliggenhed i forhold i bymidten med ca. 10 min, gang til strand. Dog lidt sten på stranden. Så husk badesko, hvis I ikke kan lide at gå på sten. Et bælte på ca. 2 meter skal passeres inden du når vandet.

 
04-11-2017

af Hans H København, Danmark

3 dage i regn på Rhodos

Når vejret tilfældigvis er dårligt på Rhodos, så er det godt med et hotel med mange faciliteter. Det var en weekend med den første regn i efteråret, så bar og restaurant blev flittigt brugt. Poolen var dog ikke lige hvad vi manglede, men den var klar ;-)

 
28-11-2015

af Peter G Frederiksberg, Danmark

Godt hotel med superfin bar

Rummeligt værelse med altan, god betjening, fin rengøring, god beliggenhed og ikke mindst den hyggelige bar med superfin betjening. Vi bestilte værelset sammen med rejsen, så vi kender ikke prisen for værelset, men i forhold til den samlede pris for rejsen vurderer vi prisen for hotellet som meget rimelig.